1. Home page
 2.  > 
 3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 1775 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beschrijving: Ik heb geen spijt van de munten die ik hier heb uitgegeven, omdat de jurken elegant en passend zijn. Ik tag een vriend de volgende keer mee. Je hebt waar mijn vrienden van houden en je moet je voorraad vergroten.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Ana


 • Beschrijving: Je zult je stijl nooit missen als je in Bridesire aankomt. Mijn vrienden hebben de jurk aanbevolen die ik van jullie heb gekregen. Ze gaan winkelen
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Alissha


 • Beschrijving: Bridesire doet wat de interesse van klanten centraal stelt. Al hun jurken zijn goed gebreid en ze passen perfect. Ik ben op zoek naar meer de volgende keer samen met mijn trouwjurk.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: kathy


 • Beschrijving: Ik hield van de resultaten. De jurken voor mijn bruidsmeisjes waren boven verwachting, omdat ik twee keer teleurgesteld was om online jurken te krijgen. Ik moet zeggen dat je de dag hebt gered.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Emma


 • Beschrijving: Ik had nooit de aanbeveling van de avondjurk verwacht die ik van Bridesire had gekocht. Ik kom met mijn vrienden voor een avond feestjurken voor mijn 30e verjaardag. Je hebt de beste !!!
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Sara


 • Beschrijving: Het feit dat hun stijlen modieus en up-to-date trends zijn, verbaast me. Ik ben dol op mode; het materiaal van mijn avondjurk was de beste die ik ooit heb gehad.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Pam


 • Beschrijving: Voor een avondjurk of een dagje uit jurk, is dit de winkel die je nodig hebt. Ze hebben al die hoogwaardige materialen voor jurken die je misschien denkt. Bezoek Bridesire voor die jurk waar je naar op zoek was.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Jeanne


 • Beschrijving: Het spijt me dat ik deze winkel heb gekend, jongens. Ik ben online op zoek geweest naar leuke jurken en stelde me teleur. Ik kom er meer aan. Degenen die ik bestelde waren geweldig.
  Toegevoegd: 19-02-2020
  Door: Seferi


 • Beschrijving: Deze jurken passen precies op de juiste plaatsen. Je denkt misschien dat het persoonlijk voor jou is ontworpen. Ze hebben geweldige stukken. Ik kom voor meer jurken van jullie.
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Dannielle


 • Beschrijving: De ervaring die ik had met Bridesire is op een ander niveau. Ik kon niet kiezen, omdat er zoveel jurken in mijn omgeving werden getoond. Ik moet zeggen dat dit een one-stop-shop is voor kwaliteit.
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Lani


 • Beschrijving: Als je wilt dat je trouwjurk op tijd aankomt, dan is dit de winkel om te bestellen. Ik bestelde een jurk voor een week voor de bruiloft van mijn zus en kreeg deze op tijd. Bridesire, jij bent de beste !!!
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Rut


 • Beschrijving: Ik hou van de manier waarop ze een ander soort betaling accepteren. Ik kan elk van hun betaalmethoden gebruiken en krijgen wat ik wil. De jurken die ik de vorige keer kreeg, kregen korting. Ik kan wachten op een nieuwe uitverkoop.
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Aas


 • Beschrijving: Bridesire is de beste als het gaat om klantenservice. Ik kan thuis zitten en een jurk naar keuze bestellen. Ik hield van de jurk die ik kreeg voor het bal van mijn dochter.
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Ralf


 • Beschrijving: Als je aan klasse denkt en gemakkelijk in één jurk zit, dan is Bridesire de juiste plek om te bestellen. Als je hier een jurk krijgt, wil je meer van deze jurken komen halen.
  Toegevoegd: 18-02-2020
  Door: Chiara


 • Beschrijving: De avondjurk die ik van Bridesire kreeg, was geweldig. Ik onderscheidde me van de rest en iedereen wilde weten waar ik deze jurk kreeg. U moet dit jaar op meer klanten voorbereid zijn.
  Toegevoegd: 17-02-2020
  Door: Deb


 • Beschrijving: Ik heb mijn zus nog nooit zo gelukkig gezien. Ik heb haar een avondjurk van deze mensen gegeven en ze zag er prachtig uit. Ik kom binnenkort meer voor haar en mezelf. Ik hou van elk ontwerp dat je hebt.
  Toegevoegd: 17-02-2020
  Door: Ramona


 • Beschrijving: Ik hou ervan hoe jullie tijd houden als het gaat om de levering van uw goederen. Ik bestelde mijn trouwjurk online, en het bereikte op tijd Ik ben dol op hoe betrokken je bent in je bedrijf.
  Toegevoegd: 17-02-2020
  Door: Valerie


 • Beschrijving: Ik vond alle ontwerpen leuk; ze kregen voor bruidsmeisjes. De gast op de bruiloft waar ik aanwezig was, was verbaasd over het ontwerp. Ze waren uniek en de kleur knalde; Ik hield van de hele vooruitzichten.
  Toegevoegd: 17-02-2020
  Door: Martina


 • Beschrijving: De klantenservice bij Bridesire is geweldig. Ze hebben me geholpen een passende jurk te krijgen. Ik was verbaasd dat je kon teruggeven wat niet bij je past en meteen een nieuwe zou krijgen.
  Toegevoegd: 17-02-2020
  Door: Fereshta


 • Beschrijving: Ik hou van de manier waarop ze rekening houden met alle behoeften van klanten in hun bedrijf. Ze verkopen alle zeldzame jurken allemaal tegen betaalbare prijzen. Ze hebben de beste klantenservice die ik ooit heb gezien.
  Toegevoegd: 16-02-2020
  Door: Melissa


 • Beschrijving: Ben je op zoek naar een perfecte winkel voor jurken? Ga dan naar Bridesire. Ze kregen variëteit, kwaliteit en kwantiteit onder hetzelfde dak. Bezoek ze om die avondjurk te krijgen waar je over droomt.
  Toegevoegd: 16-02-2020
  Door: Trixi


 • Beschrijving: Bridesire heeft fantastische jurken !!! Ze zijn perfect in het oog en weerspiegelen hetzelfde als ze worden gedragen. Mijn avondjurk was de beste jurk die ik ooit heb gedragen.
  Toegevoegd: 16-02-2020
  Door: Christian


 • Beschrijving: Je zult de waarde van je geld voelen wanneer je die avondjurk van Bridesire krijgt. Ze hebben goede materialen en al hun kleding is passend. Je draagt ​​inderdaad het beste.
  Toegevoegd: 16-02-2020
  Door: Amy


 • Beschrijving: Ik kom binnenkort bij jullie naar de trouwjurk van mijn zus. De trouwjurk van vorig jaar werd iedereen aanbevolen. Ik waardeer jullie, voor jullie kwaliteits trouwjurken.
  Toegevoegd: 15-02-2020
  Door: Henrik


 • Beschrijving: Ik heb nog nooit in deze winkel gewinkeld. Toen ik verbaasd was over je diensten en alle variëteiten, kreeg je. Ik kom voor meer jurken van jullie. Ik hou van je jurken !!!
  Toegevoegd: 15-02-2020
  Door: Annika

1 tot 25 (van 1775 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next