1. Home page
  2.  > 
  3. After Sales
  4.  > 
  5. Retour en terugbetaling beleid

Retour en terugbetaling beleid

Voordat u artikelen aan ons retourneert, contact met ons opnemen om een retourautorisatie te verkrijgen code.


Zorg ervoor dat u ons retourbeleid begrijpt en dat aan alle criteria wordt voldaan voordat u artikelen fysiek naar ons terugstuurt.


Retourneren voor vervanging en terugbetaling


Alle retourzendingen moeten binnen 10 dagen na aflevering van de zending worden verzonden. We accepteren alleen jurken in hun originele staat - ongedragen, ongewassen, ongewijzigd en onbeschadigd - en de kaartjes moeten intact en nog aanwezig zijn gehecht. Geef een uitgebreide uitleg in het retourpakket.


1. Kwaliteitsproblemen:


(1). Als ons personeel constateert dat de goederen defect zijn zoals beschreven, ontvangt u een terugbetaling voor de aankoopprijs plus verzendkosten.


(2). Als we vaststellen dat de koopwaar op geen enkele manier defect is of verkeerd is gebruikt, wordt de koopwaar zonder restitutie naar u teruggestuurd.


2. Groottefouten:


Houd er rekening mee dat vanwege de aard van het vereiste handwerk de afgewerkte jurk ongeveer 1 inch kan variëren. in beide richtingen van gespecificeerde metingen.


(1). Alle jurken zijn gemaakt of worden geleverd met marges voor het wijzigen en afstemmen indien gewenst. Als de kledingmaat niet in de specificatie is aangekomen zoals besteld, kan de klant ervoor kiezen om de aanpassing bij een lokale kleermaker aan te brengen, in welk geval we de wijzigingskosten vergoeden zolang de kosten niet hoger zijn dan de originele prijs van de jurk met 50%. Als de wijzigingskosten de oorspronkelijke prijs van de jurk met 50% overschrijden, vergoeden we slechts tot het bedrag dat gelijk is aan 50% van de oorspronkelijke prijs van de jurk.


(2). Als de jurkmaat niet is aangekomen in de specificatie zoals besteld, bieden we gratis een wijzigingsservice voor onze klanten, die de jurk naar ons kunnen terugsturen en de jurk binnen 5 werkdagen kunnen laten aanpassen. In dit geval zijn wij verantwoordelijk voor alle verzendkosten.


(3). Klanten kunnen ook een jurk retourneren als deze niet op maat is gemaakt volgens de afmetingen die de klant heeft opgegeven, en ontvangen een terugbetaling voor de aankoopprijs plus verzendkosten.


Alle fouten met betrekking tot maat/kleur die zijn gemaakt tijdens de aankoop van onze producten komen echter niet in aanmerking voor volledige terugbetaling. In dit geval kunnen we onze klanten gratis een maatwijzigingsservice bieden , waarbij klanten alleen de verzendkosten betalen. Een kledingwissel wordt normaal gesproken binnen 5 werkdagen uitgevoerd.


4. Klant vindt de jurk niet mooi:


Klant kan de jurk ook retourneren als ze de jurk om welke reden dan ook niet leuk vindt, als de jurk met een standaardmaat is besteld. In dit geval moet de klant de jurk terugsturen en betalen we terug zodra de jurk is ontvangen. Er zal 20% van de oorspronkelijke prijs in rekening worden gebracht voor herbevoorradingskosten en de verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd. Als de jurk is besteld met aangepaste afmetingen, kan de jurk niet worden geretourneerd voor terugbetaling, maar we kunnen nog steeds gratis wijzigings-/vervangingsdiensten bieden voor dergelijke bestellingen.


Bestellingen annuleren (vóór levering)


1. Alle kledingbestellingen die binnen 72 uur na aankoop worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.


2. Alle kledingbestellingen die na 72 uur worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling van 30%.


Producten die te laat zijn


Als je bestelling om welke reden dan ook niet binnen de aangegeven tijd is verzonden en te laat aankomt, maar niet meer dan 10 dagen, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling plus verzendkosten als de jurk wordt geretourneerd. Als het product meer dan 10 dagen te laat is, komen klanten in aanmerking voor een volledige terugbetaling.