Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 24 (van 438 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Liefje Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Dankzij deze e-commerce business als ik vond het verschrikkelijk en verschrikkelijk toen ik de jurk bestelde met een 41 inch burst. Echter, ze leverden een jurk met een 36 inch uitbarsting. Ik contacteerde hen later en werd verteld om hun foto's te sturen, waarna ik naar een naaister zal gaan om te veranderen. Zij hebben ook beloofd 15% van de totale kosten te vergoeden of een nieuwe bestelling te maken tegen een korting van 25 procent. Welk ander online bedrijf zou deze vrijgevigheid uitbreiden? Het laat zien dat het bedrijf verantwoordelijk is voor elke fout die zij voor hun bedrijven maken. Houd het op Bridesire.

  Klant: Shkelqim Datum:19-08-2017

 2. Galajurk Open-Schouder Vloer Lengte Mouwloos Taf Kleding

  Ik heb vorige maand twee bestellingen bij Bridesire winkels gemaakt en ze kwamen allemaal zoals verwacht. De kleur, kwaliteit en textuur waren precies zoals vermeld op hun website. Ze kwamen in een lichte doos en waren allemaal mooi. Ze waren beide geschikt met goede kwaliteit en een dikke voering. Eerst was ik bezorgd om de negatieve recensies die ik over het bedrijf gelezen had, maar later vertrouwen te ontwikkelen, aangezien ik bleef refereren naar mijn online winkel. Levering is gedaan binnen hun gestelde tijdlijnen met goede klantenservice. Wanneer ik de jurken draag, bewonder mijn vrienden hen en wil ik altijd dat ik een order voor hen installeer.

  Klant: Randie Datum:30-08-2017

 3. A-Lijn Halster Kapelsleep Mouwloos Taf Kleding

  Ik heb altijd een sprookje bruiloft voorgesteld sinds ik jong was. Ik ben eigenlijk niet getrouwd tot ik 40 jaar oud was. Dit was niet een onderdeel van mijn plan - om te gaan met het vinden van een trouwjurk die ik zou aannemen alleen maar goed uitzien op 20 jaar oud. Gelukkig verrast Bridesire me met hun selectie aangenaam verrast. Veel van hun jurken waren zeer aantrekkelijk voor mij. En dat was mijn droom die ik kon bestellen.

  Klant: Jim Datum:10-09-2017

 4. A-Lijn Bandjes Hof Sleep Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik word moe van het klinken als een gebroken record als ik praat over hoe ik nieuwe jurken nodig heb, omdat mijn gewicht is veranderd. Tussen zwangerschappen en gewichtsinducerende medicijnen heb ik vaak behoefte aan nieuwe jurken. Bridesire heeft mijn leven gered omdat ik van huis kan bestellen. Dit is beter bij twee drukke jonge kinderen. Nu als ik met mijn man uitgaat, moet ik alleen de babysitter reserveren voor de eigenlijke nacht, niet voor de winkel tijd.

  Klant: Sultan Datum:21-09-2017

 5. Schede/Kolom V-hals Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik ben echt kieskeurig over de soort avondjurken die ik draag. Ik zal het niet voor alles oplossen dat niet vleiend zal kijken. Waarom zou ik geld uitdelen voor een jurk die ik nooit wil dragen? Bridesire had wat ik wilde.

  Klant: Pam Datum:06-10-2017

Beste Deals