1. Home page
 2.  > 
 3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 2161 recensie)
 1 2 3 4 5 6... Next  

 • Beschrijving: Nu heb ik dit bedrijf gevonden dat ik niet van plan ben om ergens anders een jurk te kopen. Elegant, stijlvol en echt mooi, evenals goed gemaakt voor een prijs die uitstekende waarde biedt.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Sayoud


 • Beschrijving: Ben gewoon dol op de jurk die ik van dit bedrijf heb gekregen, het past geweldig, ziet er geweldig uit en de stof is van hoge kwaliteit. Het was zo gemakkelijk om te kopen en de totale kosten waren een koopje, zullen gebruiken voor de volgende keer.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Lena


 • Beschrijving: De jurk die ik van dit bedrijf heb meegebracht, moet adembenemend zijn geweest, omdat mijn man verloren was gegaan voor woorden, en hij wil me dezelfde jurk in een andere kleur kopen.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Kerry


 • Beschrijving: Ik moet bekennen dat ik me zo comfortabel voelde en er verfijnd uitzag in de galajurk die dit bedrijf slechts enkele dagen vóór de gala zelf had gestuurd. Beveel hun service ten zeerste aan voor een juiste prijs.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Jennifer


 • Beschrijving: Je kunt gewoon geen betere jurk kopen zonder veel meer uit te geven. Toch hoeft u dit niet te doen, want deze winkel biedt geweldige jurken voor geweldige prijzen.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Jakob


 • Beschrijving: Veel dank aan uw bedrijf voor het leveren van een jurk van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs. Ik vind het geweldig, en het had een paar bewonderaars op het feest waar ik het vorige week droeg.
  Toegevoegd: 20-04-2020
  Door: Kathy


 • Beschrijving: Bracht een kleine zwarte avondjurk voor een gezin samenkomen, en iedereen merkte op hoe mooi ik eruit zag. Hartelijk dank voor een kwaliteitskleding tegen een lage prijs.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: ysaura


 • Beschrijving: Wat een gevoel gaf mijn nieuwe jurk me, voelde dat alle ogen op mij gericht waren. Hier vandaan gehaald, en ik ben dol op de pure kwaliteit ervan.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: Giuseppe


 • Beschrijving: Wat een fantastische jurk bracht ik online van dit bedrijf. Een paar mensen vertelden me dat ik de beste jurk op het feest droeg, een enorme boost voor het vertrouwen tegen een prijs die ideaal was. Zal hier weer kopen, reken erop.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: Karin


 • Beschrijving: Ik dacht dat de online bestelde jurk er goed uitzag, het was nog beter toen ik het droeg. Kwaliteitsstof en netjes gemaakt, een waar genot om te dragen, zal deze site opnieuw gebruiken.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: Maraki


 • Beschrijving: Ik zag een specifieke jurk op de website en ik moest het gewoon kopen voor mijn bal. Het was elegant en zag er net zo goed uit als sommige boetieks die door mijn vrienden werden gedragen, maar voor een fractie van de prijs. Ik probeer gewoon meer excuses te bedenken om hier meer jurken te kopen.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: Andrea


 • Beschrijving: Ga nooit meer naar een modeboetiek, gebruik dit bedrijf. Ik heb een prachtige jurk van hen meegenomen, de ultieme kwaliteit zelfs met een beperkt budget.
  Toegevoegd: 19-04-2020
  Door: Stephanie


 • Beschrijving: Was bijna sprakeloos vanwege de kwaliteit en het uiterlijk van de jurk die ik van dit bedrijf kreeg, fantastische jurk voor een lagere prijs dan elke boetiek.
  Toegevoegd: 18-04-2020
  Door: Maria


 • Beschrijving: Dit bedrijf verbreekt de verbinding tussen topkwaliteit en het betalen van topprijzen. Kies een jurk van deze site, enthousiast over de kwaliteit en het ontwerp, terwijl de lage kosten een aangename verrassing waren.
  Toegevoegd: 18-04-2020
  Door: Line


 • Beschrijving: Als het op jurken aankomt, weiger ik het op een na beste te stellen. Daarom was ik blij met de jurk die ik in deze online winkel had gekocht, van geweldige kwaliteit voor een lage prijs.
  Toegevoegd: 18-04-2020
  Door: Caroline


 • Beschrijving: Mijn vriend was levensreddend omdat hij me over dit bedrijf vertelde. De online winkel is de beste plek om jurken te bestellen. Bestelde een mooie jurk voor een grote sociale bijeenkomst, en het was ideaal, dank je.
  Toegevoegd: 17-04-2020
  Door: Karina


 • Beschrijving: Vrijwel zeker de beste kledingaankoopervaring die ik ooit heb gehad. De jurk op deze site gekozen en was blij met de pure kwaliteit en hield van de lage kosten. Voelde me glamoureus en zeker aan te bevelen.
  Toegevoegd: 17-04-2020
  Door: Samantha


 • Beschrijving: Soms kunt u hoge kwaliteit krijgen zonder de hoogste dollar te betalen. Dat deed ik toen ik mijn prom-jurk hier vandaan bracht, fantastische jurk en minder die de meeste van mijn klasgenoten voor de hunne betaalden.
  Toegevoegd: 17-04-2020
  Door: Anette


 • Beschrijving: Wilde een jurk die iedereen zou opmerken. Een van deze site gehaald en het vinkte alle juiste vakjes aan, goed gemaakt, goede stijl en betaalbaar.
  Toegevoegd: 17-04-2020
  Door: Madeline


 • Beschrijving: Wat een prachtige jurk heb ik bij je online bedrijf besteld, de foto's deden het geen recht. De snit, stijl, kleur en maat waren precies wat ik zocht, topkwaliteit tegen betaalbare prijzen.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Kingsley


 • Beschrijving: Absoluut onder de indruk van de jurk van deze online winkel, het ziet en voelt het onderdeel. Het was inderdaad perfect voor het feest waar ik onlangs naar toe ging. Hoogwaardige en fantastisch uitziende stof, kon de kleine kosten voor zo'n prachtige jurk niet geloven.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Ingrid


 • Beschrijving: Wat een mooie en goed gemaakte jurk bracht ik uit deze winkel. Het was een genot om hier te kopen, geweldige ervaring en een spotprijs.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Autumn


 • Beschrijving: Ik was bang dat ik het te laat had verlaten om een ​​jurk online te krijgen na een onverwachte uitnodiging voor een feest, maar dit bedrijf stuurde de jurk die ik op tijd had besteld. Het zag er fantastisch uit en het is van goede kwaliteit, zal in de toekomst in deze winkel worden gekocht.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Dianne


 • Beschrijving: Ik wilde een nieuwe trouwjurk zonder een te duur prijskaartje. Bladerde door deze online kledingwinkel en vond wat ik wilde. Met het geld dat ik op deze prachtige jurk bespaarde, kon ik ook de bruidsmeisjekleding kopen.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Linda


 • Beschrijving: Ik bracht een jurk uit deze winkel online omdat ik de hele week aan het werk was en geen tijd had om een ​​winkel in te gaan. Zal deze winkel waarschijnlijk vanaf nu gebruiken omdat de jurk fantastisch en goedkoper was dan de winkel waar ik normaal gesproken heen ga.
  Toegevoegd: 16-04-2020
  Door: Y.

1 tot 25 (van 2161 recensie)
 1 2 3 4 5 6... Next