Modesets voor deze lente

De winter begint ons te verlaten, de eerste zonnestralen die de atmosfeer verwarmen beginnen te verschijnen, jassen en wollen truien worden naar de achtergrond gedrongen om met kracht de lichtere gewaden binnen te gaan. Het is tijd om de catwalks te bekijken en te weten wat de trend zal zijn in het voorjaar van 2019 om voorbereid te zijn op het komende seizoen.

Een zeer sterke lijn die deze winter aanwezig was en ook door de ontwerpers wordt voorgesteld voor de lente is de Wild West-stijl. Kopspijkers, klinknagels en typische details van de beste westerse films; kleding geïnspireerd door deze stijl zal ervoor zorgen dat jij de laatste nieuwkomer bent.

Binnen dit idee lijken een beetje wild de franjes te stampen. Dit element geeft de kledingstukken een poëtische toets en maakt een verschil door verfijning en glamour te brengen. Een jurk met franjes zorgt ervoor dat je opvalt in elk geval dat je aanwezig bent.

En als je op de laatste dagen van de lente wilt zijn, waar een kleine vacht geen pijn doet, gok dan op de lagen. Ja, zoals je hebt gehoord. De lagen keren terug en komen opnieuw tevoorschijn uit de as, dit kledingstuk dat een tijdje terug in de mode was om bekendheid te verwerven door die extra verfijning te bieden die elke look nodig heeft.

De nostalgie is aanwezig in de weddenschappen van de ontwerpers voor deze lente. Kleding geïnspireerd door de geliefde jaren zestig wordt een veilige gok om modetrends te volgen. Jurken en rokjes met op dat tijdperk geïnspireerde prints, geruite truien of capes met een rebelse touch zullen de straten dit nieuwe seizoen vullen.

Voor de meest glamoureuze nachten mogen de pailletten niet missen. In dit voorjaar worden de minidresses gedegradeerd naar een tweede vlak om de lange stukken en de typische apen uit de jaren tachtig bekend te maken.

Als jij een van degenen bent die een beetje een non-conformist voelt en dit op zijn manier van aankleden wil laten zien, heb je dit jaar geluk. De hippiestijl wordt opnieuw een essentiële stijl om trendy te zijn. Mozaïeken van kleuren, diverse texturen en kleuren met een zekere bohemien uitstraling zullen je die hippie-look geven die altijd al zo flatterend is geweest door de jaren heen.

Ontdek de onderkant van de kast die vloeiende jurk die ooit zo trendy was. In dit nieuwe seizoen zijn de vloeiende jurken het meest. Jurken geïnspireerd op de Marokkaanse souks, informeel, dampvormig en met aardetinten, zullen u in staat stellen om up-to-date te zijn en comfortabel te kleden zonder de vrouwelijkheid en sensualiteit die u zo graag ziet opzij te zetten.

Wat kleuren betreft, is er een duidelijke winnaar voor het voorjaar van 2019. Als pastelkleurroze en lavendel de strijd op een ander tijdstip van het jaar hebben gewonnen, is geel voor dit volgende seizoen de hoofdrolspeler. Een vrolijke, stimulerende en levendige kleur die je laat stralen in jurken, maar ook in rokken of shirts die de catwalks van de hele wereld hebben gevuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *