Korte jurken voor bruidsmeisjes: alle regels om geen fouten te maken voor je bruiloft

Onder de vele organisatorische beslissingen te maken bij het organiseren van een bruiloft, blijft een van de grootste dilemma’s de keuze van de bruidsmeisjes om hun eigen dragen tijdens het evenement. De keuze voor een uniek model dat goed is voor alle bruidsmeisjes, kan in feite een echt bedrijf worden, vooral wanneer uw vrienden totaal verschillende fysieke structuren en kenmerken hebben. De eerste, belangrijke, keuze om op te focussen, is tussen lange, klassieke en traditionele bruidsmeisjekleding of shorts, moderner en ongebruikelijker. Hoewel traditioneel jurken van de bruidsmeisjes moet de stijl van de bruid te volgen (en dus strikt lang), in de afgelopen jaren en meer evenementen waarin we de keuze getuige zijn van de kortere, vooral wanneer het huwelijk wordt gevierd in een informele sfeer en misschien gedurende de dag. Wat zijn de regels die moeten worden gevolgd om de outfits van uw bruidsmeisjes niet te missen op uw grote dag? Zeker, als je ervoor kiest om een avond bruiloft vieren, is het raadzaam om te kiezen voor korte jurkjes: de avond vraagt om een dresscode ver strikt chique en zeer elegant. De spraak is anders als de ceremonie ‘s morgens plaatsvindt, misschien op een minder formele locatie, waar een korte jurk beslist de meest geschikte keuze is. De chiffon bruidsmeisjes jurken, in dit geval, zou een geldige optie kunnen zijn. Om fouten te voorkomen, altijd onthouden om ervoor te zorgen dat uw bruidsmeisjes zijn op hun gemak handelen in die u hebt gekozen: identificeert de meest geschikte model ook na te denken over hoe je op je vrienden in je trouwdag zal nemen. Je wordt de ster van het evenement, maar het is belangrijk dat ook zij zich bovenaan het formulier voelen!

Platte schoenen of hakken: wat moet u matchen als uw bruidsmeisjes een korte jurk dragen?

Zelfs voor de keuze van schoenen is het basispunt waarop u wilt baseren de locatie waar u naartoe gaat om uw bruiloft te vieren. De hoge schoenen, geen twijfel over bestaan, zal de apt keuze in de meeste gevallen: elegant, geven elke vrouw een geraffineerde look en helpen om slank het silhouet. Er zijn gevallen echter, waar de hiel uw bruidsmeisjes kon bestraffen kunnen ze lastig en ongemakkelijk voor de gehele duur van de ceremonie te voelen. We verwijzen naar huwelijken gevierd op het strand, of op plaatsen waar het grootste deel van het evenement zullen we vieren in de tuin, op zachte weiden waar de wandeling in hakken kan een meer dan geweldige uitdaging zijn. Als u wilt voorkomen dat uw vrienden lijden alleen maar om je te zien gelukkig, dan misschien kiezen voor een verandering van schoenen: stel hoge hakken voor de kerk en dan programmawijziging met een paar platte sandalen voor het feest. Op deze manier zullen uw bruidsmeisjes zich op hun gemak voelen en van het feest met u kunnen genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *