1. Home page
  2.  > 
  3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 2035 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beschrijving: Dit is de definitie van een tijdloze jurk. Ik hield van de eenvoud en het matte satijnmateriaal dat ik koos voor de aanpassing ervan. Ik zal het zeker gebruiken voor meer functies na de bruiloft.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Sunniva


  • Beschrijving: Ik hield zo veel van deze jurk dat ik hem na mijn huwelijksreis weer droeg voor een herhaling van sommige van mijn trouwfoto's. Het bovenlijfje en kantontwerp met lange mouwen was mijn favoriete onderdeel.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Negar


  • Beschrijving: Deze jurk was het helemaal waard. De tule en de rechtbank lieten me eruit zien als een prinses terwijl ik door het gangpad liep. Het was niet zwaar en maakte het gemakkelijk voor mij om met mijn gasten te dansen.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Franka


  • Beschrijving: Winkelen voor prom-jurken kan stressvol zijn, vooral als je niet zeker weet of de jurk die je leuk vindt, binnen je budget past. Deze jurk was betaalbaar en paste binnen het budget dat ik in gedachten had.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Beverly


  • Beschrijving: Ik ben 4'8 en de meeste jurken die ik bij de plaatselijke trouwwinkels vond, waren voor mij te lang of te groot. Ik waardeer de aangepaste jurk die je hebt verzonden. Het was prachtig.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Pirvu-Mic


  • Beschrijving: Na het proberen van de avondjurk die ik bestelde en heb gezien hoe mooi het was, kijk ik ernaar uit om meer jurken in je online winkel te kopen. Bedankt voor de geweldige klantenservice.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: Susan


  • Beschrijving: Ik wilde niet wachten tot nadat ik was bevallen om mijn bruiloft te plannen. Het gebruik van tule op deze jurk en het comfortabele lijfje gaf me een comfortabel gevoel tijdens mijn trouwdag ondanks dat ik acht maanden zwanger was.
    Toegevoegd: 01-04-2020
    Door: judy


  • Beschrijving: Ik hou ervan hoe deze jurk mijn vorm accentueert. Als een bochtige vrouw was ik op mijn hoede om online een trouwjurk te kopen, maar ik vond het geweldig hoe je team me heeft geholpen om een ​​jurk aan te passen die ik leuk vond.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Mai Ling


  • Beschrijving: Mijn man kocht me een trouwjurk uit deze winkel, het was de mooiste trouwjurk, het past zo goed bij mij, en het detail van de veters was zo ongelooflijk. De verpakking was ook super. Het was het beste cadeau voor mijn speciale dag veel waarderen.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Reyadah


  • Beschrijving: Ik heb een bestelling geplaatst voor mijn moeders trouwjurk, deze is dubbel verzonden en de rederij was niet bereid om te helpen om een ​​verklaring van Bridesire te vragen om mijn klacht te bewijzen. Ze hebben het gewillig verzonden. Hun boekhouding is veel te goed en hun doel is om de klanttevredenheid te garanderen.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Elin


  • Beschrijving: Ik had een bestelling geplaatst voor 4 jurken. Helaas komt er een probleem op dat me alleen dwingt om twee van de jurken te kopen, ik heb ze gemaild voor de annulering van 2 jurken, en ze stemden ermee in en adviseerden me ook over het annuleringsproces. Ik zal terugkomen voor mijn twee jurken en nog veel meer. Dank je
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Alina


  • Beschrijving: Dit is mijn favoriete online winkel voor jurken en geniet ervan verschillende designerjurken van hen te kopen en ze hebben altijd variëteiten van prom-jurken, trouwjurken tot avondjurken. Je doet absoluut geweldig werk
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Kimberley


  • Beschrijving: Ik ben dol op deze online winkel, hun outfits zijn cool en prijzen en kwaliteit zijn beter. De meerderheid van mijn favoriete jurken komt uit deze winkel, en de klantenservice is zo behulpzaam. U zult er nooit spijt van krijgen om met hen te winkelen.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Maxie


