Home page >  Ceremonie Jurken >  Avondjurken >  Lange
Kopen Lange Avondjurken van Bridesire om geld te besparen! ❤ We hebben meer dan 50 kleuren om uit te kiezen. Alle maten zijn beschikbaar.
1 tot 24 (van 453 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Galajurk Strapless Vloer Lengte Mouwloos Organza Kleding

  Ik had opgegeven om een ??trouwjurk te vinden die ik hield van en kon veroorloven tot ik de site van Bridesire tegenkwam om een ??Google-zoekopdracht te doen. Het was de beste klik die ik ooit heb gemaakt! Ik vond de prinsesjurk van mijn dromen in mijn maat en tegen een goede prijs. De kaak van mijn man viel toen hij me zag dat het gangpad kwam. Het viel weer terug toen ik hem vertelde hoeveel kost het bij de receptie. Ik kreeg te veel complimenten om te tellen en kon niet gelukkiger zijn geweest.

  Klant: Maria Datum:07-08-2017

 2. Trompet/zeemeermin Liefje Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Heb net mijn trouwjurk ONLINE van Bridesire gekocht !!! Ik weet niet waarom mensen bang zijn om jurken online te kopen als de winkel geloofwaardig is! Ik heb uiteindelijk gesproken met de klantenservice voordat ik boodschotde en ze vertelden me dat hun jurken a) handgemaakt zijn en b) meer dan een keer worden geïnspecteerd voordat ze worden verzonden. De prijs is zo laag, ik wist dat ik er voor moest gaan! Ik voel me echt ervan overtuigd dat dit de jurk van mijn dromen zal zijn! Ik ben op de universiteit en op een budget, dus ik heb iets nodig om me te laten voelen dat ik me niet moest betenken op de prijs. Ik eindigde met het vinden van een full length, lacy, prinses baljurk voor minder dan $ 300! Ik ben erg enthousiast voor mijn grote dag en kan niet wachten om mijn echtgenoot te turen over de prijskaartje! Hij gaat denken dat ik een fortuin haha ??heb besteed !!!

  Klant: Jarna Datum:18-08-2017

 3. A-Lijn V-hals Vloer Lengte Mouwloos Taf Kleding

  Bridesire is zo'n geweldige plek om te winkelen voor je droom trouwjurk. Ik heb een order voor mijn trouwjurk op hun site geplaatst. Ik gaf ze mijn metingen: ik ben 15 boven en mijn taille maat is 8. Je kan me niet voorstellen wat ik kreeg! Precies dezelfde metingen gaf ik ze. Ik was eigenlijk blij met mijn jurk. De gebruikte materialen waren zeer briljant en de jurk was goed gepast, het was buiten mijn verwachtingen, omdat ik eerder een ander bedrijf had aangegaan voor een avondjurk, maar die later uiteindelijk mij iets gaf die niet passend was en ongekende kleuren had, Iets heel anders dan wat ik hen had aangevraagd. Maar bij Bridesire was alles perfect, goed gepast en bijpassende kleuren. De levering was ook geweldig omdat het twee weken voor mijn bruiloft aankwam. Stort op voor Bridesire voor het goede werk dat je deed op mijn trouwjurk.

  Klant: Marta Datum:29-08-2017

 4. Schede/Kolom Liefje Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  U kunt dit als een advies of een bekentenis, maar Bridesire zijn experts in het ontwerpen van prom jurken. Vorige week was het mijn date en ik wilde zo mooi zien als ooit aan de man die ik van hou. Om deze reden heb ik besloten om de jurk van Bridesire te bestellen. Verbazingwekkend kwam de jurk een dag voor de verwachte verzenddatum en bij het openen van het pakket en het uitpakken van de jurk was ik meer dan verheugd, omdat het met dezelfde maten, kleur en de stiksel perfect was. Nogmaals, Bedankt voor het uitstekende werk, en ik zal binnenkort nog een ander kopen!

  Klant: junaina Datum:09-09-2017

 5. Schede/Kolom Strapless Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Stretch Satijn Kleding

  Er is niets beter dat wanneer u kunt werken met een betrouwbare dienstverlener die uw mening waardeert. Nou, dit was het geval toen ik met Bridesire voor de productie van jurken voor mijn bruiloft werkte. Mijn vrouw en ik waren zwaar bekroond met de verschillende activiteiten die betrokken waren bij het plannen van de bruiloft, en we moesten hulp bij het evenement richten. Bridesire was verreweg een van de beste dienstverleners omdat ze kwalitatief hoogwaardige jurken voor de bruid en haar entourage leverden. Het beste van alles, niet alleen waren hun prijspakketten betaalbaar, maar ze zorgden er ook voor dat alle jurken perfect bij alle dames passen. Jullie zijn de beste, en ik kom snel terug.

  Klant: Naquel Datum:20-09-2017

Beste Deals