Home page >  Bruidsjurken >  Thee lengte
Als je het kort en elegant wilt, moet de jurk van de thee-lengte uw voor de hand liggende keuze zijn. Deze jurken zijn zeer geschikt voor casual tuin bruiloften.
1 tot 22 (van 22 artikelen)

1  

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  

 Gaan naar 

Thee lengte jurken Tips en trucs

Korte jurken - wanneer kunnen ze worden gedragen?

Of bruidsjurken kort of lang worden gedragen, is zeker een kwestie van smaak en persoonlijke stijl. Maar wanneer precies kunnen korte jurken worden gedragen? De vraag die zich aanvankelijk voordoet, is hoe kort een jurk in het algemeen kan zijn. Natuurlijk kan de toekomstige bruid ook terugvallen op een korte jurk, die bijvoorbeeld boven de knie eindigt, want bijzonder chique en elegant zijn jurken die over het kalf eindigen. Deze jurken zijn zeer geschikt, bijvoorbeeld in een hete maand als juli of augustus om te trouwen. Tegelijkertijd bewijst de bruid haar stijl met een kalfslengte jurk, want een korte jurk kan al snel provocerend worden. Bovendien kan een kalfsleer jurk worden gedragen door vrijwel elk type vrouw, ongeacht of deze zeer slank of bochtig gebouwd is. Zelfs bredere dijen en heupen worden heel goed gespeeld met een kalfslengte jurk en benadrukken de voordelen van het vrouwelijke silhouet. Met een kalfsleer jurk gaan zelfs grote vrouwen niet verkeerd, net als kleine vrouwen - je hoeft alleen maar op zoek naar de bijpassende accessoires.

Welke accessoires zijn perfect voor een jurk met een kalfsleer?

Voordat de bruid denkt aan de juiste sieraden die in de jurk zouden kunnen passen, staan schoenen centraal. De schoenen moeten niet alleen in kleur passen, maar ook stilistisch aan de jurk, zodat de algemene indruk juist is. Het is dus vooral belangrijk in deze jurklengte, eerder om hoge schoenen aan te trekken. Vooral kleinere vrouwen zijn erg "gecomprimeerd" met platte schoenen en kleiner dan ze al zijn. Daarom moet de bruid rustig zitten op hoge schoenen - dit is geen probleem voor grote bruiden, maar rekt het been uit en roept een schijnbaar eindeloos silhouet op. Voor de andere accessoires, zoals sieraden of de handtas, moet je je houden aan de regels die gelden voor lange jurken: de sieraden zijn vooral afhankelijk van de stijl en de kleur van de jurk. Om een ??crèmewitte of eierschaalkleurige jurk te matchen met zeer mooie pareloorringen en bijpassende ketting. Bijvoorbeeld, als de hals bedekt is met een kanten set of zelfs met een hoge hals, doet een parelketting het prima. Als de sectie echter wel aanwezig is, kunt u een licht hangende ketting kiezen. Om een romige witte toon heel goed gouden of bronskleurige sieraden te matchen, terwijl in een "echte" witte zilveren sieraden perfect harmonieert. Zodat er hier geen faux pas ontstaat, is het de moeite waard om direct in een passende sieradenset te investeren en dienovereenkomstig te worden geadviseerd. Een andere blikvanger op de mooiste dag in het leven van de bruid kan ook bloemen in haar haar zijn. Het zou opnieuw gebaseerd moeten zijn op de kledingkleur, maar ook op de haarkleur en teint. In het beste geval kan de bruid weven of bloemen in haar haar leggen, wat uit het bruidsboeket kan worden gehaald. Het bruidsboeket komt meestal overeen met de jurk, schoenen en outfit van de bruidegom.