  • Beschrijving: Ik heb een bestelling van 2 jurken geplaatst, maar ze leveren er slechts één, vroeg ik, en ze stuurden de andere jurk zonder de verzendkosten te vragen, ze stuurden me ook een e-mail met excuses voor het eventuele ongemak. Ik zal zeker weer bij je winkelen
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Katrina


  • Beschrijving: Ik kocht deze jurk voor mijn jongere zus voor haar aanstaande verjaardag. Ik ben nog steeds verbaasd over hoe goed het bij haar past, gezien de metingen niet waren aangepast en er geen wijzigingen aan de jurk waren aangebracht.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: Irena


  • Beschrijving: Deze jurk is een weergave van hoe soms alles perfect werkt. Ik kocht het twee maanden voor mijn bruiloft omdat ik niets had gevonden dat ik leuk vond in de lokale winkels. Het off-shoulder ontwerp kwam overeen met de jurken van mijn bruidsmeisjes.
    Toegevoegd: 31-03-2020
    Door: jedd


  • Beschrijving: Een van de belangrijkste voordelen die ik merk aan de e-commerce website van Bridesire is dat wanneer u een jurk bestelt en helaas niet op voorraad is, zij u op de hoogte brengen wanneer ze deze opnieuw hebben bevoorraad. Ze informeren me over een jurk die ik al een hele tijd bewonderd heb en die ik heb kunnen kopen.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Serena


  • Beschrijving: Mijn avond trouwjurk was prachtig. Ik had gekocht voor een speciale gelegenheid waar ik opval. De jurk ziet er nog steeds nieuw uit en de kleur is niet vervaagd. Ik kom snel voor meer.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Marina


  • Beschrijving: Dit is misschien wel de beste online winkel voor jurken. Elke keer dat ze een nieuwe jurk adverteren, moet ik deze kopen. Er is geen andere online website met zulke mooie en comfortabele jurken die nog nooit een ruwe ervaring met hen hebben gehad.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Angela


  • Beschrijving: Ze stuurden me een jurk slecht verpakt en het werd gescheurd, ik belde en klaagde dat ze een krediet aanboden. Ik raad nog steeds de eerste klas verzending aan
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Jo


  • Beschrijving: Ik heb een bestelling van jurken geplaatst voor mijn drie vrienden, en ze waren zeer tevreden met de producten, de levering was snel en de klantenservice was zeer behulpzaam, zal ze vijf waarderen
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Suzanne


  • Beschrijving: In december 2019 heb ik met hen gewinkeld. Ik wilde heel dringend een kerstjurk. Mijn zorg was hoe snel ze de jurk in Canada zouden afleveren, en kwaliteit was geen probleem, ik ben een vaste klant. Ik ben op de hoogte van hun producten van hoge kwaliteit. Mijn jurk werd in t week geleverd zoals beloofd genoten van hun diensten. Ik zal een goede relatie onderhouden
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Katrin


  • Beschrijving: Een uitstekende online website om te kopen, zorgen voor klanttevredenheid. Mijn ervaring was geweldig vanaf de dag dat ik de bestelling plaatste tot het moment dat ik mijn professionele jurk thuis professioneel verpakt ontving. Ik had ook een promotiecode die gemakkelijk te gebruiken was en de verzending was de snelste die ik ooit heb gehad sinds ik online ging winkelen.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: nazmin


  • Beschrijving: Ik heb een week tot kerst een bestelling gedaan en mijn betalingen zijn geweigerd, maar mijn bankrekening geeft aan dat de transactie heeft plaatsgevonden, ik e-mail ze en na een paar follow-up werd mijn geld binnen 48 uur teruggestort.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Lynn


  • Beschrijving: Ik ben dol op de prom-jurken van Bridesire, ze zijn stijlvol en comfortabel en geven je altijd een perfecte pasvorm in de taille, de prijzen zijn ook redelijk en de stof is van ideale kwaliteit. Deze jurken zijn de prijs waard.
    Toegevoegd: 30-03-2020
    Door: Mary

1 tot 25 (van 2035 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next