1. Home page
 2.  > 
 3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 920 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beschrijving: Ik moest de eerste jurk terugsturen omdat deze te strak voor me was rond de heupen. De dame sprak vriendelijk en buitengewoon beleefd, ze adviseerde me om een ​​andere bestelling te plaatsen en verrassend genoeg ontving ik mijn jurk op de dag die ze had beloofd. Mijn winkelervaring met hen verliep zonder stress.
  Toegevoegd: 16-08-2019
  Door: Jennifer


 • Beschrijving: Ik wist precies wat ik op mijn bruiloft wilde dragen, maar de prijs was te hoog. Toen ik deze trouwjurk tegen een goede prijs in Bridesire vond, besloot ik het risico te nemen om online te kopen; Ik ben blij dat ik het heb gedaan.
  Toegevoegd: 16-08-2019
  Door: Beatrice


 • Beschrijving: Ik ging naar Bridesire om mijn jurk te passen. Daarom was ik de mooiste vrouw op mijn bruiloft. Mijn jurk is uniek en ik ben er nog steeds verliefd op. Ik weet zeker dat ik het opnieuw zal dragen, misschien tijdens een van mijn toekomstige verjaardagen; Ik raad deze bruidswinkel aan voor een perfecte trouwjurk.
  Toegevoegd: 16-08-2019
  Door: diane


 • Beschrijving: Ik ben een kort meisje en de meeste trouwjurken die ik vond, waren te lang voor mij. Ik had het geluk deze te vinden en de complimenten van mijn gasten waren eindeloos. Ze konden niet geloven dat ik het online had gekocht. Ik beveel deze winkel ten zeerste aan aan andere aanstaande bruiden.
  Toegevoegd: 16-08-2019
  Door: Denna


 • Beschrijving: Net toen ik de hoop verloor om mijn droom trouwjurk te vinden, kwam ik Bridesire tegen. De vriend van mijn zus heeft het aanbevolen en het stelde niet teleur. Het vouwde onderaan prachtig; Ik kan stoppen met naar me trouwfoto's te kijken.
  Toegevoegd: 15-08-2019
  Door: Christin


 • Beschrijving: Toen ik deze trouwjurk voor het eerst vond, vond ik de prijs te mooi om waar te zijn. Maar ik was er zeker van dat ik mijn bruiloft wilde. Het was te strak, vroeg hen om enkele wijzigingen aan te brengen, wat ze deden, en het paste als een paar handschoenen. Ik bespaarde geld en zag er prachtig uit op mijn d-dag.
  Toegevoegd: 15-08-2019
  Door: Waldemar


 • Beschrijving: Ik was de gelukkigste bruid met rondingen die moeiteloos pronken. Het kiezen van deze jurk was de beste beslissing die ik nam tijdens mijn bruiloftsvoorbereidingen en de winkel op tijd geleverd. Bedankt, Bridesire.
  Toegevoegd: 15-08-2019
  Door: nicole


 • Beschrijving: De kwaliteit van de jurk is geweldig. Ik vind het geweldig en het is elke cent waard waarvoor ik heb betaald. Het Bridedesire-team was zo bezorgd en volgde om te weten of ik goed was in een jurk of een andere wilde kiezen. Ik ga hier zeker weer winkelen.
  Toegevoegd: 15-08-2019
  Door: Marjorie


 • Beschrijving: Het was ongelooflijk; de trouwjurk was precies wat ik zag en waar ik verliefd op werd. Het enige dat ik deed was een paar aanpassingen voor een perfecte pasvorm. De snelle levering was opmerkelijk en ik wil de jurk voor mijn dochter houden, het is zo prachtig!
  Toegevoegd: 14-08-2019
  Door: Lorraine


 • Beschrijving: Wat een hoogwaardige jurk? Het hoefde niet veranderd te worden, alles had een paar hoge hakken en ik was goed om te gaan. De klantenservice beantwoordde mijn berichten op tijd totdat ik de jurk ontving. Ik ben blij en raad ze ten zeerste aan.
  Toegevoegd: 14-08-2019
  Door: Hillel


 • Beschrijving: Een vriend stuurde me naar de website van Bridesire om mijn trouwjurk te kopen. Ik heb geen spijt, want ik heb nu mijn prachtige jurk bij me. Ik bel terug voor meer services.
  Toegevoegd: 14-08-2019
  Door: Gjemajli


 • Beschrijving: Ik heb niets dan lof voor je, want ik draag mijn jurken al drie jaar en het ziet er nog steeds nieuw uit. Ik vertrouw op je producten. Ik ga meer jurken van je kopen.
  Toegevoegd: 14-08-2019
  Door: Burak


