1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Galajurken
 6.  > 
 7. Korte
Enorme selectie van galajurken kort. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet. Wij hebben de grootste collectie korte galajurken online.
1 tot 36 (van 345 artikelen)

1  2345678910

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  2345678910

 Gaan naar 

Hoe elegant te zijn in een korte avondjurk?

De korte jurk heeft de gave om het silhouet langer te maken, wat veronderstelt dat het bedoeld is voor vrouwen van kleine of middelgrote omvang. Hoe het ook zij, de modellen zijn zo gevarieerd dat alle vrouwen het zich kunnen veroorloven een korte jurk aan te trekken. Maar bij welke gelegenheid? En hoe kort? Dit zijn allemaal vragen die antwoorden verdienen om een mislukte blik te voorkomen!

De korte jurk, voor welke gelegenheid?

Voordat je de kern van de zaak gaat begrijpen, weet dat een korte jurk die perfect wil zijn, de persoon die de kleding draagt niet wil storen. Elke vijf minuten om de uiteinden trekken stelt niet gerust, laat staan een stuk waarvan de lengte gelijk blijft aan de billen. De perfecte korte jurk geeft een glimp van de knieën en de helft van de dijen.

Tijdens een dansfeest onthult de korte cocktailjurk zowel de mooie benen als het schot van de vrouw als het een decollete is. Hoevelen zullen verbaasd zijn over het zien van een mooie vrouw met een korte jurk. Dit stuk nodigt ook uit in trendy feesten in clubs en discotheken of op privéfeesten. Zwart komt meestal op de voorgrond voor dit soort festiviteiten. Voor andere kleuren zijn ze meestal toegewijd aan evenementen zoals de bruiloft. Bruidsmeisjes gekleed in korte ceremoniële galajurken zullen brutaal zijn!

De ceremoniekleding: de accessoires om het te waarderen

Het dragen van een korte jurk is een kans om alle prachtige sieraden en accessoires naar voren te brengen. De keuze van de sieraden zal gebaseerd zijn op de halslijn van de jurk. Dus, gun de parelketting voor een bustier. Een choker ketting is een aanvulling op een jurk met een V-hals. Sommige vrouwen dragen gewoonweg de voorkeur om in het oog springende oorbellen te dragen om het deel van het gezicht te verfraaien. En voor een zichzelf respecterende jurk is de armband cruciaal zolang de jurk geen mouwen heeft. We houden van de mooie stijl, maar niets weerhoudt je ervan om een verfijnde gouden armband te dragen. Grijp de kans om een bijpassende enkelbandketting te kiezen. Een grote ring wordt toegevoegd aan de opsmuk om de hand te verbeteren!

Andere accessoires maken het uiterlijk compleet, inclusief de riem. Versierd met stenen of gewoon goud, de riem is een juweel op zich dat de bochten versterkt. Het heeft de voorkeur dat de kleur overeenkomt met die van de schoenen of de avondtas. In dit opzicht is de tas of avondtas het laatste essentiële accessoire. Het moet breed en plat zijn, het is de trend die het zo graag wil! Als de jurk is verenigd, doe dan een zak met patroon erop.

Mijn korte jurk en mijn schoenen!

Om je 's avonds op je gemak te voelen, heb je een goed paar schoenen nodig. Maar welke? Het is duidelijk dat tijdens een avond, de eer hoge hakken is, maar we moeten niet vergeten dat "avond" rijmt met "dans". Tenzij je weet hoe je met hoge hakken moet springen zoals Mariah Carey, zelfs tijdens een training, moet de hoogte van de hielen redelijk zijn.

Sandalen met hakken van 5 tot 7 cm passen perfect bij een ceremoniële jurk, kort en wijd uitlopend. Puntige pumps met naaldhakken zullen je voeten mooier maken als je een recht gesneden cocktailjurk draagt. Booties sandalen kunnen ook loyale vrienden worden op een feestje. Voor een meisjesachtige look, vinden we ze in het zwart.