Blijft:05/01-05/08
 1. Home page
 2.  > 
 3. Bruidsjurken
 4.  > 
 5. A-Lijn Strapless Hof Sleep Mouwloos Kant

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

A-Lijn Strapless Hof Sleep Mouwloos Kant

  Kleurenkaar
  Maattabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Aangepaste maat
  Aangepaste maat (cm):
  Op zoek naar een perfecte pasvorm? Onze kleermakers zal uw exacte metingen om een op maat gemaakte jurk voor u te maken. Deze extra service is gratis tot 05/08/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

We zijn dol op de kleuraccenten van deze lange jurk in tule met rechtse sleep. De mouwen kunnen worden losgemaakt, wat betekent dat u uw look kunt somber maken tussen ceremonie en receptie, mocht u deze kopen zonder dat u een receptiejurk nodig heeft. Dit stuk is ook erg veelzijdig en kan zowel in de winter als in de zomer worden gebruikt.
Silhouet:A-Lijn
Hals:Strapless
Zoom/Sleep:Hof Sleep
Mouwlengte:Mouwloos
Verfraaiing:Kralen
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Kant
Afgebeelde Kleur:Wit (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/02/06 11:56:57
  Alma
  Toen mijn vriend me voor het eerst voorstelde, wist ik dat een perfecte trouwjurk alles was wat ik nodig had om de dag gedenkwaardig te maken. Omdat de tijd verstreek, had ik er zo snel mogelijk een nodig. Ik moest om verwijzingen vragen van vrienden en zo heb ik Bridesire leren kennen. Op het moment dat ik de telefoon pakte en de eCommerce-winkel opbelde, verzekerde de toon van de vertegenwoordiger van de andere kant me dat ze mijn deadline kunnen halen. Trouw aan hun woord, ze hebben nooit teleurgesteld en mijn vriend was zo blij met mijn selectie. Ze zijn inderdaad een winkel met een verschil. Ik zal elke dag teruggaan naar hen!

   2018/01/31 03:33:17
  Cecilia
  Mijn oudere zus besloot op het laatste moment te gaan knuffelen, maar ze wilde me daar als toeschouwer hebben! Ik had meteen een jurk nodig en ik probeerde er een te bestellen bij Bridesire. Het werkte echt! Het kwam op tijd.

   2017/11/29 17:08:49
  Sarah
  Mijn vriend was niet in staat om tijdig een trouwjurk te bestellen. Hij heeft deze site bezocht en een bestelling geplaatst. Het personeel van het bedrijf deed zijn best en kreeg hem de beste jurk binnen enkele weken voor de huwelijksdag. De prijs was beheersbaar en de service was aangenaam. Ik erken de beste deals aangeboden door het bedrijf. Uit ervaring ontbrak het hem aan woorden om het bedrijf te bedanken, zelfs via de site reviews was het moeilijk. De trouwdag was uitstekend. Ik raad het bedrijf goede recensies aan voor de diensten die het de klanten biedt.

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Strapless Hof Sleep Mouwloos Kant:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *