Home page >  Bruidsjurken >  Prinses
Een mooi en royaal stijlvol ontwerp, de trouwjurk prinses is het best bepaald door zijn naam. Deze jurk is geschikt voor een prinses en is het meest geschikt voor een prinsesgrootte bruiloft.
1 tot 24 (van 160 artikelen)

1  234567

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  234567

 Gaan naar 

Prinses trouwjurken voor een sprookjesachtige bruiloft

Voel je koninklijk op je trouwdag in een prachtige bruidsjurk in prinsesstijl. Laat je sprookjesachtige bruidsdromen uitkomen als je de wandeling naar het altaar voltooit met een wow in een prachtige baljurk met kralen. Een prinses trouwjurk wordt ook wel een a-lijn trouwjurk genoemd. Dit silhouet begint met een transpositie van de heup, die zich vervolgens verspreidt. De naam van de A-lijn beschrijft de zachte helling van de rok, die in de buurt komt van die van de letter "A". Hoewel de meeste prinses trouwjurken een aangesloten lijfje dragen, is dit niet noodzakelijkerwijs onderdeel van een prinses trouwjurk. Het effect is dat de rok een zachte belvorm aanneemt, hoewel niet alle prinsesjurken de rok vullen met tule eronder. In plaats daarvan vallen deze niet-gecoate rokken op de grond in zachte vouwen. Een prinses silhouet is een van de meest klassieke en populaire bruidsjurkstijlen, en de meeste bruiden herkennen de stijl meteen.

Welke lichaamsvorm past het beste bij een prinsessenjurk?

Een prinses of A-lijn bruidsjurk is universeel vleiend. Kleine bruiden kunnen kiezen voor een slankere A-lijn jurk om hun lichaam te verlengen en meer hoogte te creëren. Tengere bruiden die dit effect willen, moeten niet kiezen voor een prinsessenjurk met een gedefinieerde taille, anders zal haar lichaam visueel korter zijn. Lange bruiden zien er in elke stijl goed uit, maar het volume van een prinsessenjurkenjurk vermindert visueel hun lengte. Bruiden die brede schouders hebben, kunnen een prinses trouwjurk gebruiken om hun lichaam visueel in balans te brengen. Het volume van een prinsessenrok weerspiegelt de schouders van de bruid en laat haar middel er klein uitzien. Bruiden die peervormig zijn en grotere heupen en een brede kont willen verbergen, zullen ervan houden dat het volume van een prinses trouwjurk eenvoudig alles verbergt onder de taille en de heupen. Bruiden die rond of vol zijn, kunnen een prinses trouwjurk dragen met een goed gedefinieerde taille om de aandacht te vestigen op een kleinere taille en een zandloper te accentueren. Als een bruid geen iets dikkere armen wil laten zien, kan ze bruidsjurken met mouwen kiezen.

Welke accessoires zijn perfect voor een prinsessenjurk?

Een lange sluier past goed bij een prinsessenjurk, maar je hebt niet per se een sluier, tiara, oorbellen, ketting, etc. nodig Accessoires geven uw look een uniek tintje, maar een overvloed aan sieraden kan overdreven lijken op een jurk die al rijkelijk is gedecoreerd. Neem de balans op van de opvallende kenmerken van je jurk en beslis vervolgens over accessoires. Als je jurk een uitgebreide halslijn heeft, kies dan voor een paar oorbellen in plaats van een ketting (dit ziet er misschien te "gezocht" uit). Voor een jurk met een eenvoudigere stijl, probeer een gewaagde statement ketting of een fascinator. Als het gaat om oorbellen, kijk naar je kapsel. Als u uw haar onder en boven de oren laat, zijn kleine druppels oorknopjes voldoende. Als bruidsjurken worden afgedekt, kan een zachte armband of een smalle halsketting ermee worden gecombineerd, anders ziet het ontwerp er overbelast uit.