1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Galajurken
 6.  > 
 7. Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 36 (van 438 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Bridesire kwam door mijn beste vriend aanbevolen, meteen werd ik verloofd. Ze overtuigde me dat het kopen van mijn trouwjurk online gemakkelijker was en ik kon veel ontwerpen zien. Hoewel ik een beetje aarzelend was, koos ik en bestelde een trouwjurk en het was gewoon adembenemend. Ik zag eruit als de mooiste bruid ooit op mijn trouwdag, bedankt.

  Klant: Tia

 2. A-Lijn Strapless Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Sinds mijn verjaardag binnen een week kwam, had ik echt een nieuwe jurk nodig. Na het zoeken op internet, heb ik eindelijk gekozen voor het uitproberen van Bridesire. Vandaag ben ik erg dankbaar voor het maken van mijn dag. Al mijn vrienden bleven me vertellen dat ik er prachtig uit zag in mijn prom jurk.

  Klant: Lenette

 3. A-Lijn Boot Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Bridesire heeft een website die heel makkelijk te volgen is. Ik heb het niet moeilijk gehad om erheen te navigeren en orders te plaatsen. Ik was in staat om een ??jurk in de tijd te krijgen voor een online datum die op zeer korte termijn gebeurde.

  Klant: Annie

 4. A-Lijn Scoop Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  We hadden een weekendje samen, en ik moest er mooi uitzien. Gevraagd om referentie van mijn vrienden en ze adviseerden mij om Bridesire te proberen. Ik heb een bestelling voor een prom jurk geplaatst en gebeden voor de beste uitkomst. Een dag eerder dan verwacht, kwam de jurk in een pakje. De kwaliteit was goed, correcte metingen, en bovenal was het uitstekend aangepast. Bridesire u bent zeker het beste ooit!

  Klant: Juan

 5. A-Lijn Liefje Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Satijn

  Ik wilde mensen op het bedrijfsfeest indrukken met de perfecte avondjurk. Dankzij Bridesire, vond ik het meteen! Ik hou van dit bedrijf serieus en ik doe al mijn winkelen daar!

  Klant: Lolisel

Een verzameling lange jurken

Wie droomt er niet van om een mooie lange jurk aan een speciaal evenement te hangen? Alleen om het vreselijke scenario van Bridget Jones in haar gouden avondjurk te vermijden, moet de jurk op een doordachte manier worden gekozen en worden aangepast aan de morfologie. En een vleugje perfecte make-up zou welkom zijn!

Situaties en gebeurtenissen om uw lange jurk beter te dragen

Om een geweldige entree te maken voor een feest, gala of cocktailfeest, is er niets veiliger dan een lange jurk te dragen. De trend is gesluierde stijl, maar het strakke heeft zijn charme nog niet verloren. Dus, tijdens een chique diner, verras je Monsieur met een jurk die je figuur garandeert. Draag het met hoge hakken om de zijde van de 'silhouetlengte' te versterken. Maak jezelf mooi in een galajurk tijdens de kerst en oud en nieuw. Onderscheid u van alle gasten op een bruiloft of speciale verjaardag onder een sprankelend lange jurk. Probeer natuurlijk niet de show van de bruid te stelen. Tot slot, als je deelneemt aan een schoonheidswedstrijd, vergeet dan niet dat de lange jurk die je draagt de aandacht trekt van jury's.

De ideale kleuren voor haar lange jurk

Zwart is zeker de symbolische kleur van de jurk, maar vandaag kan het in verschillende kleuren worden geweigerd om aan alle wensen te voldoen. Betoverend en verrassend sexy, de paarse jurk is onberispelijk. Hieronder gesluierd en gepresenteerd in een bustier hierboven, zal de jurk jaloers zijn. De smaragdgroene jurk is ook van voorbeeldige elegantie, vooral voor mensen met een bleke tint of voor mensen met groene ogen.

Hete kleuren zoals geel, rood of oranje nodigen ook in de vakantie uit om de jonge dames en zelfs de dames te kleden. Anders kunt u kiezen voor zachte kleuren zoals beige, pastelroze of lichtgrijs. Naast de kleuren geven glanzende of sprankelende effecten een feestelijke uitstraling aan de jurk. Voel je vrij om strass-strass-modellen te maken. De bovenkant van de jurk kan worden versierd met sieraden. Sommige modellen hebben soms veters.

De "hete" stijlen voor een lang jurk

"Hot", aie! Een nogal gecompliceerde term om hier waar te nemen. Tenzij je het durft om een transparante outfit te dragen waarvan de intieme delen alleen bedekt zijn met kant, kies op de manier van Beyonce of Jennifer Lopez tijdens MET Gala 2015, de jurk "heet", zonder vulgair te zijn. Enkele tips om u te begeleiden; als je een sterke borst hebt, waardeer het! Zet in op een lange jurk met een harthalslijn. Degenen met verlegen borsten kunnen kijken naar een gestripte rug jurk voor een sexy effect.

'Lange jurken met zeemeermin' staan ook bekend als 'heet'. Geef de voorkeur aan kantpatronen, maar probeer er een te kiezen die je buik volledig verbergt om de glamoureuze kant te behouden. Heb je koningin benen? Duik in een cocktailjurk die zich splitst van de dij en niet doorsnijdt met de billen. Eindelijk, weet dat om er sexy uit te zien in een jurk, korte jurken aan de voorkant en lang achteraan de podiums van verschillende ceremonies versieren.