1. Home page
  2.  > 
  3. Verzending en Levering
  4.  > 
  5. Ik producten uit Bridesire bestelt, hoe zou je ze verzenden

Kennisbank

Ik producten uit Bridesire bestelt, hoe zou je ze verzenden

"Als ik bestellen bij Bridesire, hoe zou u het schip naar mij ? Hoeveel zou het kosten ? Kan ik mijn bestelling traceren?"

Bridesire momenteel schepen via USPS, Fedex of DHL.

De verzendkosten binnen kan de Bridesire.com online kassa systeem worden geschat. U zult de verzendkosten te zien wanneer u de kassa.

* Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van ons ontvangt. In deze e-mail, moet er het bijhouden van informatie voor uw pakketten, evenals de website waar je kan uw bestelling op te sporen zijn.

* Hoe lang duurt het om te leveren?

Totale levertijd is samengesteld uit twee delen. Het eerste deel is het op maat maken. Dit is de tijd vanaf het moment dat uw betaling is ontvangen en uw kleding wordt afgestemd op uw behoefte. Het tweede deel is de werkelijke verzendkosten tijd. Dit is de tijd die nodig is voor het pakket door de koeriers te leveren naar de bestemming. Standaard verzending duurt normaal 3-5 dagen.

* Zijn de pakketten verzekerd?
Verzending is verzekerd en kan online worden gevolgd. Wij verzenden elke bestelling binnen verzekering gratis. Zodra uw goederen worden verzonden zullen wij u een e-mail met een tracking nummer zodat u uw zending te traceren wanneer u maar wilt.

Wij bieden Verzekerde verzending gratis naar uw pakket te beschermen tegen verloren of beschadigde zendingen. Als een ontbrekende probleem zich voordoet, zullen wij pakket direct uw bestelling.

What Do Our Customers Say?
"
Amazing services from you Bridesire! I was pleased to have shopped with you. My whole family is happy with the dresses I bought fo... "

Mary


Meer getuigenissen