Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Galajurken

Beperk tot

    Trouwlocaties

    Rug details

    Winkelen op prijs

Voor Galajurken 2017 zoekt u niet verder dan Bridesire. ❤ Gegarandeerd Galajurken 2017 voor de laagste prijzen en beste kwaliteit!
1 tot 24 (van 1045 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Prinses Liefje Thee lengte Mouwloos Tule Kleding

  Bridesire behandeld order van mijn dochter echt goed. Mijn dochters vertelde me dat de medewerkers die hun oproep nam was erg aardig. Ze hielp ze te vinden een goed ontwerp voor hun leeftijd, omdat ik weg was voor een zakelijke bijeenkomst die tijd. Ik vroeg mijn meisjes over het ontwerp en ze vertelden Bridesire medewerkers koos voor een hete roze en een gele strapless hoog laag prom jurk voor hen en ze lieten me de foto van de jurken. De orders kwamen de andere dag en het was geweldig! Het paste ze perfect en de kleuren zijn mooi op hun huid. Ze zijn zo enthousiast om naar de prom volgende week!

  Klant: Camilla Datum:10-05-2017

 2. A-Lijn V-hals Vloer Lengte Korte mouw Chiffon Tule Kleding

  Ik kreeg mijn bestelling van gisteren. Het was geweldig! De stof was zacht en de versieringen werden creatief gemaakt. Twee duimen omhoog! Goed gedaan!

  Klant: Mareike Datum:14-05-2017

 3. Schede/Kolom Een schouder Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Mijn moeder was zo blij voor de jurk kocht ik voor haar. Ze wil opnieuw opdracht voor toekomstige gelegenheden. Mijn moeder is niet echt het type persoon die mooie jurken waardeert, en het zien van haar tevreden bent met je creatie doet me denken dat ik de juiste keuze gemaakt toen ik in uw winkel besteld.

  Klant: tami Datum:18-05-2017

 4. Schede/Kolom Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Eindelijk mijn bestelling is aangekomen! Prachtige jurk. Erg bedankt!

  Klant: satschli Datum:22-05-2017

 5. Galajurk Strapless Vloer Lengte Mouwloos Tule Kleding

  Ik kan nu al zie mezelf het dragen van de zilveren bruidsjurk bestelde ik van u twee weken geleden. Het is één van de mooiste bruidsjurken die ik ooit heb gezien! De trein was perfect, de inrichting was geweldig; de zoom en de details in de buste gebied zijn prachtig! Toen ik de jurk voorzien, was iedereen vroeg me waar ik het kreeg en hoeveel. Ik glimlachte, vertelde hen over jou, en zei dat ik betaalde slechts $ 219 voor de jurk. En iedereen was als, Whaaaaaaaaaattt ???. Hahaha! Bedankt

  Klant: Katrin Datum:26-05-2017

Beste Deals