Blijft:10/17-10/24
 1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Cocktailjurken
 6.  > 
 7. Schede/Kolom Beautiful Strapless Taf Korte broek / Mini Cocktailjurken

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

Schede/Kolom Beautiful Strapless Taf Korte broek / Mini Cocktailjurken

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet: Schede/Kolom
Hals: Strapless
Zoom/Sleep: Korte broek / Mini
Taille: Natuurlijk
Mouwlengte: Mouwloos
Sleeve Type: Mouwloos
Verfraaiing: Kralen, Kristal
Rug details: Blote Rug
Volledig gevoerd: Ja
Ingebouwde BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Taf
Afgebeelde Kleur: Bruin (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/03/02 09:15:09
  Cynthia
  Ik wil u alleen laten weten dat mijn bestelling op de afgesproken datum is aangekomen en dat mijn vrouw dol is op de sexy jurk die ik voor haar heb gekocht. Bedankt voor je hulp bij mijn bestelling. Ik zal je mijn collega's aanbevelen.

   2018/01/19 04:29:56
  Margaret
  De laatste keer dat ik mezelf gelukkig zag, was toen ik ging winkelen in een winkelcentrum. Deze keer maakte je me nog gelukkiger door de services die je aanbood, media kocht een trouwjurk van jullie en het was geweldig. Ik vond het zo leuk omdat het eruit zag als een engel. Met dat drukke schema om voorbereidingen voor mijn bruiloft te treffen, slaagde je team er in om alles te doen voor media, ontving het vroeg zoals verwacht en het paste zo goed. Ik was zo bezorgd als ik weer moest terugkeren, maar alles ging zo goed. Je bent de beste online winkel om tot nu toe te winkelen. Ik zou graag andere klanten willen vertellen die met je willen winkelen dat ze zich niet ongerust hoeven te maken om met je te winkelen alleen vanwege een negatieve beoordeling, maar in plaats daarvan je diensten proberen en een ervaring hebben. Ik weet alleen dat ze nog meer van je zullen houden en dat ze hun klantenrelatie met jou zullen behouden.

   2017/11/12 04:50:37
  Eiber
  Dames, dit is de beste online winkel om te winkelen voor uw avondjurk, prom jurk en trouwjurk. Als je een druk schema hebt, hoef je alleen maar de kleur van de jurk die je wilt en je maat te vertellen en te wachten totdat ze je een keuze laten maken. Ik deed dat en ontving de beste jurk die ik had verwacht. Deze jongens stellen nooit teleur. Mijn avondjurk zag er zo mooi uit en mijn vriendje hield er nog meer van. Laat niemand je ontmoedigen dat ze geen echte jongens zijn, maar als ze dat ervaren hebben, is het misschien omdat ze hun boodschap nooit zo goed hebben doorgegeven. Weet wat je wilt en neem meteen contact met ze op en ik wed dat je zult genieten van je bruiloft, je dinerdatum of een evenement dat je in die jurk zou bijwonen. Voor Bridesire hield ik van hoe bezorgd je team was, ze maakten me ontspannen.

Schrijf zelf een recensie voorSchede/Kolom Beautiful Strapless Taf Korte broek / Mini Cocktailjurken:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *