Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Wit
Als je een zachte persoonlijkheid hebt en toch nog steeds mooi wilt zijn tijdens het feest, dan moet je overwegen om een witte jurk te dragen voor de gelegenheid.
1 tot 21 (van 21 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Witte jurken: de extra dosis elegantie en lichtheid

In een kledingkast ontbreekt een witte avondjurk. En dat is maar goed ook, want een witte jurk is tenslotte casual en elegant tegelijk en kan daarom voor verschillende gelegenheden en vieringen worden gedragen.

Elegante jurken in het wit: een echte blikvanger

Waarschijnlijk het grootste voordeel van witte jurken is het feit dat ze voor elke gelegenheid een absoluut wow-effect bieden. Of het nu op een feest is of een feestelijke gebeurtenis: witte jurken zijn altijd de juiste keuze. Al in de jaren 1920 werd de witte jurk gelanceerd door niemand minder dan Coco Chanel en dus in de modewereld. Ook Christian Dior, de wereldberoemde ontwerper, was een bekende fan van witte jurken. Sindsdien heeft het kledingstuk de overhand gekregen in de modewereld en is het nu verkrijgbaar in de meest oogverblindende en diverse varianten. De kleur wit vertegenwoordigt een zeer opwindende en populaire kleurvariant: wit wordt over het algemeen beschouwd als de kleur van onschuld en straalt onmiddellijk zomer, lente, lichtheid en delicatesse uit. Om deze reden stralen witte jurken onmiddellijk hun draag en glans uit, zodat een jaloerse blikken gegarandeerd zijn. Witte jurken kunnen natuurlijk niet alleen op de rode loper worden gedragen, maar ook worden gedragen voor een romantisch diner, een informeel feest met vrienden of een ander evenement. Maar één ding is gegarandeerd: met een witte jurk is een geslaagd uiterlijk onvermijdelijk.

Hoe witte jurken te combineren

Omdat de kleur wit in feite een uiterst eenvoudige kleur is, kunt u een grote verscheidenheid aan combinaties en accessoires gebruiken. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor de witte jurk wordt gedragen, biedt dit natuurlijk verschillende accessoires. Bovendien heeft de kleur het grote voordeel dat hij, hoewel hij voor een stralend uiterlijk zorgt, toch niet te opzichtig of opdringerig is, maar eerder achtenswaardig. Als de witte jurk in de zin van een luchtige jurk voor een feest of evenement wordt gebruikt, kan het zijn dat de sieraden ook graag in gebreke blijven. Voor witte jurken is gouden sieraden bijzonder goed, omdat het de kou van de witte tint nodig heeft en het verrijkt met zijn warmte. Of het nu gaat om grote oorringen, gouden armbanden of statement-kettingen: alles is mogelijk. Als de witte jurk bovendien is voorzien van lovertjes of andere versieringen, moeten de accessoires zich aanpassen aan deze ornamenten. Anders kan de outfit snel rusteloos lijken. Als het 's avonds kouder wordt, zijn chique blazers in jeans in nude of rockende denim de perfecte metgezellen voor luchtige jurken in het wit. Natuurlijk werkt de trendy zwart-witte look altijd. Hierin wordt de witte jurk gecombineerd met een zwarte jas of zwarte accessoires. De luchtige en lichte algehele look blijft behouden, zelfs als de kleur van de schoenen zo delicaat mogelijk wordt gehouden. Anders kan het resultaat een te harde pauze zijn, wat weinig harmonisch effect heeft.