1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Avondjurken
De beste kwaliteit avondjurken 2019 vindt u bij Bridesire, met de grootste collectie en tegen de laagste prijs. ❤ Alle avondjurken worden op maat aangepast om perfecte pasvorm te garanderen.
1 tot 36 (van 1076 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom V-hals Korte broek / Mini Lange mouw Chiffon Kleding

  Het was mijn eerste keer om een ??online bestelling te doen, dus ik was erg bezorgd over wat de uitkomst zal zijn. Deze gedachte zorgde ervoor dat ik minder sliep, omdat ik het pakket graag verwachtte te wachten. Toen ik het opende, was ik meer dan verrast om erachter te komen dat het uitstekend was, de kleur die ik had besteld. Draag het was mijn beste activiteit die dag. Iedereen om me heen heeft me aangevuld voor de mooie jurk. Ik zou niet twee keer denken bij het bestellen van Bridesire.

  Klant: Alice

 2. Schede/Kolom Chiffon Vloer Lengte Een schouder Avondjurk

  Ik had veel rondes in de lokale winkels geprobeerd te zoeken naar een trouwjurk. Velen van hen waren teleurstellend omdat mijn grootte niet beschikbaar was. Ik heb besloten om online te gaan en een oplossing te zoeken. Ik bestelde van Bridesire, en bad hard voor het aankomen van mijn metingen. Gelukkig was de levering geweldig, de jurk was van grootte en de kwaliteit was geweldig. Binnenkort bestel ik een andere jurk voor een feest!

  Klant: Jessica

 3. A-Lijn Een schouder Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik ben altijd twijfelachtig over het bestellen van dingen online. Maar na overtuiging van mijn zus, leg ik een bestelling voor een avondjurk. De jurk arriveerde voor de tijd en de tailoring was perfect, niet de kwaliteit te vergeten. Toen ik het weekend het eindelijk droeg, was ik moe om te vertellen hoe mooi ik erin was. Zeker, Bridesire heeft zich tot mijn favoriete kledingwinkel gewend!

  Klant: Francesca

 4. Bandjes Kapelsleep Mouwloos Organza Kleding

  Bridesire is een van de beste online kledingwinkels die ik ooit heb gevonden. Ze hebben een geweldige selectie. De bestellingen komen op tijd. De montage werkt goed. De medewerkers zijn erg aardig.

  Klant: Heather

 5. Schede/Kolom Strapless Strijksleep Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik had een avondjurk nodig, dus ik kon naar de bruiloft van mijn zus gaan. Ik probeerde Bridesire, en hun jurken waren gewoon perfect! Ik heb gevonden wat ik meteen nodig had, en ik kreeg de bestelling eerder dan ik dacht.

  Klant: Melisa

Beste Deals

Avondjurken

Telkens wanneer een speciale gebeurtenis in uw sociale leven nadert, of het nu een feest is met uw vrienden, uw collega's of de bruiloft van een geliefde, moet u beslissen welke avondjurk u gaat dragen. En het is tenslotte de belofte die je zal helpen om je eigen stijlstijl te creëren en je uniek en stralend te voelen. Daarom zullen we hier proberen de belangrijkste problemen op te lossen waarover u zich zeker zorgen maakt.

Wanneer draag je avondjurken?

Galajurken zijn kledingstukken vol elegantie, verfijning en exclusiviteit. Om deze reden moet je ze reserveren voor echt speciale en onderscheidende evenementen, zoals bijvoorbeeld die we in de eerste regels van dit artikel hebben besproken. Je moet ongetwijfeld weten hoe je moet kiezen, want anders kom je misschien tegen het feit dat je hebt gekozen voor een te formele optie.

Welke trends zijn op dit moment in de mode in avondjurken?

Er zijn veel trends die de toekomst van cocktailjurken bepalen. In die zin lijkt de mogelijkheid om transparanten op te nemen, vooral in het bovenste deel van het kledingstuk en in de buurt van de hals, sterker te worden. En ze zijn in staat om een extra dosis vrouwelijkheid en sensualiteit aan je kleding te geven. Aan de andere kant, omdat we naar de halslijn verwezen hebben, moeten we je vertellen dat het erewoord meer in de mode is dan ooit. Ook met betrekking tot de rok, elke keer dat ze langer duren en met openingen die je subtiel laten pronken met je benen.

Welke avondjurk past het beste bij jouw figuur?

Er zijn avonjurken van vele soorten, dus je moet je tijd nemen bij het kiezen van degene die het beste bij je past. Kijk in die zin niet alleen naar de stijl en het ontwerp, maar ook naar de vormen die ze hebben en de kenmerken van je figuur. Als je bijvoorbeeld een lange, magere vrouw bent wiens rondingen niet al te uitgesproken zijn, kies dan voor een passend exemplaar dat je figuur benadrukt en laat het opvallen. Als je uitgesproken heupen hebt, kies dan ook voor degenen met een korte vlucht in de rok. Aan de andere kant, als je een grote kist hebt en je wilt het stileren, dan zullen tubes van pas komen.

Welke kleuren zijn meer trendy in avondjurken?

Zwart is de ultieme kleur voor avondjurken. Dankzij de elegantie die het met zich meebrengt, raakt het nooit uit de mode. Op dit moment zijn er echter andere tonen die trendy zijn en die helpen om echt interessante kledingstukken te vormen. Blauw, geel en natuurlijk rood zijn bijvoorbeeld goede alternatieven. Alles hangt natuurlijk af van wat je met je kleding wilt overbrengen: onderscheid, sensualiteit, durf ...

Volg deze aanbevelingen die we je net hebben gegeven en je zult zeker je avondjurk kiezen.