Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Wit
Als je een zachte persoonlijkheid hebt en toch nog steeds mooi wilt zijn tijdens het feest, dan moet je overwegen om een witte avondjurk te dragen voor de gelegenheid.
1 tot 21 (van 21 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Witte avondjurken: de extra dosis elegantie en lichtheid

In een kledingkast ontbreekt een witte avondjurk. En dat is maar goed ook, want een witte avondjurk is tenslotte casual en elegant tegelijk en kan daarom voor verschillende gelegenheden en vieringen worden gedragen.

Elegante avondjurken in het wit: een echte blikvanger

Waarschijnlijk het grootste voordeel van witte avondjurken is het feit dat ze voor elke gelegenheid een absoluut wow-effect bieden. Of het nu op een feest is of een feestelijke gebeurtenis: witte avondjurken zijn altijd de juiste keuze. Al in de jaren 1920 werd de witte avondjurk gelanceerd door niemand minder dan Coco Chanel en dus in de modewereld. Ook Christian Dior, de wereldberoemde ontwerper, was een bekende fan van witte avondjurken. Sindsdien heeft het kledingstuk de overhand gekregen in de modewereld en is het nu verkrijgbaar in de meest oogverblindende en diverse varianten. De kleur wit vertegenwoordigt een zeer opwindende en populaire kleurvariant: wit wordt over het algemeen beschouwd als de kleur van onschuld en straalt onmiddellijk zomer, lente, lichtheid en delicatesse uit. Om deze reden stralen witte avondjurken onmiddellijk hun draag en glans uit, zodat een jaloerse blikken gegarandeerd zijn. Witte avondjurken kunnen natuurlijk niet alleen op de rode loper worden gedragen, maar ook worden gedragen voor een romantisch diner, een informeel feest met vrienden of een ander evenement. Maar één ding is gegarandeerd: met een witte baljurk is een geslaagd uiterlijk onvermijdelijk.

Hoe witte avondjurken te combineren

Omdat de kleur wit in feite een uiterst eenvoudige kleur is, kunt u een grote verscheidenheid aan combinaties en accessoires gebruiken. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor de witte avondjurk wordt gedragen, biedt dit natuurlijk verschillende accessoires. Bovendien heeft de kleur het grote voordeel dat hij, hoewel hij voor een stralend uiterlijk zorgt, toch niet te opzichtig of opdringerig is, maar eerder achtenswaardig. Als de witte avondjurk in de zin van een luchtige jurk voor een feest of evenement wordt gebruikt, kan het zijn dat de sieraden ook graag in gebreke blijven. Voor witte avondjurken is gouden sieraden bijzonder goed, omdat het de kou van de witte tint nodig heeft en het verrijkt met zijn warmte. Of het nu gaat om grote oorringen, gouden armbanden of statement-kettingen: alles is mogelijk. Als de witte avondjurk bovendien is voorzien van lovertjes of andere versieringen, moeten de accessoires zich aanpassen aan deze ornamenten. Anders kan de outfit snel rusteloos lijken. Als het 's avonds kouder wordt, zijn chique blazers in jeans in nude of rockende denim de perfecte metgezellen voor luchtige avondjurken in het wit. Natuurlijk werkt de trendy zwart-witte look altijd. Hierin wordt de witte avondjurk gecombineerd met een zwarte jas of zwarte accessoires. De luchtige en lichte algehele look blijft behouden, zelfs als de kleur van de schoenen zo delicaat mogelijk wordt gehouden. Anders kan het resultaat een te harde pauze zijn, wat weinig harmonisch effect heeft.