1. Home page
 2.  > 
 3. Ceremonie Jurken
 4.  > 
 5. Galajurken
 6.  > 
 7. Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 19 (van 19 artikelen)

1  

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Een verzameling lange jurken

Wie droomt er niet van om een mooie lange jurk aan een speciaal evenement te hangen? Alleen om het vreselijke scenario van Bridget Jones in haar gouden avondjurk te vermijden, moet de jurk op een doordachte manier worden gekozen en worden aangepast aan de morfologie. En een vleugje perfecte make-up zou welkom zijn!

Situaties en gebeurtenissen om uw lange jurk beter te dragen

Om een geweldige entree te maken voor een feest, gala of cocktailfeest, is er niets veiliger dan een lange jurk te dragen. De trend is gesluierde stijl, maar het strakke heeft zijn charme nog niet verloren. Dus, tijdens een chique diner, verras je Monsieur met een jurk die je figuur garandeert. Draag het met hoge hakken om de zijde van de 'silhouetlengte' te versterken. Maak jezelf mooi in een galajurk tijdens de kerst en oud en nieuw. Onderscheid u van alle gasten op een bruiloft of speciale verjaardag onder een sprankelend lange jurk. Probeer natuurlijk niet de show van de bruid te stelen. Tot slot, als je deelneemt aan een schoonheidswedstrijd, vergeet dan niet dat de lange jurk die je draagt de aandacht trekt van jury's.

De ideale kleuren voor haar lange jurk

Zwart is zeker de symbolische kleur van de jurk, maar vandaag kan het in verschillende kleuren worden geweigerd om aan alle wensen te voldoen. Betoverend en verrassend sexy, de paarse jurk is onberispelijk. Hieronder gesluierd en gepresenteerd in een bustier hierboven, zal de jurk jaloers zijn. De smaragdgroene jurk is ook van voorbeeldige elegantie, vooral voor mensen met een bleke tint of voor mensen met groene ogen.

Hete kleuren zoals geel, rood of oranje nodigen ook in de vakantie uit om de jonge dames en zelfs de dames te kleden. Anders kunt u kiezen voor zachte kleuren zoals beige, pastelroze of lichtgrijs. Naast de kleuren geven glanzende of sprankelende effecten een feestelijke uitstraling aan de jurk. Voel je vrij om strass-strass-modellen te maken. De bovenkant van de jurk kan worden versierd met sieraden. Sommige modellen hebben soms veters.

De "hete" stijlen voor een lang jurk

"Hot", aie! Een nogal gecompliceerde term om hier waar te nemen. Tenzij je het durft om een transparante outfit te dragen waarvan de intieme delen alleen bedekt zijn met kant, kies op de manier van Beyonce of Jennifer Lopez tijdens MET Gala 2015, de jurk "heet", zonder vulgair te zijn. Enkele tips om u te begeleiden; als je een sterke borst hebt, waardeer het! Zet in op een lange jurk met een harthalslijn. Degenen met verlegen borsten kunnen kijken naar een gestripte rug jurk voor een sexy effect.

'Lange jurken met zeemeermin' staan ook bekend als 'heet'. Geef de voorkeur aan kantpatronen, maar probeer er een te kiezen die je buik volledig verbergt om de glamoureuze kant te behouden. Heb je koningin benen? Duik in een cocktailjurk die zich splitst van de dij en niet doorsnijdt met de billen. Eindelijk, weet dat om er sexy uit te zien in een jurk, korte jurken aan de voorkant en lang achteraan de podiums van verschillende ceremonies versieren.