 • Beschrijving: Ik heb de afgelopen drie jaar tientallen jurken gekocht. Ik ben dankbaar dat er geen enkele dag is dat je me in de steek liet. Ik kijk ernaar uit nog vele jaren bij u te kopen.
  Toegevoegd: 13-08-2019
  Door: Michelle


 • Beschrijving: Mijn bedrijf is echt gegroeid vanwege de smaak en selectie in Bridesire. Veel mensen vertrouwen mijn bedrijf vanwege de kwaliteitsjurken. Bedankt Bridesire voor je hebt dit mogelijk gemaakt.
  Toegevoegd: 13-08-2019
  Door: Tammy


 • Beschrijving: Het is tegenwoordig vermoeiend om een ​​passende jurk aan te trekken. Ik bedank Bidesire omdat ze ervoor zorgen dat ze alle maten jurken hebben. Ik ben dankbaar omdat je me nooit hebt teleurgesteld wanneer ik de website bezocht om te winkelen.
  Toegevoegd: 13-08-2019
  Door: Felicia


 • Beschrijving: De jurken hebben een hoogwaardige textuur en de producten zijn allemaal fantastisch. Dit is de beste website om jurken te kopen. Ik hou van je werknemers omdat ze gastvrij en down to earth zijn.
  Toegevoegd: 13-08-2019
  Door: Jennifer


 • Beschrijving: Ik heb onlangs een heel klassieke jurk en een redelijke prijs gekocht. Alle mensen in de stad bewonderen het en verwijzen naar mij als de koningin van de stad. Ik ben erg blij en dankbaar. Met dank aan Bridesire.
  Toegevoegd: 12-08-2019
  Door: Connie


 • Beschrijving: Ik had een feest om bij te wonen en ik had geen jurk om te dragen. Ik kocht er een bij Bridesire en maakte me zorgen over de vraag of het me op tijd zou raken. Ik ben dankbaar dat ik in een week de jurk kreeg. Ik ben dankbaar.
  Toegevoegd: 12-08-2019
  Door: Veronika


 • Beschrijving: Ik had onlangs een vraag over een spamsite. Bedankt voor de klantenservice, want ze staan ​​altijd klaar om ervoor te zorgen dat ze de vragen van de klant beantwoorden. Ik ben dankbaar.
  Toegevoegd: 12-08-2019
  Door: Stephanie


 • Beschrijving: Ik had onlangs de interesse in stijl verloren, omdat ik vergelijkbare jurken op verschillende sites vond. Ik was verrast toen ik je site bezocht en ik vond heel verschillende mooie jurken. Mijn liefde voor stijlen is in mij ontwaakt.
  Toegevoegd: 12-08-2019
  Door: Isabelle


 • Beschrijving: Ik vroeg je om een ​​jurk voor me te maken die; kleine veranderingen van de jurken op het display en deden dit zonder aarzelen. Ik ben erg dankbaar en erg blij in deze jurk. Bedankt Bridesire voor het betrouwbare bedrijf.
  Toegevoegd: 11-08-2019
  Door: Mariby


 • Beschrijving: Ik heb vorige week een jurk gekocht en ga deze op mijn trouwdag dragen. Ik ben er echt dol op en dank aan Bridesire voor het realiseren van mijn droomjurk. Ik bel binnenkort om meer producten te kopen.
  Toegevoegd: 11-08-2019
  Door: sabrina


 • Beschrijving: Ik vroeg me af of ik een jurk zou krijgen die goed bij me past, omdat ik echt meer gewicht heb toegevoegd. Ik was verrast toen ik je website bezocht en ik kreeg een jurk. Ik ben de gelukkigste vrouw in de stad.
  Toegevoegd: 11-08-2019
  Door: Elodie


 • Beschrijving: Ik heb je een e-mail gestuurd met betrekking tot mijn kledingbestellingen en je hebt op tijd geantwoord. Dit is heel goed van je, want ik zie dat je echt zaken bedoelt. Ik zal vaak van je kopen als ik te maken heb met een boetiek die kwaliteitsjurken verkoopt. Bedankt.
  Toegevoegd: 11-08-2019
  Door: Lukas


 • Beschrijving: Ik dacht dat je een grapje maakte toen ik het geld stuurde. Ik kon me nooit voorstellen dat ik de jurk zou krijgen die voor die prijs op de foto stond. Ik ben nog steeds geschokt maar geloof net zoals ik nu de jurk vasthoud. Bedankt voor het betaalbaar maken van uw prijzen.
  Toegevoegd: 10-08-2019
  Door: Wieke

1 tot 25 (van 920 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next