Home page >  Bruidsjurken >  Lange mouw
De jurken met lange mouwen zijn perfect voor een verfijnde bruiloft omgeving met veel gasten en een formele ceremonie. Een traditionele kerk trouwservice zou het beste bij deze jurkstijl passen.
1 tot 24 (van 28 artikelen)

1  2

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  2

 Gaan naar 

Jurken met lange mouwen: elegant, vrouwelijk en modern

Jurken met lange mouwen zijn al een aantal jaren trendy. Ze geven de bruid eenvoudige elegantie en kunnen ook als accessoire dienen. Daarom ontwerpen steeds meer ontwerpers bruidsjurken met lange mouwen die in alle seizoenen kunnen worden gedragen.

Voordelen van jurken met lange mouwen

Lange mouwen gaan naar de pols en zien er klassiek en erg vrouwelijk uit. Een jurk met lange mouwen is geschikt voor bijna alle lichaamstypen. Heel vaak worden lange mouwen nog steeds gedragen bij formele bruiloften. Jurken met lange mouwen zijn in principe geschikt voor elk seizoen. Hun grote voordeel is echter dat ze in de herfst, winter of lente spelen op bruiloften, omdat ze een vrouwelijke bescherming tegen de kou zijn. In de zomer laten ze de bruid niet bevriezen in koele wind.

Lange mouwen hebben ook nog een ander voordeel. Iedereen die geen armen heeft zoals een topmodel kan elegante manchetten op de bovenarmen en schouders verbergen. En ook de bh-bandjes verdwijnen onder de afgedekte schouders, afhankelijk van de stof.

Mouwen en jurklijnen

Lange mouwen zijn zeker niet alleen praktisch of zelfs saai. Omdat ze beschikbaar zijn in verschillende varianten. De meest voorkomende mouwvorm is de normale mouw. Hij loopt nauw langs de arm. Trompet of bell mouwen zijn smal van schouder tot elleboog, terwijl het onderste deel van de mouw breder is, dat is, heeft een bel-achtige vorm. Vrij zeldzaam zijn jurken met lange ballon- of bisschopmouwen. Ook zij zijn breed om de pols, een verbond verbindt ze weer opnieuw. Vooral flamboyant zijn vleermuismouwen. Ze bevinden zich net onder de elleboog en zijn dan nauw aan de pols.

Als lange mouwen worden gebruikt als bescherming tegen de kou, wordt een ondoorzichtige stof aanbevolen voor de klassiek elegante uitstraling. Lange mouwen gemaakt van transparante stoffen, zoals tule of chiffon, zijn verkrijgbaar met of zonder delicaat borduurwerk en applicaties. En onder de term "jurken Vintage" heeft zelfs een zeer unieke stijl vastgesteld. Lange kanten mouwen zijn hier een must. Jurken uit de categorie "jurken vintage" hebben een speciaal effect. Hier zijn de tips over de transparante, lange mouwen in de vorm van gebogen tatoeages.

Jurken met lange mouwen hebben een klassieke, smalle, slanke lijn. Ze passen echter ook goed bij uitlopende rokjes, zoals de stijl "jurken Prinses". Een prominent voorbeeld van deze look is de jurk van hertogin Catherine. Voor jurken in zeemeerminnenstijl versterken delicate kanten mouwen de lichtheid van de bovenkant.

Accessoires voor jurken met lange mouwen

Welke accessoires kunnen worden gedragen op een jurk met lange mouwen, hangt af van de hoes zelf. Dus uitgebreid ontworpen mouwen, zoals met kant, steentjes of parels, dienen ook als een accessoire voor de gehele bruidslook. Dus hoe uitgebreider de mouwen, hoe eenvoudiger de accessoires. Vermijd het gebruik van armbanden omdat ze je snel afleiden van de algehele indruk. Laat de hals zien, een fijne halsketting is toegestaan.