Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Galajurken >  Korte Galajurken
Enorme selectie van galajurken kort. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet. Wij hebben de grootste collectie korte galajurken online.
1 tot 24 (van 345 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Halster Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  De bruidsjurk kreeg ik van jou is perfect! Ik hou van de bogen aan de achterkant en de riem sluiting. Wanneer u stelde voor dat ik kanten mouwen moeten hebben in plaats van een katoenen stof, ik dacht dat het was het proberen waard, en het was echt! Ik bedoel, ik hou van de kant, ik hou van de bogen en de kleine wijzigingen die u hebt gemaakt voor de hals. Het was wow! Dank je. Dank je!

  Klant: Selawa Datum:03-04-2017

 2. Prinses Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Taf Kleding

  Het was vijf maanden geleden dat ik voor het laatst een jurk gekocht van Bridesire, en ik moet zeggen dat ik was zeer tevreden met hun service en product. Ze hadden geweldige klantenservice getoond en de jurk was prachtig ook. Ik kocht een jurk voor mijn meisje vorige maand en ik was nog steeds onder de indruk van hun onberispelijke service. Ik zal nooit op zoek naar andere andere online sites dan Bridesire, dat is zeker.

  Klant: Victor Datum:12-04-2017

 3. A-Lijn Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Ik ben sprakeloos toen opende ik mijn pakket de andere dag, want de jurk was mooi voor een zeer goedkope prijs van $ 349,99. Mijn zus was jaloers omdat het zag er erg vergelijkbaar met de $ 600 bruidsjurk ze kocht twee jaar geleden voor haar huwelijk.

  Klant: Dana Datum:21-04-2017

Beste Deals