Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Avondjurken >  Lange
Kopen Lange Avondjurken van Bridesire om geld te besparen! We hebben meer dan 50 kleuren om uit te kiezen. Alle maten zijn beschikbaar.
1 tot 24 (van 453 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Mijn moeder had gelijk toen ze me verteld om mijn bruidsjurk te krijgen van je. De op maat gemaakte ivoor kelderen trouwjurk was echt mooi. Alle metingen ik u genoemd werden gevolgd. Hoewel de hemlline is een beetje lang, het is oke omdat mijn vriend op maat aangepast gemakkelijk. Ze zei dat zelfs de add-ons en de vetersluiting details zijn lovenswaardig, alsof ze zijn gemaakt door echte ontwerpers en professionals. Jullie moeten echt artistieke en professionals.

  Klant: Mary Datum:02-04-2017

 2. Schede/Kolom V-hals Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Mijn Golly! Ik had nooit verwacht dat mijn $ 300 kan zo ver gaan! Allereerst moest ik een echt goedkoop jurk te gaan met mijn trouwjurk. De trouwjurk is een zeemeermin snijden met ruches en rode tinten, en ik heb het van boutique van een vriend voor ongeveer $ 1000. Nou, het was echt heel duur, maar het was Wang-geïnspireerde, dus ik denk dat is oke. De ander van Bridesire. Een aline trouwjurk met kanten accenten en rode bogen. Ik verwachtte niet veel uit, want het is goedkoop, maar ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het. De foto doet geen recht aan de werkelijke zaak. Het product is elegant en ziet eruit alsof het dragen van een duizend dollar prijs, ook. Veel van mijn vrienden waren als, oh! Werkelijk? Wat?! Toen ik hen vertelde dat ik de jurk voor slechts $ 300. Thanks Bridesire. Je maakte mijn dag.

  Klant: heike Datum:11-04-2017

 3. A-Lijn Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik bestelde mijn jurk van Bridesire een week voor mijn vriendje's verjaardag. Ik wilde niet naar hem teleurstellen op zijn speciale dag. Mijn jurk niet vertragen kwam op tijd en met dezelfde specificaties ik had besteld. In mijn bestelling verzocht ik toevoeging van riemen om mijn jurk tegen een extra toeslag en ze deden het perfect. Dank je wel Bridesire. De jurk was zo goed passend met een goed verkorte bandjes en de zoom van de jurk die perfect afgestemd met mijn flats. Bridesire maakte het evenement een succes Ik kan niet stoppen met u te bedanken.

  Klant: Roberta Datum:20-04-2017

Beste Deals