Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Lange mouw
Als u naar een officieel evenement gaat, een winterfeest of beide, dan moet u overwegen om de beste lange mouwen jurk te dragen die u hier kunt vinden.
1 tot 24 (van 50 artikelen)

1  23

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  23

 Gaan naar 

Lange mouwen jurken zorgen voor het klassieke uiterlijk van zelfbewuste vrouwen

Of het nu een feestelijke gelegenheid, een balbezoek of een elegant feest is - met een elegante avondjurk is elke vrouw goed gekleed. De selectie van modellen is enorm en dekt al lang meer dan het materiaal en de kleur. Vooral in de afgelopen jaren kan worden opgemerkt dat jurken met mouwen ook in de mode zijn voor jonge dames. De reden is hun diversiteit in snit en ontwerp, die veel opties biedt voor een geslaagd uiterlijk.

Verschillende stijlen jurken met mouwen

Dames die kiezen voor een feestelijke jurk met lange mouwen kunnen heel goed een bh eronder dragen. Omdat de dragers met gemak kunnen worden verborgen, worden sterke armen discreet weggewerkt. Erg populair in de modelkeuze voor formele jurken zijn die waarvan de mouwen zijn gemaakt van transparant materiaal. Een fijne zijden jurk met kanten mouwen ziet er altijd perfect uit voor een feestelijke gelegenheid en onderstreept de vrouwelijkheid van de drager. Ook erg populair zijn modellen met chiffon mouwen, die breed naar het einde worden gesneden en zo voor glans en glamour zorgen. Absoluut hip zijn de combinatie van fluweel en het edele materiaal, dat zorgt voor een unieke look.

Of het nu kort of lang is, jurken scoren met verfijning

Jonge dames kiezen jurken, die vaak niet kunnen worden toegewezen aan een typische stijl. We hebben het over elegante modellen met lange mouwen die pronken met een royale achterkant van de nek en overtuigen met een uitstekende verfijning. Terwijl aan de voorkant een speciale eenvoud wordt getoond, accentueert het achteraanzicht de vrouwelijke charmes perfect. Dit is des te meer het geval wanneer de modellen een korte plint hebben en dus enige beenruimte hebben. Natuurlijk zijn er ook jurken met lange mouwen die scoren met een gezwollen rok of een strakke lange rok. Deze zijn met name geschikt voor elegante uitvoeringen, zoals een theaterbezoek of een feestelijke gelegenheid of een balbezoek. Natuurlijk kunnen de jurken ook kort gehouden worden voor een stijlvol feestje of een uitnodiging voor een informele musical. Een must is echter dat de roklengte ongeveer een handbreedte over de knie heeft. Al het andere ziet er goedkoop uit en is in tegenspraak met de onschuldige sexy uitstraling.

Brede kleurselectie brengt jurken voor elk type

Dus elegante jurken met mouwen werken ook, zoveel moet de kleurkeuze dit onderstrepen. Dit effect werkt het beste bij modellen in effen zwart of middernachtblauw, maar ook smaragdgroen of robijnrood. Jongere dames geven de voorkeur aan ongedwongen kleuren zoals oranje, geel of nobel bruin. Vooral deze kleuren kunnen heel goed worden gecombineerd met transparante stoffen in dezelfde tint en toch zien er er niet muf uit. Dit garandeert elke vrouw in een visueel aantrekkelijke jurk de perfecte uitstraling, ook of gewoon omdat de armen bedekt en de halslijn in de voorste decollete meer belooft dan hij belooft. Vrouwelijke elegantie staat centraal.