Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Korte Galajurken
Enorme selectie van galajurken kort. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet. Wij hebben de grootste collectie korte galajurken online.
1 tot 24 (van 345 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Hoge Neck Knielengte Mouwloos Taf Kleding

  Een vriend vertelde me om deze website te proberen en aanvankelijk dacht ik dat de jurken ouderwets waren totdat ik op de Londense modeweek een soortgelijk design zag en ook tegen geweldige prijzen. Laten we zeggen dat ik nu een vaste klant ben. En de website is zo georganiseerd dat u zo eenvoudig door alle ontwerpen kunt bladeren.

  Klant: Maddalena Datum:08-08-2017

 2. A-Lijn Scoop Korte broek / Mini Korte mouw Stretch Satijn Kleding

  Mijn vriend en ik besloten om te elopen, maar ik wilde nog een prachtige, eenvoudige jurk en ik had het snel nodig! Bedankt, Bridesire om dit te laten gebeuren. De vertegenwoordiger waarmee ik sprak, was geweldig en leek me echt om mijn situatie te geven. De jurk arriveerde binnen een week en past als een handschoen. Ik keek en voelde me fantastisch op mijn trouwdag. Dank je!

  Klant: Nicole Datum:19-08-2017

 3. Schede/Kolom Scoop Korte broek / Mini Halfe Mouw Satijn Kleding

  Ik bestelde voor een prom jurk en eigenlijk was het ver van wat ik had verwacht. De jurk was Wow! Superkwaliteit in zeer elegante stijl. Het was precies de jurk die de foto's hadden getoond en dezelfde metingen die ik ze had verzonden. De jurk was mooi en het past goed. Ik kan niet zeggen hoe blij ik die avond was, vooral door de vele complimenten die ik van mijn manlief heb ontvangen die me voor een dans had meegenomen. De jurk was zo aardig dat andere mensen in het feest er niet tegen stonden om er helemaal naar te kijken. Andere dames konden het prachtige ontwerp niet weerstaan ??omdat ze later naar me liepen om te vragen waar ik de jurk had gekocht. Het was een spectaculaire scène, die ik voor altijd zou koesteren. Iedereen hield van de jurk. Dit bedrijf heeft ook goede verzend- en klantenservice. Naarmate mijn huwelijksmaand nadert, kan ik niet wachten om een ??bestelling voor mijn trouwjurk in Bridesire te plaatsen.

  Klant: Myranda Datum:30-08-2017

 4. Schede/Kolom Scoop Korte broek / Mini Korte mouw Lovertjes Satijn Kleding

  Als een online bedrijf dat zich bezighoudt met prom jurken, trouwjurken en avondjurken, was dit mijn perfecte plek om de trouwjurk van mijn dochter te kopen. Ik had veel tijd besteed aan het raadplegen en op zoek naar professionals in bruiloftsartikelen, maar Bridesire past de specificaties van mijn dochter perfect aan, aangezien ik haar wilde een bruisende bruiloft hebben.

  Klant: Neddra Datum:10-09-2017

 5. Schede/Kolom Spaghetti Bandjes Open-Schouder Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Mijn zus is het type persoon dat het moeilijk heeft om te kiezen. Daarom, toen we winkelen voor een aantal jurken die ze aan de werkfuncties van haar man kon dragen, was het een beetje een nachtmerrie. Ze vindt het niet leuk om een ??klomp jurken te proberen en ze zag niets in de winkel die haar oog viel. Dus we hebben besloten de aanbeveling van haar vriend te nemen om online te kijken bij Bridesire. De vriend zei dat ze er veel van bestelt. Mijn zus zag wat jurken ze vond en het proces was makkelijk.

  Klant: katia Datum:21-09-2017

Beste Deals