Bestemming/Strand jurken: romantisch en onvergetelijk

Romantisch sluiten van de knoop voor het leven op het strand: dit is de droom van veel geliefde verliefden. Als deze droom echt uitkomt, is er veel te overwegen bij het kiezen van je bruidsjurk. Omdat zon, zand en wind grote invloed hebben op wat de bruid op haar grote dag goed doet.

Jurken met omvangrijke rokken en lange linten zijn vaak de eerste keuze bij het zoeken naar de perfecte jurk. In de kerk of in het park komen ze ongetwijfeld tot hun recht. maar minder goed ze geschikt zijn voor een strand bruiloft, voor het vegen van jurken zijn meestal te zwaar en lastig om in het zand gemakkelijk te verplaatsen in.

Kijk in plaats daarvan naar jurken gemaakt van lichte en luchtige stoffen, zoals chiffon of zijde. Lange modellen in de Empire- of Etui-stijl zijn bijvoorbeeld handig. Een vloeiende en getailleerde rok kan extra comfort bieden tijdens de ceremonie. Speelse details zoals glinsterende kralen, halter topjes of gekruist achterste delen vormgegeven in de zomerse romantische setting op het strand en maken het plaatje compleet. Een elegante sjaal of stola kan ook nuttig zijn om niet te bevriezen in koele windstoten.

Een alternatief korter jurken in midi of mini lengte: ze zijn licht van gewicht en ook voorkomen dat zand in de jurk zoom wordt een probleem. Hoewel ze iets meer casual lijken dan modellen van vloerlengte, zijn ze niet minder geschikt voor een feestelijke gelegenheid – ideaal voor stellen die toch een ontspannen sfeer willen voor hun feest.

De trend is ook tweedelige bruidsjurkvarianten, die meestal uit een rok en een aparte bovenkant bestaan. Als u wilt, kunt u een crop-free model kiezen, maar zelfs varianten met een hoge nek zijn mogelijk. In de praktijk kunnen de twee delen met name vanwege de lange rok gemakkelijk worden vervangen door een kort na de officiĆ«le ceremonie – zoals de uitbundige vieringen niets in de weg.

Niet minder belangrijk is de schoenenkeuze. Hoge hakken en zand zijn niet compatibel – het risico van vast komen te zitten in het zand met de hiel en struikelen is te groot. Maar als u niet wilt genieten van een elegant paar schoenen, voor uw eigen hoge sleehakken of platte sandalen. Degenen die niet kunnen besluiten om al dan lichte schoenen aan te gaan of juist op blote voeten in de voorkant van het altaar voor het, op blote voeten zogenaamde sandalen een ongewoon alternatief: Het is ingericht enkelbanden die rond de tenen en enkels en als Sandalen – alleen zonder zool.

Ook bij de keuze van kapsel bruiden moet voorzichtig op weerbestendige Creations te zetten zijn: Werk updos lopen het risico slachtoffer te worden van de wind. Je kunt accenten plaatsen met bloemen, sieraden of linten in je haar. Er zijn hier geen grenzen aan de verbeelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *