Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Lange
Bridesire heeft meer dan 1000 stijlen van lange galajurken om uit te kiezen. Meer dan 50 kleuren beschikbaar. Alle maten zijn beschikbaar. Enorme selectie van galajurken lang. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 24 (van 438 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn V-hals Hof Sleep Halfe Mouw Chiffon Stretch Satijn Kleding

  Ik kan niet genoeg woorden vinden om Bridesire te bedanken. Ik bedoel dit is geweldig! Waar kom ik in de wereld voor een avondjurk en 24 uur later, daar probeer ik het op? Aanvankelijk dacht ik er als een grap op toen ik een van de vertegenwoordigers van Bridesire vroeg. Hij was zo aardig in hoe hij met mij gesproken had en toen hij me vertelde dat mijn bestelling succesvol was, moest ik gewoon wachten en zien hoe lang het hen zal leveren om te leveren. Bridesire is gewoon geweldig.

  Klant: antonella Datum:06-07-2017

 2. Schede/Kolom Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kant Kleding

  Ik dacht niet in een miljoen jaar dat ik mijn trouwjurk online zou kopen, maar wel, het is gebeurd! Ik had een erg slechte ervaring met fysieke winkels, de winkelwagens waren onbeleefd tegen mij en wilde me niet laten zien welke jurken ik zo wilde, dus ik stopte en begon met online scouting. Gelukkig vond ik de exacte kantkleding die ik wilde. Het is echt het mooiste ding en mijn manliefde hield van me te zien lopen langs het gangpad met het.

  Klant: Hanan Datum:17-07-2017

 3. Schede/Kolom Strapless Vloer Lengte Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Ik ben een pleegmoeder voor tienermeisjes en één ding dat we geen hulp krijgen, is speciale gelegenheid jurken (die snel dure wordt). Een vriend van mij heeft me naar Bridesire gewezen en ik ben zo opgewonden! Nu kan ik al mijn meisjes een mooie jurk krijgen wanneer ze maar één nodig hebben (thuiskomst, prom, hofopwarming, noem je het) voor veel minder dan we naar een persoonlijke winkel zouden gaan! De pluskant is niet alleen dat deze jurken betaalbaar zijn, niemand zal 'hun' jurk dragen en ze kunnen een kleur en stijl krijgen om hun persoonlijkheid aan te passen! Gezien het feit dat ze drie of meer jurken per jaar nodig hebben, per meisje, is deze website een levens- en budgetbesparende! Mijn oudste twee blijven hier kijken en spelen met stijlen klaar voor volgend jaar lol!

  Klant: Katrina Datum:28-07-2017

 4. Schede/Kolom Strapless Knielengte Mouwloos Satijn Kleding

  Een voorbeeld van mijn viering, ik wilde een avondjurk voor een evenement. Ik schreef alle specificaties van de grootte die ik nodig had en e-mail de klantenservice. Ik was in angst voor de frustraties die ik van online bedrijven had gehoord. Ik heb besloten om dit een trio en een goede jurk te geven. Mijn ontwerp was het beste, en ik ging voor mijn feest om dagen door te brengen in een nieuwe avondjurk comfortabel slapen. Ik zou de welvaart van het Bridesire ondersteunen en mensen adviseren om er van te kopen.

  Klant: Ellinor Datum:08-08-2017

 5. Schede/Kolom Liefje Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Dankzij deze e-commerce business als ik vond het verschrikkelijk en verschrikkelijk toen ik de jurk bestelde met een 41 inch burst. Echter, ze leverden een jurk met een 36 inch uitbarsting. Ik contacteerde hen later en werd verteld om hun foto's te sturen, waarna ik naar een naaister zal gaan om te veranderen. Zij hebben ook beloofd 15% van de totale kosten te vergoeden of een nieuwe bestelling te maken tegen een korting van 25 procent. Welk ander online bedrijf zou deze vrijgevigheid uitbreiden? Het laat zien dat het bedrijf verantwoordelijk is voor elke fout die zij voor hun bedrijven maken. Houd het op Bridesire.

  Klant: Shkelqim Datum:19-08-2017

Beste Deals