Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken >  Korte
Enorme selectie van galajurken kort. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet. Wij hebben de grootste collectie korte galajurken online.
1 tot 24 (van 345 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Spaghetti Bandjes Open-Schouder Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Mijn zus is het type persoon dat het moeilijk heeft om te kiezen. Daarom, toen we winkelen voor een aantal jurken die ze aan de werkfuncties van haar man kon dragen, was het een beetje een nachtmerrie. Ze vindt het niet leuk om een ??klomp jurken te proberen en ze zag niets in de winkel die haar oog viel. Dus we hebben besloten de aanbeveling van haar vriend te nemen om online te kijken bij Bridesire. De vriend zei dat ze er veel van bestelt. Mijn zus zag wat jurken ze vond en het proces was makkelijk.

  Klant: katia Datum:21-09-2017

 2. A-Lijn Liefje Knielengte Mouwloos Stretch Satijn Organza Kleding

  Bridesire is echt efficiënt! Ik kon heel gemakkelijk een bestelling plaatsen, en ik kreeg alles wat ik veel sneller wilde dan ik had verwacht. Dit is gewoon het soort online winkel die mensen willen.

  Klant: MATTIA Datum:06-10-2017

 3. A-Lijn Strapless Knielengte Mouwloos Taf Kleding

  Ik wist eerlijk niet eens wat ik wilde voor een prom jurk. Toen zag ik wat ze hadden bij Bridesire, en ik wist automatisch wat ik wilde! Ze hebben mooie jurken hier!

  Klant: PIETRO VINCENZO Datum:21-10-2017

 4. Schede/Kolom Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Taf Kleding

  Mijn Bridesire jurk kwam meteen! Ik was zo bezorgd over alles wat volgens plan voor de bruiloft ging. Bridesire kwam echt door voor mij, hoewel de trouwplanner niet deed, hah!

  Klant: Alexandra Datum:05-11-2017

 5. A-Lijn Vierkant Knielengte Korte mouw Chiffon Kleding

  Toen ik over het werkfeest werd verteld, was het vrij kort en ik had geen jurkje. Mijn vriend vertelde me over Bridesire en beveel het sterk aan. Ik ging snel online en legde mijn bestelling op een mooie blauwe jurk. De verzending was snel, en ik zag er warm uit voor het feest, Bridesire is het beste en ik beloof om meer kleding van u te kopen.

  Klant: BEATRIZ ELENA Datum:20-11-2017

Beste Deals