Blijft:10/17-10/24
 1. Home page
 2.  > 
 3. Bruidsjurken
 4.  > 
 5. A-Lijn Strapless Prinses Hof Sleep Taf with Pick-ups and A Belt

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

A-Lijn Strapless Prinses Hof Sleep Taf with Pick-ups and A Belt

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet: A-Lijn, Prinses
Hals: Strapless
Zoom/Sleep: Hof Sleep
Mouwlengte: Mouwloos
Verfraaiing: Kralen, Sasha/Linten, Pick-Ups, Draping, Ruched, Trapsgewijze Roesjes
Rug details: Kant-up
Volledig gevoerd: Ja
Ingebouwde BH: Ja
Stijl: Classic & Timeless, Glamorous & Dramatic
Stof: Taf
Afgebeelde Kleur: Ivoor (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/01/28 21:33:54
  Mariah
  Het was de eerste keer dat ik iets online kocht en ik wilde nooit de slechte ervaring meemaken die sommige van mijn vrienden hadden doorgemaakt. Dus na het vinden van de bruidsjurk die ik hard nodig had, vestigde ik me op Bridesire omdat geen andere winkel een soortgelijke pasvorm had. Ik was vanaf het allereerste begin onder de indruk sinds de verkoopvertegenwoordigers zo geduldig met me waren en mijn trouwjurk net op tijd arriveerde zoals ze hadden beloofd. Net als de verpakking was de jurk precies wat ik nodig had en had ik alles wat ik online had gezien. Ik zal Bridesire elke dag aan een vriend aanbevelen.

   2018/01/07 01:16:57
  Nicole
  Aan iedereen die op zoek is naar prom, avond- en trouwjurken tussen andere jurken, heb ik iets voor je. Geen online website die Bridesire verslaat. Ja, je hebt me goed gehoord en op basis van mijn eigen persoonlijke ervaring, kun je op mijn woord vertrouwen. Twee weken geleden bestelde ik een avondjurk met een hut voor een prijs waarvan ik dacht dat het een grap was. De prijs was laag, ik dacht dat ze me wilden bedriegen. Twee dagen later was de avondjurk samen met de hoed, net zoals ik had besteld, in mijn handen. Wat zeg je daarover?

   2017/12/30 22:21:16
  cathy
  Ik was al weken aan het zoeken naar de perfecte prom dress wanneer je website op Google Zoeken kwam. Ik hield van alle jurken die ik zag, ik kon er niet één kopen. Mijn moeder was echt boos op me, maar dat is prima, want we dragen dezelfde maat en ze nam een ​​van de jurken om op een date night te gaan met mijn vader op dezelfde dag als mijn prom! Ik zal zeker terug komen voor meer jurken in de toekomst. Bedankt Bridesire!

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Strapless Prinses Hof Sleep Taf with Pick-ups and A Belt:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *