1. Home page
 2.  > 
 3. Recensie

Newsletter

Ontvang updates, kortingen en speciale aanbiedingen informatie. Abonneer je vandaag!

Recensie

1 tot 25 (van 1347 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

 • Beschrijving: Kwam toevallig toevallig Bridesire tegen terwijl ik op internet aan het zoeken was naar kwaliteitsjurken. Mijn enige spijt was dat ik niet genoeg geld had. Ik kwam de site uit, had drie jurken gekocht en wilde nog meer. Ze hebben een scala aan jurken met elk een uniek ontwerp en gevoel. Ik ben zo terug.
  Toegevoegd: 10-12-2019
  Door: Max-Marcus


 • Beschrijving: Ik kan Bridesire niet genoeg prijzen. Hun klantenservice is boven en buiten; elke jurk is uniek en van hoge kwaliteit plus hun prijzen zijn betaalbaar. Wat kun je nog meer vragen? Ik zal zeker terugkomen op mijn betaaldag.
  Toegevoegd: 10-12-2019
  Door: ana


 • Beschrijving: Ik heb nog nooit een fantastische winkelervaring gehad. De klantenservice bij Bridesire is niet van deze wereld, en ze hebben jurken voor letterlijk elke gelegenheid tegen zeer redelijke prijzen. Ze bieden zelfs aangepaste montage! Ik zou nu nergens anders jurken kopen.
  Toegevoegd: 09-12-2019
  Door: Tanya


 • Beschrijving: Bridesire is gewoon een genot vanaf het moment dat u inlogt op de site. Ze hebben een uitgebreide collectie jurken met aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Ik ben er vrij zeker van dat ik hier om de andere dag zal terugkeren.
  Toegevoegd: 09-12-2019
  Door: Carina


 • Beschrijving: De eerste keer dat ik Bridesire bezocht was om mijn dochter een galajurk te geven. Ik heb sindsdien nergens anders gewinkeld. Deze winkel heeft mijn hart gestolen. Ze hebben alle unieke jurken met aantrekkelijke prijzen, en ze worden tijdig geleverd. Ik kon niet om meer vragen.
  Toegevoegd: 09-12-2019
  Door: Emma


 • Beschrijving: Bridesire heeft me nooit in de steek gelaten. Ze hebben een breed scala aan stijlen die een breed scala aan maten beslaan. Ik heb nooit gefaald om iets goeds te krijgen wanneer ik de site bezoek. Ik heb Bridesire aan al mijn vrienden aanbevolen.
  Toegevoegd: 09-12-2019
  Door: Olli


 • Beschrijving: Een collega van mij heeft Bridesire aanbevolen. Sindsdien heb ik talloze uren op hun site doorgebracht om jurken te kopen. Ze hebben onbeperkte opties als het gaat om jurken, en hun klantenservice maakt dingen comfortabeler en handiger.
  Toegevoegd: 09-12-2019
  Door: Mary Ellen


 • Beschrijving: Ik woonde een evenement bij in een jurk die ik van Bridesire kreeg. Alle millennials op het evenement vroegen zich af waarom mijn jurk cooler was dan die van hen. Nou, het was simpel, ik heb mijn boodschappen gedaan bij Bridesire, en dat deden ze niet. Ik denk dat ze de Bridesire-site heel snel en heel vaak zullen bezoeken.
  Toegevoegd: 08-12-2019
  Door: annemieke


 • Beschrijving: Ik ben dol op deze winkel en op elke jurk die ze verkopen. Bridesire biedt zelfs maatwerk. Hun klantenservice is indrukwekkend en hun site is eenvoudig te navigeren. U zult zonder problemen de perfecte jurk vinden terwijl u in Bridesire bent.
  Toegevoegd: 08-12-2019
  Door: antonella


 • Beschrijving: Ik was door een paar vrienden doorverwezen naar Bridesire, dus ik besloot de site te bezoeken en werd niet teleurgesteld. Bridesire heeft een fantastische collectie jurken en ongeëvenaarde klantenservice. Ze bieden zelfs aangepaste grootte.
  Toegevoegd: 08-12-2019
  Door: Ernestina


 • Beschrijving: Van hun eigenzinnige en stijlvolle jurken tot hun gebruiksvriendelijke site en fantastische klantenservice, Bridesire is de beste online winkel voor mij tot nu toe. Ik hoef niet eens zoveel te bladeren om een ​​perfecte jurk te vinden. Ik zal hier voor altijd een klant zijn.
  Toegevoegd: 08-12-2019
  Door: Amanda


 • Beschrijving: Ik had problemen met het vinden van de juiste jurk voor mijn trouwdag. Dat was tot ik Bridesire ontdekte. Seconden in het bladeren door de site, had ik al de perfecte trouwjurk voor me gespot. De aankoop en levering waren ongelooflijk soepel. Ik zou winkelen bij Bridesire aanraden.
  Toegevoegd: 07-12-2019
  Door: albert


