Home page >  Bruidsjurken >  Korte
Bent u op zoek naar korte trouwjurken te pronken met je mooie benen? Dan kies je toch voor een korte bruidsjurk! Perfect voor een zomerse bruiloft buiten.
1 tot 24 (van 33 artikelen)

1  2

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  2

 Gaan naar 

Korte trouwjurken - wat rechtvaardigt ze?

Of bruidsjurken lang zijn of bruidsjurken kort - de juiste gelegenheid voor hen zou graag gevonden worden. Er zijn dus gelegenheden waarbij een korte bruidsjurk niet geschikt is - en andere gelegenheden waarbij ze meer geschikt zijn dan de langere versie.

Eerste Wanneer kun je korte trouwjurken dragen?

Trouwjurken zijn als de variant van vrouwen die ze dragen. Er zijn gekleurde trouwjurken, de effen witte jurk, sexy trouwjurken of de heel simpele variaties. Net zoals elke vrouw anders is, zo ook de kleding.

Hoewel de smaak zo verschillend is, rijst de vraag welke gelegenheden korte bruidsjurken rechtvaardigen en wanneer het liever ongepast is.

Eerst en vooral is de locatie cruciaal. In een traditionele bruiloft in een kasteel, is het nogal ongepast om de klassieke look te maken voor sexi. Het is dan belangrijk om een lange trouwjurk te dragen voor de gelegenheid, omdat de conservatieve sfeer van de locatie niet mag worden verbroken door de stijl van de trouwjurk. Lange trouwjurken staan immers nog steeds voor een klassieke elegantie die de algehele toon van de bruiloft bepaalt.

Als je echter op een modernere locatie viert, waar de dresscode iets losser is en daarom meer modieuze of extravagante jurken zijn toegestaan, dan is het ook denkbaar om een korte bruidsjurk te dragen. Daar breekt de stijl niet te veel af met de locatie en de bruid is nog steeds klassiek gekleed.

tweede Welke accessoires zijn belangrijk voor korte trouwjurken?

Voor korte bruidsjurken moet de keuze aan accessoires zeer discreet zijn. De korte bruidsjurk is al geruststellend genoeg en daarom moet de rest van de look van de bruid behoorlijk bedekt blijven. Om die reden is alles buiten gewone sneakers en halskettingen inderdaad moeilijk.

Het zou denkbaar zijn om een korte sluier te gebruiken. Als je dit hebt gekozen met een lichte tip, kun je ook een ketting dragen. Als het gaat om de selectie van armbanden, moet worden opgemerkt dat deze de ernst van de look niet aantrekt: subtiel gekozen dunne armbanden zijn meer nodig dan brede gespen.

De selectie van schoenen is een ander punt dat immense aandacht vereist in korte bruidsjurken. Omdat de focus voornamelijk ligt op de benen en schoenen, mogen ze niet kapot gaan en moeten ze qua kleur en stilistisch goed bij de keuze van de jurk passen. Het is het beste om dezelfde kleur te gebruiken als de bruidsjurk.

De hoogte van de hielen varieert van vrouw tot vrouw. Het is hier belangrijk dat de bruid zich op deze hielen thuis voelt. Te hoge hakken vergroten het zelfvertrouwen en dit is de belangrijkste factor bij het dragen van een korte of zelfs gekleurde bruidsjurk.

De accessoires vormen daarom een belangrijk onderdeel van het uiterlijk en moeten op een verstandige manier worden gekozen.