1. Home page
  2.  > 
  3. Bruidsjurken
  4.  > 
  5. Zeemeermin
Koop Zeemeermin Bruidsjurken 2019 bij Bridesire. Alle producten tegen geweldige prijzen, waar wacht u nog op? Bestel nu!
1 tot 36 (van 125 artikelen)

1  234

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234

 Gaan naar 

Waarom zijn jurken met zeemeerminnen zo populair bij bruiden en grooms?

Steeds meer paren kiezen voor een zeemeerminachtige jurk. Het nestelt zich bijna als een tweede huid rond het bovenlichaam en de taille en blijft strak in de heup en het dijgebied. Vanaf dat moment gaat de jurk van zeemeerminnen verder in een vloeiende vloeiende conclusie of "fishtail", die vaak wordt uitgewerkt naar de trein. De zeemeerminnenstijl is daarom populair bij vrouwen die hun lichaamsvorm bijzonder vrouwelijk willen tonen op hun grote dag. Bovendien dragen de jurken elegantie en een vleugje sprookjesachtige romantiek over. Zeker als je kiest voor een versie met lange mouwen en een hoge halslijn. Beide geven de zeemeermin-look iets mysterieus. Een ontwerp met een sweetheart halslijn en een diep decolleté en zonder mouwen en misschien zelfs zonder schouderbanden versterkt een verleidelijke, sexy indruk. Bij sommige modellen is de achterkant ook hier gratis of is deze alleen bedekt met een beetje transparante en geborduurde tule. Daarentegen is er de genereuze "Fishtail", waarvan de verdere snit de nadruk legt op het vrouwelijke silhouet. In de categorie luxe jurken is de zeemeerminnenstijl daarom een van de meest spectaculaire ontwerpen die de bruid het meest effectief in scène zet.

Waar moet je op letten bij het dragen van een zeemeermin-jurk?

Dus het hebben van enige moed is al aanwezig op een bruiloft zeemeermin jurk. Het is belangrijk op te merken dat deze stijl niet alleen bijzonder expressief is, maar ook nauwelijks de mogelijkheid biedt om een of de andere kussens te verbergen. Zeemeerminnen jurken zijn daarom voornamelijk voor vrouwen in kwestie, die volledig bekennen aan hun figuur en vol vertrouwen staan bij haar lichaam. Natuurlijk kunnen de creaties het best worden benadrukt met een vrouwelijke, slanke figuur. Dit is vooral waar wanneer de drager iets groter is geworden of bijzonder atletisch is. Een ander punt om in gedachten te houden is het accentueren van bepaalde ontwerpelementen. Dit wordt vaak verwerkt voor de jurken van kant. Aan de ene kant dient dit zeker om speelse details toe te voegen en zo de kleding te verbeteren. Aan de andere kant is er nog een ander aspect aan verbonden. In het geval van een kerkelijk huwelijk wordt een te sterke fysieke nadruk gewoonlijk als ongepast ervaren. Kant kan het erotische effect van de zeemeermin jurk vertragen, zodat de sterke vrouwelijke expressie blijft bestaan zonder een strengere etiquette te schenden. In een schoudervrije snit met een diepe decolleté kan de jurk in passende situaties worden aangevuld met een bijpassend jasje om overheen te gooien. Samenvattend, bruidsjurken in zeemeermin-stijl zijn ideaal voor lichaamsbewuste vrouwen om zo vrouwelijk te zijn als ze verleidelijk zijn op de mooiste dag van het leven, en om iets betoverend verborgen te laten zien.