1. Home page
  2.  > 
  3. Verzending en Levering
  4.  > 
  5. Verzending Schattingen

Kennisbank

Verzending Schattingen

Onze "shipping schatten" is een schatting van hoe lang het zal duren om uw punt te bereiden voor verzending en de datum waarop het zal onze winkel te verlaten. We berekenen geschatte verzendkosten data zodra de betaling voor een bestelling is bevestigd en we beginnen met de verwerking van de bestelling. U krijgt een geschatte verzendkosten voor uw bestelling te zien in de bevestiging van de betaling wij naar u verzonden via e-mail. Dit zal ook weergegeven in uw Bridesire rekening zodra uw betaling is bevestigd.

Wij bieden ook de gemiddelde levertijden voor onze producten, zodat u ongeveer kunt uitrekenen wanneer je items hun bestemming zullen bereiken.


Hoe worden de verzendkosten berekend schattingen?

Onze verzendkosten schattingen zijn gebaseerd op hoe snel kunnen we verwerken en verpakken artikelen voor verzending, ook bekend als "verwerkingstijd". Verwerkingstijd omvat bereiding van de producten, kwaliteitscontroles, en de verpakking.

Voor de gemiddelde doorlooptijden voor alle productcategorieën, zie Geschatte leveringstijden

 

Wanneer krijg ik mijn artikelen?

U kunt uw geschatte levertijd berekenen met de gemiddelde doorlooptijd voor uw producten en de gemiddelde levertijd van de verzendmethode die u voor uw bestelling koos.

Bijvoorbeeld, als u een punt dat ongeveer vereist 14 werkdagen van de verwerking tijd, en selecteer Verzending (die meestal vereist 3-5 werkdagen) bestelt, kunt u berekenen dat uw bestelling moeten aankomen ongeveer 17-19 dagen na uw betaling wordt bevestigd .

Voor de gemiddelde levertijden voor alle productcategorieën, zie Geschatte leveringstijden

 

Wat als ik wil mijn items sneller te krijgen?

Tijdens het afrekenen, hebt u de keuze uit verschillende verzendkosten snelheden en kan het keuzerondje naast de optie te drukken. Als u uw items door een bepaalde tijd, raden wij het ​​bestellen van uw items vroeg en het kiezen van een verzendmethode dat uw levering eisen voldoet.

See our Verzend Methoden Gids om meer te leren.

 

[Terug naar boven]


What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Meer getuigenissen