1. Home page
  2.  > 
  3. Bruids Partij
  4.  > 
  5. Bruidsmoederjurken
  6.  > 
  7. Schede/Kolom V-hals Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Bruidsmoederjurk

Schede/Kolom V-hals Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Bruidsmoederjurk

    Maattabel
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Aangepaste maat
    Aangepaste maat (cm):
    Op zoek naar een perfecte pasvorm? Onze kleermakers zal uw exacte metingen om een op maat gemaakte jurk voor u te maken. Deze extra service is gratis tot 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Aantal:




Productomschrijving:

Silhouet:Schede/Kolom
Hals:V-hals
Zoom/Sleep:Vloer Lengte
Mouwlengte:Korte mouw
Verfraaiing:Ruches, Kristal, Ruched, Kralen
Rug details:Rits
Volledig gevoerd:Ja
Stof:Chiffon
Afgebeelde Kleur:Druif



Recensie: Schrijf zelf een recensie

     2020/04/09 06:11:43
    Laua
    Ik hield van de verschillende tinten ivoor die in deze jurk werden gebruikt. Ik waardeer het team ook omdat ze me een op maat gemaakte jurk aanboden tegen een lagere prijs dan wat ik in lokale winkels had gevonden.

     2020/03/26 17:00:52
    Saprina
    Bridesire is de perfecte online website voor iedereen die op zoek is naar elegante, comfortabele en fantastische jurken, en hun diensten zijn ook aan te bevelen. Ze zorgen voor een snelle verzending en plastic verpakkingen zijn mooi.

     2019/06/30 23:21:15
    Genny
    Uitstekend design met een moderne touch. Jullie gaven mijn jurk een flare die ik nooit had verwacht, echt geweldig. Bedankt, ik zal een loyale klant blijven.

     2019/04/13 08:26:20
    Jennifer
    Ik ben heel blij voor de avondjurken van jou Bridesire. Ik was zo blij om te slagen in al mijn interviews. De dressing was fatsoenlijk. Proficiat!!!

     2019/03/24 05:06:35
    Adriana
    Wat deze ervaring zo bijzonder maakte, was dat ik alle informatie kreeg die ik nodig had. Ze plaatsen materialen, schoonmaakinstructies en meer informatie. dat vind ik leuk

     2018/01/15 10:21:45
    Nicoletta
    Ik ben niet echt dol op het uitschieten van 500€ tot jurken voor speciale gelegenheden tenzij het mijn trouwjurk is, dus toen mijn collega me vertelde dat ze haar kleding bij Bridesire had gekocht, besloot ik het vorige maand uit te proberen. Ik was op zoek naar een mini-jurk met koraalmantel voor het feest op kantoor in mei, en toen ik een chiffon koraaljurk met één schede in Bridesire zag, aarzelde ik niet om ze te bellen en mijn bestelling op de regel te plaatsen. Omdat het geen op maat gemaakte jurk is, is de bestelling binnen ongeveer een week aangekomen. Nou, het is een beetje los op de buik, maar het is goed want ik kan mijn enorme buik verbergen. LOL! Hoe dan ook, ik ben gewoon blij dat mijn collega me over het bedrijf heeft verteld, want ik kreeg een prachtige jurk voor slechts 72,99€!

     2017/12/03 22:42:42
    Luisa
    Mijn zus is het type persoon dat moeilijk kan kiezen. Dat is waarom toen we gingen winkelen voor een aantal jurken die ze kon dragen naar de werkfuncties van haar man, het was een beetje een nachtmerrie. Ze vindt het niet leuk om een ​​aantal jurken te passen en ze zag niets in de winkel die haar in de gaten hield. Dus besloten we om de aanbeveling van haar vriend op te nemen om online naar Bridesire te kijken. De vriendin zei dat ze daar veel bestelt. Mijn zus zag een paar jurken die ze leuk vond en het proces was eenvoudig.

     2017/11/23 18:05:02
    marjlu
    Mijn moeder is nooit het type vrouw dat dol is op pronken met haar benen bij het dragen van jurken in speciale gelegenheden, maar ik hield echt van de tan knielengte moeder van de bruidsjurk. Ik heb het besteld en toen het arriveerde, was ik nogal ongerust dat ze het misschien niet leuk zou vinden. Ze paste het aan en ze zag er goed uit omdat het haar perfect paste. Ze hield ook van de mouw en het vierkante ontwerp omdat het een silhouet van kleinere taille creëert. Op het einde vond ze het geweldig.

Schrijf zelf een recensie voorSchede/Kolom V-hals Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Bruidsmoederjurk:

Als u een beoordeling over dit product hebt om met andere klanten te delen, aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

    Duidt vereiste velden aan*
    Cijfer:
    Uw naam: *
    Uw e-mailadres: *