Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Lange
Kopen Lange Avondjurken van Bridesire om geld te besparen! ❤ We hebben meer dan 50 kleuren om uit te kiezen. Alle maten zijn beschikbaar.
1 tot 24 (van 453 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Strapless Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Stretch Satijn Kleding

  Er is niets beter dat wanneer u kunt werken met een betrouwbare dienstverlener die uw mening waardeert. Nou, dit was het geval toen ik met Bridesire voor de productie van jurken voor mijn bruiloft werkte. Mijn vrouw en ik waren zwaar bekroond met de verschillende activiteiten die betrokken waren bij het plannen van de bruiloft, en we moesten hulp bij het evenement richten. Bridesire was verreweg een van de beste dienstverleners omdat ze kwalitatief hoogwaardige jurken voor de bruid en haar entourage leverden. Het beste van alles, niet alleen waren hun prijspakketten betaalbaar, maar ze zorgden er ook voor dat alle jurken perfect bij alle dames passen. Jullie zijn de beste, en ik kom snel terug.

  Klant: Naquel Datum:20-09-2017

 2. Schede/Kolom Strapless Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Bridesire heeft enkele van de meest prachtige avondjurken die u overal vindt! Ernstig heb ik de moeite waard om goede jurken in winkels te vinden. Ik was erg blij met de selectie die Bridesire had.

  Klant: ligita Datum:05-10-2017

 3. Schede/Kolom Een schouder Vloer Lengte Halfe Mouw Stretch Satijn Kleding

  Bridesire heeft enkele van de mooiste trouwjurken die ik ooit in mijn leven heb gezien! Ik wist dat ik meteen een van hen moest krijgen! Ik vertel al mijn vrienden om hun bruiloft te winkelen hier!

  Klant: María Datum:20-10-2017

 4. Trompet/zeemeermin Hoge Neck Hof Sleep Korte mouw Organza Satijn Kleding

  Ik ben gewend om online te gaan en te vinden dat alle jurken die ik leuk vond, zijn op de back order. Dat was niet het geval bij Bridesire! Ze hadden eigenlijk alles wat ik op voorraad had, voor een keer!

  Klant: Monique Datum:04-11-2017

 5. A-Lijn Strapless Kapelsleep Mouwloos Taf Kleding

  Mijn buitenlandse vriend kwam op een vrijdag en ik bestelde mijn avondjurk op een maandag, zodat ik sexy zou kunnen kijken. Ik twijfelde dat ze het laat zou verzenden, maar dat was niet het geval. Het kwam in een woensdag, en toen ik het probeerde, was het perfect. Bedankt Bridesire voor het maken van mijn dag, zoals iedereen mij aangevuld heeft over hoe mooi ik keek.

  Klant: Misty Datum:19-11-2017

Beste Deals