Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Zwart
Als u wilt komen in een evenement met een traditionele jurk met een hint van sexy zijn, ga dan naar zwarte jurken bij deze gelegenheid.
1 tot 24 (van 46 artikelen)

1  2

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  2

 Gaan naar 

Zwarte jurken: de modieuze allrounder

Coco Chanel zei al in haar brief aan Vogue dat zwarte jurken na verloop van tijd een kledingstuk zullen worden dat elke vrouw met smaak kan en zal dragen. Ze zou helemaal gelijk moeten hebben. Tot op de dag van vandaag zijn zwarte avondjurken de absolute klassieker van de mode en daarom zijn ze te vinden in de garderobe van elke vrouw. Lang of kort, smal of breed: het heeft een revolutie teweeggebracht in de mode en is niet zonder reden zo populair. Zwarte jurken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, stijlen en prijsklassen. Ze kunnen met bijna alles worden gecombineerd en zijn daarom de absolute favoriet van veel vrouwen.

Zwarte jurken zijn een revolutie in de mode

Bijna heeft elke vrouw minstens één in haar garderobe: zwarte jurken! Geen wonder, want deze zijn altijd een investering waard. De kleur is immers heerlijk ongecompliceerd, past in elke gelegenheid en kan naar wens worden gecombineerd en gestyled. Coco Chanel vond de zwarte jurk al in de jaren twintig uit. In de mode-Olympische stijl heeft de zwarte jurk verschillende noties doorlopen, zoals Audrey Hepburn of Marylin Monroe. Ondertussen is er de zwarte jurk in verschillende vormen, snitten en varianten. Toch is het nog steeds een van de klassiekers van de modewereld van vandaag. Of het nu gaat om een elegant diner of voor speciale gelegenheden: de zwarte jurk kan perfect worden gecombineerd voor verschillende gelegenheden en is daarom zeer ongecompliceerd. Als het eenmaal is gekocht, blijft het heel lang in de kast, omdat het voor verschillende gelegenheden opnieuw kan worden gecombineerd.

Hoe kun je zwarte jurken maken?

Zwarte jurken weten eigenlijk precies hoe mode werkt. Minder is zelfs met deze klassiekers meer. Zwarte jurken kenmerken zich met name door hun minimalistische karakter en richten alle ogen altijd op de essentie. Om deze reden nodigen zwarte jurken uit voor vele accessoires, die - afhankelijk van de gelegenheid - opvallen. Statement kettingen of oorbellen in combinatie met een zwarte jurk zorgen voor een bijzonder geslaagd uiterlijk. Zelfs een enorme zonnebril zet de zwarte jurk perfect in scène. Naast de accessoires, kan de styling zelf ook mooi en opvallend zijn. De verschillende texturen en coupes laten zien hoe veranderlijk de zwarte jurk is. Er zijn dus korte modellen zoals jurken en kistjurken, die het zicht op de pompen en benen vrij maken. Als de keuze voor een korte jurk is, moet de jurk aan de bovenkant worden gesloten. Zwarte jurken kunnen echter ook worden voorzien van pailletten, volants of uitsparingen, waardoor ze een extravagante toets krijgen. Op deze manier wordt de zwarte jurk meteen een blikvanger. Passende accessoires zoals opvallende hoge hakken of grove bikerjacks zorgen voor een moderne en casual stijl. De zwarte jurk kan vanwege zijn eenvoud keer op keer worden gecombineerd.