1. Home page
  2.  > 
  3. Bruidsjurken
  4.  > 
  5. Grote maten
Als u op zoek bent naar grote maten jurken, bent u aan het juiste adres. Alle trouwjurken worden op maat aangepast om een perfecte pasvorm te garanderen. Hoge kwaliteit, maar lage prijs.
1 tot 36 (van 332 artikelen)

1  2345678910

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  2345678910

 Gaan naar 

Beste Deals

Het zou de beste dag van je leven zijn en de herinneringen eraan zullen je hele leven lang vergezellen. Naast de droompartner, met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen, is een mooie jurk natuurlijk van essentieel belang. Niet alleen voor de ceremonie zelf, maar ook op de foto's moet de bruid de focus zijn en schoonheid en vrouwelijkheid uitstralen met een prachtige jurk. De selectie is zo groot dat je meestal moeilijk kunt kiezen. Heb je een heel bochtige, vrouwelijke figuur? Ontdek prachtige, prachtige bruidsjurken, zelfs in grote maten!

Galajurk - Een droom komt uit!

Galajurk verwijst naar jurken in het klassieke prinsessenontwerp. De top is nauwsluitend en corsage-achtig of met corset. Het benadrukt de Dekolteé heel goed en verbergt kleine flappen op de buik, heupen en dijen door de uitlopende rok. Dientengevolge, maken de toga's visueel een slankere figuur en laten kleine vrouwen er groter uitzien. Vaak zijn deze kledingstukken ook zeer uitgebreid gedecoreerd, zoals kralen of borduurwerk. Het maakt niet uit of ze met rijp of zonder worden gedragen, omdat ze zelfs in grote maten een sprookjesachtige look oproepen. Als u uw beste dag in het leven als een prinses wilt ervaren, kies dan een van de romantische jurken van Galajurk.

Verleidelijke Fishtail-jurken

Zeemeerminnen, ook bekend als fishtail, zijn zeer geschikt voor vrouwen die van hun figuur houden en hun vrouwelijkheid willen benadrukken. Strak rond het bovenlichaam naar de dijen, ze omringen speels hun benen en tekenen hun ogen naar de vrouwelijke rondingen. Iedereen die beweert dat deze snit alleen geschikt is voor slanke vrouwen, vergist zich. Bochten kunnen immers alleen worden benadrukt waar ze zijn, toch? Daarom is deze snit zeer geschikt voor vrouwen die hun grote dag verleidelijk en sexy willen ervaren en zich echt overal in hun vel willen voelen. Het is moeilijk om probleemgebieden met deze snit te verbergen.

Dus houd je vrouwelijkheid en je rondingen vast en laat je zelfverzekerdheid zien door een prachtige jurk. Of u nu kiest voor een eenvoudige jurk of een bijzonder nobele geborduurde en versierde, een smalle of beter vallende ver weggesneden vorm - voor elke figuur en elke vrouw is er de perfecte jurk. Zelfs buitengewone kleding is verkrijgbaar in grote maten. Als u niet zeker bent, laat ons u dan adviseren en vertel uw wensen aan de bruid en bruidegom. Zodat je de mooiste dag in je leven ervaart in een jurk die bijna uit je dromen is voortgekomen. Niet alleen voor u zal het een prachtig gezicht zijn, zelfs uw bruidegom zal de blik niet kunnen afwenden!

Zoals in alle maten kunnen jurken in grote kledingmaten individueel worden aangepast aan de figuur en de wensen van de bruid.