1. Home page
  2.  > 
  3. Ceremonie Jurken
  4.  > 
  5. Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 36 (van 707 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Beste Deals

Cocktailjurken

Wanneer ze ons uitnodigen voor een feest of een gala, moeten we gelijk hebben wanneer we kiezen wat we willen dragen. De twijfels liggen, fundamenteel, tussen het kiezen van korte cocktailjurken, lange jurken of jurken. Het is niet altijd gemakkelijk om een beslissing te nemen, hoewel over het algemeen de stelregel die we moeten overwegen, comfortabel, natuurlijk en veilig is. Op deze manier zullen we een volledig omhullende schoonheid uitstralen.

Of het nu avondjurken of dagjurken zijn, de keuze voor een cocktailmodel kan zeer succesvol zijn. Het is over het algemeen een elegant en sensueel alternatief dat wordt gekenmerkt door een knip ter hoogte van de knie, of een paar centimeters eronder of erboven. De geboden mogelijkheden zijn enorm, of je nu naar een labelfeestje moet gaan of een vergadering of een feestje van welke aard dan ook.

Tips om cocktailjurken te dragen

We raden je aan om je bewust te zijn van mode en huidige trends, maar geen slaaf van ze te zijn. Je kunt beter dan wie dan ook weten hoe je lichaam is en op deze manier kun je beslissingen nemen over de uitspraak van de halslijn, de taille, de wondjes aangepast aan de taille, de vluchten, enz. afhankelijk van de kenmerken van uw fysiognomie. Selecteer het model vooral, rekening houdend met hoe je past, niet alleen om trendy te zijn. En vergeet natuurlijk niet dat elegantie essentieel is in dit soort evenementen, dus vermijd onnodige excessen.

Midi-jurken, discreet en verfijnd, zijn een geschikt alternatief als u naar een vergadering gaat waarin u gezond wilt zijn, zonder afstand te doen van discretie. De vliegers kunnen heel goed opschieten: ze brengen originaliteit en charisma en, handig gekozen, kunnen ze je helpen je figuur te verfraaien. Bovendien zijn de asymmetrische sneden ook een uitstekend alternatief, omdat ze de aandacht trekken en een creatief en grensoverschrijdend karakter overbrengen dat altijd gunstig is.

Met betrekking tot kleuren zijn zowel wit als zwart tijdloze en veilige weddenschappen, altijd in overeenstemming met de protocolnormen van deze evenementen. Op dit moment nemen ze echter de rode, de groene munt en de blauwe, vooral cobaltos.

Wanneer het secundaire hoofdprogramma is

Wanneer u deze speciale outfits maakt, moet u goed opletten bij het kiezen van de accessoires en accessoires die u gaat gebruiken. Slaan met de juwelen en vooral met de schoenen en de handtas is essentieel om dat bewonderenswaardige beeld te projecteren dat je wilt.

Het basisadvies is om te kiezen voor een kleine tas, hoewel aantrekkelijk, het liefst in contrast met de toon van de cocktailjurk. Momenteel is de box-bag - star en vierkant - een van de meest gebruikte door beroemdheden en modereferenties.