1. Home page
  2.  > 
  3. Verzending en Levering
  4.  > 
  5. Ik producten uit Bridesire bestelt, hoe zou je ze verzenden

Ik producten uit Bridesire bestelt, hoe zou je ze verzenden

Als ik bestel bij Bridesire, hoe zou u dan naar mij verzenden? Hoeveel zou het kosten? Kan ik mijn bestelling traceren?


Bridesire verzendt momenteel via USPS, Fedex of DHL.

De verzendkosten kunnen worden geschat in het online kassasysteem van Bridesire. De verzendkosten ziet u bij het afrekenen.

*Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail van ons. In deze e-mail moet de trackinginformatie voor uw pakketten staan, evenals de website waarop u uw bestelling kunt volgen.

*Hoe lang duurt het tot levering?

De totale levertijd bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de kleermakerstijd. Dit is de tijd vanaf het moment dat uw betaling is ontvangen en uw jurk op maat wordt gemaakt volgens uw vereisten. Het tweede deel is de werkelijke levertijd. Dit is de tijd die het pakket nodig heeft om door de koeriers op de bestemming te worden afgeleverd. Details bekijken.

* Zijn de pakketten verzekerd?

Verzending is verzekerd en online te volgen. Wij verzenden elke bestelling binnen verzekering gratis. Zodra uw goederen zijn verzonden, sturen we u een e-mail met een trackingnummer, zodat u uw levering op elk gewenst moment kunt volgen.

We bieden een verzendverzekering om uw pakket te beschermen tegen verloren of beschadigde zendingen. Als er een ontbrekend probleem optreedt, zullen we uw bestelling onmiddellijk opnieuw verzenden.