1. Home page
 2.  > 
 3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 1183 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beschrijving: Of het nu een avondevenement is of een dagje uit met je vrienden, je hebt alleen Bridesire nodig. De jurken doorsnijden alle soorten evenementen, waarbij ze niet vergeten de interesse van de klant centraal te stellen.
  Toegevoegd: 19-10-2019
  Door: Lisa Dehn


 • Beschrijving: Elke cent die voor alle aankopen hier wordt uitgegeven, is het waard. Ik dacht eerst dat ze te duur waren, maar van de geleverde producten ben ik niet bang om al mijn creditcards hier te gebruiken, want uiteindelijk weet ik zeker dat ik er fantastisch uit zal zien.
  Toegevoegd: 18-10-2019
  Door: Trude


 • Beschrijving: Ik ben hier doorverwezen door mijn collega. In het begin was ik bang dat de jurken niet aan mijn verwachting zouden voldoen. Maar toen ik hier eenmaal mijn bruidsmeisjekleding had gekocht, moest ik blijven dat het resultaat boven wat ik dacht dat ze zouden zijn zou blijven.
  Toegevoegd: 17-10-2019
  Door: Francesca


 • Beschrijving: Ik kan niet geloven dat ik al die tijd geweldige dingen misloop. De plek zorgt ervoor dat je alle jurken tegelijk wilt kopen. Dit zal altijd mijn dagelijkse kledingwinkelplaats zijn.
  Toegevoegd: 17-10-2019
  Door: Sharon


 • Beschrijving: Ik heb hier mijn trouwjurk gekocht en ik moet toegeven dat de resultaten meer waren dan ik had verwacht. In feite houd ik de jurk nog steeds zodat mijn dochter hem ook kan krijgen.
  Toegevoegd: 16-10-2019
  Door: Dagmara


 • Beschrijving: Je zult nooit geluk hebben in stijl en elegantie als het gaat om jurken als dit jouw plek is. Ik zal ervoor zorgen dat je je jurken aan al mijn vrienden en buren aanbeveelt. Ze mogen dit niet missen.
  Toegevoegd: 16-10-2019
  Door: Ingrid


 • Beschrijving: Het feit dat ze zijn bijgewerkt met de nieuwste mode en trend, maakt deze plek tot een must-stop-shop. Ik hoef me geen zorgen te maken over mijn uiterlijk, want ze hebben me gedekt.
  Toegevoegd: 16-10-2019
  Door: brenda


 • Beschrijving: Ik heb hier ooit mijn feestjurk gekocht en de reactie die ik kreeg gaf me een gevoel van trots. Ik ben zo blij dat ik deel uitmaak van deze geweldige mensen. Ik kijk uit naar meer bezoeken.
  Toegevoegd: 15-10-2019
  Door: Giorgia


 • Beschrijving: Hun levering voor kleding is op tijd. Ik dacht dat ze me tijdens mijn trouwdag zouden teleurstellen, maar ik kan je verzekeren dat ik in de plaats daarvan perplex raakte. Mijn jurk kwam net op tijd aan.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Cora


 • Beschrijving: De jurken zijn allemaal zo gepersonaliseerd dat ze leven in zich lijken te hebben. Elke jurk is als een voorstelling van iets. Ik vond dat zo leuk aan hen, en hun stijl is ook geweldig.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Mie


 • Beschrijving: Als je denkt aan elegantie en soepel in één outfit zit, dan is dit de juiste plek om te zijn. Er is iets aan deze jurken waardoor je steeds opnieuw wilt kopen.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Lillian


 • Beschrijving: Het feit dat ik deze jurken gewoon vanuit mijn luie stoel kan kiezen, is de reden dat ik hier blijf winkelen. Ik hoef daar niet fysiek heen te gaan; Ik koop gewoon mijn jurk en krijg hem op tijd geleverd.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Aferdita


 • Beschrijving: Ik moet zeggen dat de ervaring die ik hier had geweldig was. De diensten waren geweldig en de grote verscheidenheid aan jurken maakte dat ik me verwend voelde voor keuzes die geweldig zijn.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Denise


 • Beschrijving: Ik heb hier de jurk van mijn moeder gekocht voor mijn bruiloft en ik moet zeggen dat het resultaat lovenswaardig was. Ze zag er eigenlijk meer uit als de bruid.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Awen


 • Beschrijving: Ik ben dol op het feit dat ze verschillende soorten betaalmethoden hebben, wat betekent dat ik niet vast hoef te lopen tijdens betalingen. Niet te vergeten hun geweldige kortingsaanbieding op alle beschikbare jurken.
  Toegevoegd: 14-10-2019
  Door: Charlotte


 • Beschrijving: De klantenservice is hier geweldig. Ik heb eigenlijk een jurk meegenomen die niet paste. Het personeel was zo behulpzaam; Uiteindelijk kreeg ik de jurk gepast.
  Toegevoegd: 13-10-2019
  Door: angela


 • Beschrijving: Ik hield vooral van hun prijzen. Niet te vergeten hun geweldige kortingsaanbiedingen. U kunt eigenlijk geld besparen en er nog steeds geweldig uitzien voor uw speciale dag.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Sherrie


 • Beschrijving: Ik wist niet dat er een plek was waar ik alles kon krijgen wat ik nodig had en wilde onder hetzelfde dak totdat ik hier kwam. De diensten zijn uitstekend en hun producten zijn geweldig.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Tracey


 • Beschrijving: Er is hier waar voor uw geld. De jurk die ik kocht, had mensen die hun hoofd draaiden. Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn vrienden de volgende keer mee tag.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Maria


 • Beschrijving: Ik ben dol op hun brede scala aan kleuren, vooral voor de bruidsmeisjekleding. Je hoeft niet te benadrukken welke kleur je moet kopen, je kunt eigenlijk alles krijgen wat je nodig hebt.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Ulpukka


 • Beschrijving: Ik heb hier de thuiskomstjurk van mijn dochter gekocht. Ik moet blijven, ze zag er op haar best uit. De jurk was goed gedetailleerd en paste perfect bij haar. Ik kijk ernaar uit om hier weer te komen.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Serena


 • Beschrijving: De jurk die ik hier voor een evenement kocht, viel me de hele nacht op. Mensen konden niet stoppen met vragen waar ik het had. Ik kijk uit naar meer bezoeken met mijn collega's.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Melanie


 • Beschrijving: Ik heb mijn trouwjurk hier in de zomer gekocht en ik heb geen woorden om mijn dank uit te drukken. Hun pasvorm is prima. Ik kan niet wachten om terug te komen.
  Toegevoegd: 12-10-2019
  Door: Sibylle


 • Beschrijving: Er is iets met Bridesire-jurken waardoor je er minstens vijf op een rij wilt kopen. Ik weet niet of het hun geweldige kwaliteit of betaalbare prijzen is, maar dit is mijn winkel voor kleding.
  Toegevoegd: 11-10-2019
  Door: Annika


 • Beschrijving: Snelheid van uniekheid, dat is een kwaliteit die de jurken hebben. Ze zijn gemaakt om aan de persoonlijke smaak van elke bruid te voldoen. De klantenservice is ook geweldig.
  Toegevoegd: 11-10-2019
  Door: leif

1 tot 25 (van 1183 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next