 • Beschrijving: Ik kan niet genoeg krijgen van de jurken van deze winkel. Bridesire heeft een van de meest indrukwekkende collecties jurken ooit. Ik zal snel terugkomen. Ik zal het ook aanbevelen aan al mijn vrienden; we moeten er allemaal goed uitzien!
  Toegevoegd: 06-12-2019
  Door: samantha


 • Beschrijving: Mijn eerste keer winkelen bij Bridesire was zo leuk. De site heeft zoveel unieke items tegen ongelooflijke prijzen. Uiteindelijk heb ik verschillende jurken gekocht voor geschenken en mezelf. Ik heb genoten van de ervaring en zal hier een terugkerende klant zijn.
  Toegevoegd: 05-12-2019
  Door: Rosemarie


 • Beschrijving: Deze winkel is ongelooflijk! Een vriend heeft Bridesire aanbevolen en ik heb er geen spijt van dat ik de site heb bezocht. Ik was verrast een enorme selectie unieke jurken voor elke gelegenheid te vinden. Ik heb een paar jurken voor mezelf gekocht.
  Toegevoegd: 05-12-2019
  Door: Roger


 • Beschrijving: Dit was de eerste keer dat ik een jurk kocht en droeg in een online winkel. Ja, de jurk was zo schattig. Lang verhaal kort, Bridesire heeft nu een nieuwe klant voor de lange termijn. Blijf op de hoogte jongens.
  Toegevoegd: 05-12-2019
  Door: Antje


 • Beschrijving: Mijn zus en ik hebben een nieuwe favoriete winkel! Bridesire heeft een uitgebreide collectie jurken en sommige zijn niet zo gebruikelijk om langs te komen. Ze zorgen ervoor dat je je elegant en uniek kleedt elke keer dat je bij Bridesire winkelt.
  Toegevoegd: 05-12-2019
  Door: Spiridula


 • Beschrijving: Ik hou van Bridesire. Ik heb nog nooit op hun site gebladerd en vertrokken zonder een unieke jurk die ik vaak draag. Ik heb er ook nooit spijt van gehad dat ik tijd of geld heb doorgebracht bij Bridesire; het is het allemaal waard. Hun klantenservice is ongeëvenaard.
  Toegevoegd: 04-12-2019
  Door: shari


 • Beschrijving: Bridesire heeft uitstekende klantenservice. Ik vroeg om een ​​andere maat jurk en vond dat het artikel op dit moment niet beschikbaar was. Ik werd gecontacteerd door Bridesire-mensen en vertelde precies wanneer de jurk beschikbaar zal zijn en wanneer deze zal worden afgeleverd. Ik werd vanaf die dag verliefd op de winkel.
  Toegevoegd: 03-12-2019
  Door: hilde grødal


 • Beschrijving: Ik ben voortdurend verrast door deze winkel. Hun website is fenomenaal, hun jurken zijn super, en de klantenservice is boven ondermaats. Iedereen zou hier moeten winkelen, niet alleen vanwege hun kledingkeuzes, maar omdat Bridesire echt om hun klanten geeft en bereid is om een ​​stapje extra voor u te doen.
  Toegevoegd: 03-12-2019
  Door: Lisa


 • Beschrijving: Ik was aan het surfen op de Bridesire-site en botste op een schattig klein avondjurkje. De jurk was zeer goed gemaakt, duurzaam en zeer modieus. Ik heb de jurk meteen gekocht. Ik wil je bedanken, Bridesire voor een geweldige jurk en fantastische services.
  Toegevoegd: 03-12-2019
  Door: Pepper


 • Beschrijving: Ik krijg nooit complimenten als ik gekleed ben in Bridesire-jurken. Bedankt voor het maken van zulke hoogwaardige en leuke jurken om te dragen. Ik hou van de keuze aan kleuren op de jurken. Ik zal voor altijd een trouwe klant zijn bij Bridesire.
  Toegevoegd: 03-12-2019
  Door: Zazzo


 • Beschrijving: De unieke ontwerpen en kwaliteit van de jurken zijn zeker de prijs waard. Ik heb Bridesire-jurken die twee jaar oud zijn en er na het wassen en dragen nog steeds als nieuw uitzien. Ik zou Bridesire vol vertrouwen doorverwijzen naar elke vrouw die ik ontmoet.
  Toegevoegd: 03-12-2019
  Door: tamara


 • Beschrijving: Een must-visit telkens als ik nieuwe kleding nodig heb. Ongeveer 90 procent van al mijn jurken zijn van Bridesire. De gebruikte stoffen, het detailniveau en de prijskaartjes zijn slechts enkele van de weinige redenen waarom dit mijn beste winkel is. Ik zal hier voor altijd winkelen.
  Toegevoegd: 02-12-2019
  Door: Tove


 • Beschrijving: Deze winkel is geweldig! Bridesire heeft alles correct ongelooflijke selectie, jurken in alle maten en creatieve ontwerpers. Hun klantenservice is zo gestroomlijnd dat zelfs mijn man erin slaagde om een ​​jurk voor mijn verjaardag te kopen van de Bridesire-site. Ik ben hier nu een frequente shopper.
  Toegevoegd: 02-12-2019
  Door: Anna

1 tot 25 (van 1347 recensie)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next