1. Home page
  2.  > 
  3. Bruids Partij
1 tot 36 (van 786 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Beste Deals

Trouwfeestjurken - Correct gestyled voor het grote feest

Wanneer een bruiloft op handen is, ontstaat de kwestie van kleding onvermijdelijk. Bruidsmeisjesjurken worden meestal gekozen door de bruid. Bruidsmeisjesjurken worden ook verstrekt in nauw overleg met de toekomstige vrouw. De rest van de samenleving krijgt vaak een motto. Soms geeft de uitnodiging alleen aan of een informele of formele kledingkast de voorkeur heeft.

The Wedding Motto Party

Steeds meer huwelijken worden op bepaalde onderwerpen geplaatst. Een strandfeest voor de bruiloft is daarom een luchtige jurk voor vrouwelijke bezoekers en een informele short met een zomershirt voor heren. Ondanks het motto moet het dragen van jeans in dit geval worden vermeden om geen aandacht te trekken. Leuke accessoires zoals een rieten hoed zijn echter welkom. Het is eenvoudiger op een traditionele bruiloft. Hier zouden de dames terug moeten vallen op een chic dirndl en de heren op een feestelijke kostuumcombinatie. Om elke dubbelzinnigheid op te helderen, kunnen natuurlijk de bruid en bruidegom geïnterviewd worden. Dus iedereen is aan de veilige kant.

De casual en feestelijke jurk

Gewoonlijk is dit slechts een kleine zin op de huwelijksuitnodiging, die het beleid voor trouwpartijen regelt. "Feestelijke kleding wordt gevraagd" zegt duidelijk dat de gelegenheid elegant en goed gepland is. Voor vrouwen zijn de cocktailjurken net zo geschikt als een feestelijk kostuum, bestaande uit rok en blazer. Voor de Lords of Creation betekent een feestelijke outfit dat een pak met stropdas een must is.

Vraag de bruid en bruidegom om een casual kledingstijl, niet per se de comfortabele jeans en het Hawaiiaanse shirt. Integendeel, gasten moeten zich committeren aan een comfortabele jurk of een comfortabel tweedelig pak bestaande uit een kledingbroek en een jas. Een stropdas of strikje is niet nodig.

De uitnodiging voor de bruiloft, die geen dresscode aangeeft

De huwelijksuitnodiging, waarin geen voorselectie van kleding is gemaakt, blijkt een beetje lastiger te zijn. Voor alle duidelijkheid, de bruid of bruidegom kan natuurlijk worden gevraagd naar de dresscode. Als vuistregel is een huwelijk een feestelijke ceremonie. Dus, dames moeten aandacht besteden aan een elegante uitstraling. Kostuums, jurken of broekpakken zijn beschikbaar voor dit doel. Natuurlijk dragen mannen een pak, een hemd en een vlinderdas of stropdas.

Hoewel de kleur van betrokkenheid niet cruciaal is voor mannen, moeten vrouwen een paar dingen in gedachten houden. De bruidsjurken zouden vrolijk moeten zijn, maar toch waardig. In geen geval mag een andere vrouw meer aandacht trekken dan de bruid zelf.De kleur wit voor vrouwelijke bruiloftsgasten is ook een taboe. Dit is gereserveerd voor de bruid en het is een belediging om deze ongeschreven regel te negeren. Dus om een klein schandaal te voorkomen, zijn trouwfeestjurken in lichte tinten of pastelkleuren geschikt. Elegant is absoluut een donkere combinatie. Houd er rekening mee dat zwart de kleur is van rouw. En niets is verder van een bruiloft dan verdriet. Je zou dus moeten doen zonder een volledig zwarte outfit.

Immers, het vinden van de juiste outfit voor een bruiloft is niet zo gecompliceerd zolang de bovengenoemde regels gerespecteerd worden.