1. Home page
  2.  > 
  3. Bruids Partij
  4.  > 
  5. Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2018 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. ❤ Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 36 (van 242 artikelen)

1  234567

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567

 Gaan naar 

Zoek de juiste Bruidsmoederjurken

Natuurlijk, als je dochter tot het huwelijk toetreedt, heb je de juiste outfit als moeder nodig. Als moeder moet je de bruid nooit overtreffen, maar toch stijlvol en elegant lijken. Natuurlijk zijn er enkele regels die moeten worden gevolgd. De kleur wit is bijvoorbeeld gereserveerd voor de bruid. Zelfs zwarte avondjurken zijn een taboe. De zwarte rouwkleur heeft geen betrekking op een bruiloft.

Stilistisch richten op de bruidsmoederjurken

Zelfs als u de kleur wit wilt vermijden, kunt u zich stilistisch op de bruid oriënteren. Zorg er daarom voor dat je vroeg in de ochtend voor de bruiloft contact opneemt met je dochter en vraag haar of ze wensen heeft met betrekking tot je bruidsmeisjekleding. Als de bruid bijvoorbeeld besluit om een vintage-look bruidsmoederjurk te dragen, kun je ook kiezen voor een retro-look outfit om een harmonieus geheel uiterlijk te creëren. Trouwjurken kunnen ook minimalistisch of romantisch zijn. Daarom is voorafgaand overleg met de bruid altijd een grote hulp bij het vinden van de juiste bruidsjurk.

De perfecte kleur

Voor de Brautmutterkleid komen talloze kleuren in het geding. Met zachte pastelkleuren zoals roze, mintgroen of abrikoos, kun je niet fout gaan. Ze zien er tegelijkertijd zacht en feestelijk uit en hebben zelfs een licht romantische uitstraling. Voor een klassieke, tijdloze look, zijn bruidsmoederjurk in kleuren zoals beige of donkerblauw ideaal. Sterke kleuren zoals roze of paars zijn ook welkom op bruiloften. Zorg ervoor dat je de show niet steelt bij de bruid.

De ideale bruidsmatjurk voor het burgerlijke standkantoor en de kerk

Afhankelijk van het feit of uw dochter alleen burgerlijk of kerkelijk trouwt, heeft u misschien zelfs twee Brautmutterkleiders nodig. Op het registratiekantoor zijn elegantie en respectabiliteit een vereiste. Bijvoorbeeld, een shift-jurk, een bolero-jas en een paar pompen komen in aanmerking. Op het kerkelijk huwelijk kan de outfit feestelijk zijn. Lange avondgewaden, met korsetten, fonkelende strass steentjes of delicate kant zijn een goede keuze. Met bijpassende accessoires, zoals handschoenen of hoeden, kun je je look vakkundig afronden. Je kunt een elegante updo dragen. Als alternatief kunt u kiezen voor een kortere bruidsmoederjurk. Modellen die net boven de knie of middenkalf reiken, zijn geschikt voor een bruiloft. Kortere kleding hoort niet thuis in de kerk. Als je voor een strapless bruidsmoederjurk kiest, moet je ook een blazer, een bolero of een stola hebben die je tijdens de huwelijksceremonie kunt aantrekken. In geen geval mag je de kerk schoudervrij binnenkomen. Bovendien ben je klaar voor de avond als het koeler wordt.