Blijft:02/27-03/06
 1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Avondjurken
 6.  > 
 7. Korte
 8.  > 
 9. Schede/Kolom Juweel Knielengte Mouwloos Satijn Avondjurk

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

Schede/Kolom Juweel Knielengte Mouwloos Satijn Avondjurk

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet:Schede/Kolom
Hals:Juweel
Zoom/Sleep:Knielengte
Mouwlengte:Mouwloos
Verfraaiing:Ruches
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Satijn
Afgebeelde Kleur:Donker Marine (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/02/19 18:17:51
  Jennifer
  Tijdens de bruiloft van mijn zoon heb ik in Bridesire een bestelling geplaatst voor een jurk. Ik heb de optie voor aangepaste maatvoering gebruikt om te bestellen. Ik heb mijn beste kleermaker gebruikt om mijn metingen goed gedaan te krijgen. Ik stuurde toen de metingen naar Bridesire en mijn jurk kwam als een handschoen. Klanten zouden deze optie moeten proberen, vooral die welke onveilig zijn in de maten. De lengte was ook zo perfect. Ze zijn ook beschikbaar om een ​​voor een te chatten tijdens het bestellen. Ik hou van Bridesire en het is van mijn online winkel.

   2018/01/31 03:36:52
  Eugen
  Omdat mijn verjaardag over een week zou komen, had ik echt een nieuwe jurk nodig. Na op internet te hebben gezocht, koos ik uiteindelijk voor het uitproberen van Bridesire. Vandaag ben ik enorm dankbaar voor het maken van mijn dag. Al mijn vrienden bleven me vertellen dat ik er prachtig uitzag in mijn galajurk.

   2017/11/30 01:05:20
  Laura
  Ik heb de trouwdag van je leven gepland en bespaard voor een prachtige stad die ik altijd al wilde bezoeken met mijn man van 10 jaar. Ik wist dat ik wat leuke kleding nodig had, vooral een paar mooie jurken, om mijn reis aan te vatten voor die leuke avonden in de stad. Ik bestelde een mooie avondjurk van Bridesire die sneller arriveerde dan ik had verwacht. Ik was in staat om de maatinformatie op de website te gebruiken alvorens te bestellen en de jurk paste perfect. Onze reis was geweldig en mijn avondjurk was perfect voor onze speciale dinerdate. Deze jurk maakte van ons een nacht om te onthouden en het gaf me een prachtig gevoel.

Schrijf zelf een recensie voorSchede/Kolom Juweel Knielengte Mouwloos Satijn Avondjurk:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *