Blijft:11/28-12/05
 1. Home page
 2.  > 
 3. Bruids Partij
 4.  > 
 5. Bruidsmeisjes Jurken
 6.  > 
 7. A-Lijn Een schouder Korte broek / Mini Doek Bruidsmeisjes Jurk

Deze afgewerkte jurk was toegesneden en gefotografeerd door Bridesire. Alle rechten voorbehouden. Onbevoegd kopiëren / reproductie dit beeld is ten strengste verboden.

A-Lijn Een schouder Korte broek / Mini Doek Bruidsmeisjes Jurk

    
  Aantal:Alle jurken worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard of een aangepast formaat, ambachtelijke we elke jurk op bestelling. Zie Vhoe lang het duurt om je jurk te voltooien.
Om een ​​perfecte pasvorm en comfort te garanderen, raden wij u aan de "Aangepaste maat" optie te gebruiken.

Wij verzenden naar meer dan 200 landen.

Verwerkingstijd: 7-15 werkdagen. Zie detail >>

Verzendtijd: 3-5 werkdagen. Zie detail >>


Opgelet Klanten:
Bridesire is de grootste bruiloft kleding leverancier ter wereld, die producten van hoge kwaliteit met een goede service en de beste prijs. We merken dat sommige websites zijn het maken van de lage kwaliteit producten onder onze naam. Wees voorzichtig niet te kopen van deze sites als de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd. Klik hier om de kwaliteit vergelijking zien.

Productomschrijving:

Silhouet:A-Lijn
Hals:Een schouder
Zoom/Sleep/Train:Korte broek / Mini
Mouwlengte:Mouwloos
Taille:Natuurlijk
Verfraaiing:gedrapeerde
Stof:Doek
Rug details:Rits
Netto Gewicht:2Kg
Verzendgewicht:2.5KgVerwerkingstijd & Verzendtijd
De volgorde wachttijd is gelijk aan verwerkingstijd + verzendtijd. Zie Details >>
Stof en Kleur
Er zijn meer dan 25 kleuren voor onze producten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Kleurenkaart >>
Maattabel
U kunt kiezen tussen standaard formaat of aangepaste metingen. Controleer onze Maattabel >>
Meten
Nauwkeurig meten is essentieel om de pasvorm van selectie garanderen. Zien hoe >>
Meest Gestelde Vragen
Heeft u een vraag? Bezoek onze FAQs >>
Waarom onze klanten houden van Bridesire?
Onze klanten houden van Bridesire om vele redenen. Zie voor jezelf >>

Recensie: Schrijf zelf een recensie

   2020/04/10 01:58:16
  Hanne
  Ik ben een vriend dankbaar die in de richting van deze online kledingwinkel heeft gewezen. Ik vond de keuze geweldig en de jurken waren allemaal van de hoogste kwaliteit. Zal de volgende gebruiken die een jurk nodig heeft voor een speciale gebeurtenis.

   2020/02/27 11:53:41
  Constanze
  Mijn trouwjurk had verschillende functies. Ik heb verschillende sites bekeken, maar de meeste boden de kleding aan tijdens het exploitatieve proces. Bedankt, ik heb je platform ontdekt. Je maakte het gemakkelijk voor mij om de perfecte trouwjurk te vinden. Mijn grote dag was een groot succes. Ik zal meer mensen op je platform aanbevelen omdat je jurken van topkwaliteit verkoopt.

   2020/02/16 20:00:16
  Trixi
  Ben je op zoek naar een perfecte winkel voor jurken? Ga dan naar Bridesire. Ze kregen variëteit, kwaliteit en kwantiteit onder hetzelfde dak. Bezoek ze om die avondjurk te krijgen waar je over droomt.

   2020/01/23 16:54:50
  Jana
  Ik heb dit huis nog niet kunnen gebruiken en ben al van plan er meer te bestellen. Ik heb geprobeerd toen ik aankwam, het is zeer comfortabel en zacht, maar het ziet er tegelijkertijd elegant uit.

   2019/09/10 01:17:17
  Lisa
  Prachtig begint niet eens de prachtige jurk te beschrijven die mijn dochter hier in deze winkel vond! Het personeel was aanspreekbaar en leuk, ze haalden veel stress uit het kopen van een jurk, en mijn dochter had veel plezier met winkelen! Ik raad deze plek aan aan iedereen die op zoek is naar iets moois en een geweldige klantenservice heeft terwijl ze bezig zijn.

   2019/08/12 02:02:24
  Isabelle
  Ik had onlangs de interesse in stijl verloren, omdat ik vergelijkbare jurken op verschillende sites vond. Ik was verrast toen ik je site bezocht en ik vond heel verschillende mooie jurken. Mijn liefde voor stijlen is in mij ontwaakt.

Schrijf zelf een recensie voorA-Lijn Een schouder Korte broek / Mini Doek Bruidsmeisjes Jurk:

Laat ons weten wat u denkt over dit item, of deel uw beoordeling met andere klanten. Maak uw opmerkingen richten zich op dit item alleen. Gelieve worden geadviseerd dat ongepast recensie zullen worden verwijderd en geplaatst.

Heeft een vraag of verzoek voor dit artikel? Neem dan contact met klantenservice. (Onze klant vertegenwoordiger zal contact met u op binnen 24 uur.)

  Duidt vereiste velden aan*
  Cijfer:
  Uw naam: *
  Uw e-mailadres: *