1. Home page
  2.  > 
  3. Over Ons

Over Ons

 

 

Ongeveer 12 jaar geleden besloten we anders te worden dan traditionele bruidswinkels en andere bruidsbedrijven. Bridesire is opgericht om bruiden online de goedkoopste prijs en de hoogste kwaliteit jurken te bieden. Onze japonnen zijn helemaal nieuw en ook nog nooit gepast. Onze prijzen zijn ongeveer 80% lager dan wat andere traditionele bruidswinkels bieden.

 

Bij Bridesire hebben we meer dan 2.500 unieke ontwerpen. We hebben een team van meer dan 50 begaafde en ervaren kleermakers en ontwerpers in dienst. Wat je krijgt is precies wat je op de foto's ziet.

 

Bovendien verwelkomen we, in tegenstelling tot traditionele bruidswinkels en andere bedrijven, retouren en ruilingen om u te helpen uw perfecte jurk zonder gedoe te krijgen. Elke jurk wordt geleverd met een geld-terug-garantie. Bekijk ons retour-/terugbetalingsbeleid voor meer details.

 

Winkelen bij Bridesire is veilig en handig. Met onze klantvertegenwoordigers die 24 uur per dag, 7 dagen per week wachten. U kunt er zeker van zijn dat uw vragen op een vriendelijke, deskundige manier worden beantwoord. U kunt ons bereiken door ons een e-mail te sturen of onze unieke online chatservice te gebruiken. .

 

We helpen je graag bij het vinden van je perfecte jurk. Bridesire is vereerd met het verkrijgen van gloednieuwe jurken van eerste kwaliteit die maar liefst 80% goedkoper zijn dan andere bruidswinkels. We knippen en maken alle jurken zelf. De belangrijkste reden waarom onze kosten zo laag zijn, is dat we niet de overheadprijs hebben van normale bruidswinkels.

 

Welkom bij Bridesire!