Blijft:01/16-01/23
 1. Home page
 2.  > 
 3. Bruidsjurken
 4.  > 
 5. Scoop Kapelsleep Korte mouw Organza

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

Scoop Kapelsleep Korte mouw Organza

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet:Galajurk
Hals:Scoop
Zoom/Sleep:Kapelsleep
Mouwlengte:Korte mouw
Verfraaiing:Appliqué, Kralen
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Organza
Afgebeelde Kleur:Wit (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/02/02 08:49:18
  Alexandra
  Ik plaatste een bestelling voor mijn trouwjurk uit de Bridesire en eigenlijk was het geweldig. In het begin was ik een beetje nerveus om iets online te bestellen omdat ik dat nog nooit eerder gedaan heb en ook vanwege mijn lichaamsgrootte. Maar na zeer lange nadenkende dagen, besloot ik om het eens te proberen op hun site. Ik heb een bestelling geplaatst en later heb ik een extra van slechts $ 20 betaald, zodat ze op maat kunnen worden gemaakt, en eigenlijk deden ze het goed omdat ik er perfect in paste. Ben op de een of andere manier vrij klein en hierdoor passen veel jurken me nooit omdat ze in de meeste gevallen groot in grootte zijn. En tot slot toen het geklede meisje eindelijk arriveerde, was het absoluut prachtig en de afmetingen die ik had gegeven waren degenen die werden gebruikt bij het maken van de jurk. Het was de exacte match van wat ik wilde. Je kunt je voorstellen hoe blij ik uiteindelijk was.

   2017/10/21 00:44:27
  Janet
  Ik neem deel aan veel functies als onderdeel van mijn werk. Ik ga graag online om mijn jurken uit te zoeken om ervoor te zorgen dat ik geen jurk kies die andere dames in mijn stad ook zullen kopen. Het is me eerder overkomen, en het kan eigenlijk net zo ongemakkelijk zijn als in films. Bridesire heeft een unieke selectie, en dus is het mijn verborgen juweeltje geworden. Ik denk dat het aankondigen aan de wereld niet de beste zet is, maar hopelijk leest geen van de dames in mijn zakencirkel dit!

   2017/10/05 07:17:32
  PATTI
  Mijn man en ik hadden deze dringende ontmoeting in vier dagen en ik had geen fatsoenlijke jurk voor de gelegenheid. We kruisten onze vingers en bestelden een jurk van Bridesire en omdat dit onze eerste keer was, konden we ons niet druk maken of de levering op tijd zou zijn. Tot onze verbazing hadden we de exacte jurk die we binnen twee dagen hadden besteld. De prijs was ook zakvriendelijk en de diensten in het algemeen uitstekend. Bridesire helemaal.

Schrijf zelf een recensie voorScoop Kapelsleep Korte mouw Organza:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *