Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Galajurken >  Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 24 (van 438 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Liefje Vloer Lengte Hof Sleep Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Mijn bruidsjurk was perfect! Het past perfect bij me vooral op de buik gebied en het voelt zacht, ook. Ik zal mijn vrienden bij u bestellen voor onze komende cocktailparty's.

  Klant: SJ Datum:03-04-2017

 2. A-Lijn Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Taf Kleding

  In eerste instantie dacht ik dat mijn aankoop met Bridesire is zo'n grote puinhoop! Ik zei gewoon mijn workmate een uitgekiend jurk online te kopen, en ze deed het met u. Ik heb niet zo goed feedback over je leest en ik ben heel bang toen ik hoorde dat ik betaalde $ 400 voor jou. Maar moest ik het jammer zijn als ik het pakket kreeg. Het was helemaal prachtig! Ik kan je niet genoeg bedanken, Bridesire. En voor degenen die sceptisch zijn met u, ik zeg je het waard $ 400 proberen zijn!

  Klant: Karin Datum:12-04-2017

 3. Trompet/zeemeermin V-hals Strijksleep Mouwloos Tule Kleding

  De bruidsjurk kwamen een week later dan verwacht en ik al begonnen slecht gevoel over. Mijn bruiloft is in twee weken en ik kon niet veroorloven te kijken slecht op mijn grote dag, maar de jurk die ik heb is gewoon geweldig. De sjaal was prachtig, de kanten lijfje was om voor te sterven, en de trein was absoluut schattig! Ook alle metingen zijn perfect en al mijn gevraagde wijzigingen zijn perfect gemaakt, ook. Alles met inbegrip van de hoogte en de lichaamsafmetingen wordt bereikt. Zelfs de lengte van de trein die ik specifiek wilde wordt gedaan. Dit is de derde keer dat ik bestelde een op maat gemaakte jurk online, maar dit is het enige bedrijf dat mijn bestelling perfect. Ik kan je niet genoeg bedanken, Bridesire.

  Klant: katie Datum:21-04-2017

 4. Schede/Kolom Spaghetti Bandjes Liefje Vloer Lengte Lange mouw Chiffon Stretch Satijn Kleding

  Ik heb nog nooit liet een feedback of een recensie voor een van de online winkels die ik gesproken heb met, maar voor Bridesire, voelde ik me gedwongen om een ??te verlaten, vooral als ze me goed hebben behandeld en hebben me een jurk die ik kon' gegeven t gewoon te houden in mijn garderobe. Ik bestelde mijn jurk 25 februari. Het was een zwangerschaps organza kanten bruidsjurk met? mouwen. Hoewel het kost slechts $ 218,99, de jurk was erg mooi. Ik vertelde hen over mijn metingen en specifiek vertelde hen over mijn groeiende bult ook. Ik was verbaasd omdat alles was perfect! Ik hoef niet te gaan naar de winkel op maat! Ook, ze behandelden mijn oproep zeer professioneel en vriendelijk. Het meisje aan de andere kant klonk zelfs enthousiast voor mijn komst baby. Wat maakt dit bedrijf lovenswaardig is de manier waarop ze bieden customer service en klanttevredenheid vanaf dag 1 tot de dag dat u uw bestelling ontvangen. Met mijn ervaring, is er geen reden voor mij niet te prijzen bridesire.

  Klant: SilviaSilvia Datum:30-04-2017

Beste Deals