Home page >  Ceremonie Jurken >  Galajurken

Beperk tot

    Trouwlocaties

    Rug details

    Winkelen op prijs

Voor Galajurken 2017 zoekt u niet verder dan Bridesire. ❤ Gegarandeerd Galajurken 2017 voor de laagste prijzen en beste kwaliteit!
1 tot 24 (van 1045 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Liefje Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik geloof dat online bestellen de golf van de toekomst is. Ik bestelde letterlijk alles wat ik nodig heb voor het leven online en verlaat nooit het huis om te winkelen. Daarom was ik opgewonden toen ik Bridesire ontdekte. Ik had mijn prom jurk nodig om perfect te zijn. Maar ik heb gewoon geen tijd om rond te winkelen, want ik ben betrokken bij zoveel na schoolactiviteiten. Deze plek is geweldig! Ik zag er goed uit voor prom en kreeg zoveel complimenten.

  Klant: hernan Datum:04-07-2017

 2. A-Lijn Strapless Vloer Lengte Mouwloos Tule Kleding

  Ik deel veel functies als onderdeel van mijn werk. Ik ga graag online om mijn jurken uit te kiezen om ervoor te zorgen dat ik geen jurk kies die andere dames in mijn stad ook zullen kopen. Het is eerder met mij gebeurd, en het kan eigenlijk zo lastig zijn als in films. Bridesire heeft een unieke selectie, en daarom is het mijn verborgen edelsteen geworden. Ik raad het aan te kondigen aan de wereld is niet de beste stap, maar hopelijk vind geen van de dames in mijn zakelijke kring dit!

  Klant: Luly Datum:09-07-2017

 3. A-Lijn Een schouder Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Een bruiloft is een eenmalig evenement en je kan het niet veroorloven om iets mis te doen. Tenminste niet de trouwjurk. Als u op zoek bent naar een online website waar u een kunt verwerven, heeft u Bridesire. Uit persoonlijke ervaring is dit de beste site voor zover ik kan vertellen. Ik bestelde de mijne en binnen de minimale tijd, ik was er aan het proberen. De exacte die ik heb gekozen. Kan het beter zijn? Bedankt bridesire

  Klant: Italo Datum:14-07-2017

 4. A-Lijn Mouwloos Spaghetti Bandjes Satijn Enkellengte Bruidsmeisjesjurk

  Voor iemand die daarbij op zoek bent naar prom, avond en trouwjurken onder andere soorten jurken, heb ik iets voor jou. Geen online website die Bridesire slaat. Ja, je hebt me goed gehoord en op mijn eigen persoonlijke ervaring gebaseerd, je kan op mijn woord vertrouwen. Twee weken geleden bestelde ik een avondjurk die met een hut kwam, tegen een prijs die ik dacht dat het een grap was. De prijs was laag, dat ik dacht dat ze me zouden bedriegen. Twee dagen later was de avondjurk samen met de hoed net zoals ik had besteld in mijn handen. Wat zeg je daarover?

  Klant: Anja Datum:19-07-2017

 5. Trompet/zeemeermin Chiffon and Satijn Strijksleep V-hals Avondjurk

  Mijn vriend en ik lijken altijd onenig te zijn over alles. Maar als het gaat om het winkelen voor mijn jurken, zijn we het er allemaal mee eens dat Bridesire de meesters is. Dit is na mijn eerste bestelling. Ik herinner me levendig over die dag. We waren net online aan het doen wat paren doen en op een of andere manier beslissen we om uit te checken en een avondjurk uit Bridesire te bestellen. Zoals verwacht verwachtte we dat de levertijd ongeveer een week duurde. Tot onze verschrikking was de jurk er een dag eerder, toen ze beloofd hadden te leveren. Wat kunnen we nog meer vragen? Bridesire helemaal.

  Klant: Lori Datum:24-07-2017

Beste Deals