Blijft:09/19-09/26
 1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Galajurken
 6.  > 
 7. A-Lijn Liefje Hof Sleep Mouwloos Chiffon Galajurk

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

A-Lijn Liefje Hof Sleep Mouwloos Chiffon Galajurk

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet:A-Lijn
Hals:Liefje
Zoom/Sleep:Hof Sleep
Mouwlengte:Mouwloos
Verfraaiing:Ruches, Ruched
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Chiffon
Afgebeelde Kleur:Royal Bule (Kleur & Stijl representation may vary by monitor.)Verwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2018/03/12 05:34:01
  Encarna
  Ik had mijn huwelijk vorig jaar en kreeg het moeilijk tijdens het zoeken naar jurken voor mijn bruidsmeisjes met een bruiloft. Ik kwam uiteindelijk Bridesire tegen. Deze online winkel bood zeer mooie jurken en ik bestelde ze voor mijn bruidsmeisjes met behulp van aangepaste grootte optie. Ik ontving de jurken op tijd, binnen zeven dagen na bestelling en levering en alles perfect passend en van kwaliteit, zoals ook zo bewonderenswaardig werd vermeld. Iedereen vroeg zich af waar ik de jurken vandaan had en ik deelde openlijk met hen. De bruidsmeisjes houden van de jurken. Zo geweldig!

   2018/03/01 18:43:06
  Franziska
  Het was de afstudeerdag van mijn dochter en ze had behoefte aan een avondjurk om na het evenement te dragen. Een vriend van mij verwees me om Bridesire te proberen, iets waar ik aan twijfelde. Welnu, al mijn dommen veranderden in vreugde toen mijn dochter de jurk uitprobeerde en ontdekte dat het een droom was die uitkwam voor haar. Ik zou zeker in een hartslag opnieuw van Bridesire kopen!

   2017/12/24 23:55:02
  Silvia
  Mijn hemel! Ik had nooit verwacht dat mijn 300€ zo ver zou kunnen gaan! Allereerst had ik een echt goedkope jurk nodig die bij mijn trouwjurk past. De trouwjurk is een zeemeermin-snit met ruches en rode tinten, en ik heb hem gekregen van de boetiek van een vriend voor ongeveer 1.000€. Nou, het was echt vrij duur, maar het was door Wang geïnspireerd, dus ik denk dat dat goed is. De andere is van Bridesire. Een aline trouwjurk met kanten accenten en rode strikjes. Ik verwachtte er niet veel van omdat het goedkoop was, maar ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het kreeg. De foto doet geen recht aan het werkelijke ding. Het product is elegant en ziet eruit alsof het ook een prijs van duizend dollar heeft. Veel van mijn vrienden waren zoals, oh! Werkelijk? Wat?! Toen ik hen vertelde dat ik de jurk kreeg voor slechts 300€. Bedankt Bridesire. Jij hebt mijn dag gemaakt.

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Liefje Hof Sleep Mouwloos Chiffon Galajurk:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *