1. Home page
  2.  > 
  3. After Sales
  4.  > 
  5. Retour en terugbetaling beleid

Kennisbank

Retour en terugbetaling beleid

Alvorens terug te keren de producten aan ons, neem dan contact met ons op om een ​​"Return Authorization Code" te verkrijgen. U kunt ook ons gratis nummer, waar een van onze vertegenwoordigers van de klantenservice helpen u graag zal noemen.

Zorg ervoor dat u onze terugkeer beleid te begrijpen en ervoor te zorgen dat aan alle criteria is voldaan voordat fysiek versturen van alle items terug naar ons.

Terugkerende voor vervanging en terugbetaling

Alle aangiften moeten worden gestuurd binnen 10 dagen na de zending worden geleverd. Wij accepteren alleen jurken in hun oorspronkelijke staat - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd, en onbeschadigd - en moet de tags intact en er nog aan. Geef een gedetailleerde uitleg in de retourzending.

1. Kwaliteit problemen:

(1). Als onze medewerkers vindt dat de goederen defect is, zoals beschreven, ontvangt u een terugbetaling te ontvangen voor de aankoopprijs en verzendkosten.

(2). Als we vinden dat de goederen niet defect is op enigerlei wijze of is misbruikt, dan is de merchandise zal worden verzonden naar u terug met geen restitutie.

2. Grootte fouten:

Houd er rekening mee dat het vanwege de aard van de vereiste handwerk, de afgewerkte jurk kan ongeveer 3 cm in beide richtingen van de gespecificeerde metingen variëren.

(1). Alle jurken zijn gemaakt of zijn voorzien van marges voor het wijzigen en het afstemmen indien gewenst. Als de kledingmaat kwam niet in de specificatie als een geordend, kan de klant ervoor kiezen om de wijziging bij een lokale kleermaker te maken, in welk geval we de wijziging vergoeden zolang de kosten niet hoger is dan de oorspronkelijke prijs van de jurk van 50%. Als de wijziging kosten hoger zijn dan de oorspronkelijke prijs van de jurk van 50%, zullen we alleen vergoeden tot het bedrag gelijk aan 50% van de oorspronkelijke kleding van de kosten.

(2). Als de kledingmaat kwam niet in de specificatie als een geordend, Wij bieden een wijziging service voor onze klanten voor gratis, die kunnen terugsturen van de jurk naar ons en krijg de jurk aangepast binnen 5 werkdagen. In dit geval zijn wij verantwoordelijk voor alle verzendkosten.

(3). Klanten kunnen ook in een jurk retourneren als het niet was afgestemd op de metingen klant verstrekt, en zal een vergoeding ontvangen voor de aankoopprijs en verzendkosten.

Echter, fouten met betrekking tot maat / kleur die werden gemaakt tijdens de aankoop van onze producten komen niet in aanmerking voor een volledige terugbetaling. In dit geval kunnen we een groot wijziging service aan onze klanten voor gratis, waarbij klanten alleen betalen voor de verzendkosten. Een jurk wijziging wordt normaal gedaan in 5 werkdagen.

4. Klant houdt niet van de jurk:

Klant kan ook de jurk terug te keren als ze houdt niet van de jurk voor welke reden dan ook, als de jurk is besteld met standaard afmetingen. In dit geval, de klant heeft om de jurk terug te sturen en wij zullen terugbetaling, zo spoedig de jurk wordt ontvangen te maken. Er zal een 20% van de oorspronkelijke prijs voor restocking fee en de verzendkosten niet terugbetaald. Als de jurk is besteld met aangepaste metingen, kan de jurk niet worden teruggestuurd voor terugbetaling, maar we kunnen nog steeds bieden gratis wijziging / vervanging diensten voor dergelijke bestellingen

Annuleren van bestellingen (Voor levering)

1. Alle kleding bestellingen geannuleerd binnen 72 uur na aankoop in aanmerking komen voor een volledige terugbetaling.

2. Alle kleding bestellingen geannuleerd na 72 uur, komen in aanmerking voor een 30% gedeeltelijke terugbetaling.

Te laat Producten

Als om welke reden dan ook, uw bestelling is niet geleverd binnen de opgegeven en komt laat, maar niet meer dan 10 dagen, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling exclusief verzendkosten als de jurk wordt geretourneerd. Als het product achterstallig is met meer dan 10 dagen, klanten komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.


What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Meer getuigenissen