Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Galajurken >  Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 24 (van 438 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn V-hals Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Satijn Kleding

  Mijn schoonzus is vijf maanden op de weg toen mijn broer besloten om met haar te trouwen. Hun huwelijk is op 20 mei, maar hij wil alles klaar te zijn deze maand. Mijn toekomst sis in de wet is zo druk en het vinden van een goede jurk voor haar groeiende buik zou zeker tijd duren, dus ik bood aan een chique jurk die zou maken haar blik hete ondanks haar mama om lichaamsvorm te vinden. Ik was op zoek op het net voor bijna twee dagen en eerlijk gezegd, heb ik niet gevonden een goede dat haar mooie huid en lange benen zou aanvullen totdat ik botste met Bridesire. Het heeft een loooooong lijst met modieuze bruids stukken. Toen ik vond dit adembenemende moederschap schede / kolom lieverd chiffon jurk met sweep trein, wist ik mijn schoonmoeder zou adembenemende kijk in het ook, en ik had gelijk! Ze huilde toen ze voorzien van de jurk, omdat de metingen zeer nauwkeurig werden gevolgd en elke hoek zag er perfect. Ze kan niet stoppen met een woord van dank voor mij ... en ik denk dat ik dank u is niet genoeg om ook bridesire. Dus voor alle dames die op zoek zijn naar dat perfecte op maat gemaakte jurk, zult u geen spijt van als je het krijgen bij Bridesire.

  Klant: Nicole Datum:09-05-2017

 2. Galajurk Halster Vloer Lengte Mouwloos Taf Kleding

  Ik ben heel enthousiast nog zenuwachtig toen mijn man me verteld dat hij me zullen brengen om een ??militaire bal. Het was de eerste keer dat ik zal gaan naar een feestje, en ik had geen jurk die tijd dragen. Ik controleerde online geloofwaardige online winkels en ik kreeg in de website van bridesire. De jurken zag er fantastisch, maar ik ben nooit een goede shopper van jurken, dus ik laat het bridesire personeel koos voor mij. Ik heb alleen gezegd dat ik graag donker gekleurde stukken zoals zwart, navy blauw en paars. Ik heb de jurk in een week tijd, en ik ben echt, echt enthousiast om het te dragen. Mijn man houdt van de kleding, ook. Ik kan niet genoeg bedanken bridesire.

  Klant: Lili Datum:18-05-2017

 3. A-Lijn V-hals Halster Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Allereerst wil ik om eerlijk te zijn dat ik niet echt onder de indruk van de eerste transactie die ik had met Bridesire. Dat was net 1 jaar geleden. Ik bestelde een bruidsjurk, gaf hun specifieke metingen, en vertelde hen dat ik het nodig heb in twee weken. Alles op de telefoon eigenlijk ging goed totdat de jurk recht op mijn deur werd geleverd. Het was een ander jurk! Ik bestelde voor een witte halster zeemeermin jurk maar ze gaven me een lange mouwen kanten aline jurk. Ik onmiddellijk verzonden het punt terug naar hen en eiste voor een restitutie. Ik was een beetje hectisch omdat mijn huwelijk is net als drie weken tijd en ik heb echt alles moet klaar zijn in minstens een maand! Ze beloofden om de juiste te leveren in een week met alle maten perfect. Zeker, het kwam, dus ik heb niet gevraagd voor mijn geld terug, maar ik was onder de indruk, want ze gaf me 10% korting en een hoofddeksel te gaan met, zich te verontschuldigen voor het ongemak die ze hebben veroorzaakt. Die daad van oprechtheid maakte me eigenlijk medelijden voor het laten van mijn woede te krijgen op mijn manier. Sinds die tijd heb ik als 3 jurken besteld van hen had en alles ging goed na dat.

  Klant: edmea Datum:27-05-2017

 4. A-Lijn Open-Schouder Vloer Lengte Strijksleep Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik had het bestellen van jurken uit andere online sites en ik heb altijd gefrustreerd als de grootte bestelde ik me altijd gefrustreerd. Na mijn huwelijk, ik heb een verwijzing van een vriend die had het bestellen van jurken van dit huis. Ik probeerde het opnieuw, maar dit keer Bridesire voor mijn huwelijksreis jurk. Er waren zo veel verzamelingen van jurken om een ??selectie te maken uit. De jurken waren zo gastvrij dus ik bestelde mijn huwelijksreis jurk. De jurk kwam op tijd. Het was zo perfect alleen de kwaliteit ik had besteld. De jurk metingen waren zoals getoond in de website en mijn keuze grootte uitgerust me perfect. Ik kan gewoon niet stoppen waarderen Bridesire voor het maken van mijn huwelijksreis geweldig en helpt me weer vertrouwen voor online winkels.

  Klant: Yulia Datum:05-06-2017

 5. A-Lijn Liefje Vloer Lengte Mouwloos Satijn Kleding

  Mijn beste vriend's bruiloft is op de eerste week van mei in Australië en ik wilde alles deze week in orde zijn omdat ze haar bruidsmeisje gemaakt, dus ik bestelde mijn jurk uit bridesire. Ik liet het aan haar deze ochtend en ik was blij toen ze zei dat ze zal de bloem meisje jurken uit Bridesire te bestellen. Het was erg spannend, omdat ze verbaasd met mijn emerald strapless aline chiffon jurk was. Ze zei dat het is mooi en goedkoop. Ik zal de bestelling plaatst morgen nadat we de metingen van de bloem meisjes hebben verkregen. Ik hoop alleen dat de bestelling vóór deze maand afloopt.

  Klant: Sheila Datum:14-06-2017

Beste Deals