Home page >  Ceremonie Jurken >  Feestjurken
1 tot 24 (van 36 artikelen)

1  2

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  2

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Juweel Knielengte Korte mouw Satijn Kleding

  Iedereen op prom kon niet over hoe geweldig mijn jurk was. Ze waren geschokt om te leren dat ik het online via Bridesire bestelde, vooral omdat we allemaal horrorverhalen hadden gehoord over het online bestellen van jurken. Lang verhaal kort, ik had de beste jurk op prom en ben al aan het proberen te beslissen welke jurk ik volgend jaar zal dragen.

  Klant: maria Datum:29-08-2017

 2. A-Lijn Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Lovertjes Stretch Satijn Organza Kleding

  Ik ben een schattig meisje en het vinden van de juiste jurken is nooit makkelijk, vooral in een kleine stad met een jurkwinkel. Ik heb geleerd over Bridesire op een discussiebord. Ik hou van alle opties, zowel stijlen als kleuren. Ik heb meerdere jurken gekocht en ik zweer dat ze steeds beter en beter worden. Ik zou niet droomen van een andere jurk te kopen.

  Klant: Janice Datum:04-09-2017

 3. Schede/Kolom Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Ik heb gevraagd om twee jurken uit uw winkel en alles gebeurde zo snel. Na een week kreeg ik het maar ik dacht nooit dat het vroeg kon zijn. Mijn gevallen bij het winkelen met een online winkel zijn heel anders omdat elke keer dat ik om iets vraagt ??het altijd last minute wordt geleverd. Uw prijzen zijn ook eerlijk in vergelijking met andere winkels, uw diensten en het afleverproces. Niet alle winkels die eerlijke prijzen aanbieden, kunnen alles voor u zo goed doen. Belangrijker nog, de jurken waren heel mooi, mijn familie hield ze zo veel van en ik deed veel meer. Voor mij om mijn tijd te besparen en om zich niet te zorgen maken, verkies ik altijd met je te winkelen. U bent de weddenschappenwinkel die ik tot nu toe heb gekend met de beste diensten vanaf de tijd van het kiezen van een jurk tot wanneer het is geleverd.

  Klant: marlice Datum:10-09-2017

 4. A-Lijn Strapless Knielengte Korte mouw Chiffon Kleding

  De laatste keer dat ik mezelf zag, was dit gelukkig toen ik in een winkel ging winkelen. Deze keer heb je me nog gelukkiger gemaakt vanwege de diensten die je boodde aan de media, een trouwjurk van jullie gekocht en het was fantastisch. Ik vond het zo leuk omdat het lijkt op een engel. Met dat drukke schema voor het voorbereiden van mijn bruiloft slaagde je team erin om alles te doen voor de media die het vroeg genoeg ontvangen had, en het was zo goed uitgerust. Ik was zo bezorgd als ik weer een terugkeer moest maken, maar alles ging zo goed. U bent de beste online winkel om tot nu toe te winkelen. Ik zou graag andere klanten willen vertellen die met je willen winkelen dat ze zich niet zorgen maken om met je te winkelen, alleen door een negatieve recensie, maar probeer je diensten en ervaring. Al wat ik weet is dat ze je nog meer zullen houden en ze zullen hun klantenrelatie met je handhaven.

  Klant: Zilla Datum:16-09-2017

 5. A-Lijn Spaghetti Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Organza Kleding

  Na veel mislukte proeven in diverse online jurkwinkels kwam mijn schoonzus over Bridesire en bestelde haar trouwjurk van hen na hun mooie online presentaties te zien. Zij waardeerde de uitstekende en beleefde klantenservice van de verkopers en was tevreden over de aandacht die ze aan haar gaf. Bovendien gaf ze haar lichaamsmaten en koos de jurk van haar voorkeur tegen een klantvriendelijke prijs. De bedienden waren ook zeer nauwkeurig en snel bij het beantwoorden van haar vragen in volledige details. Bij de levering was de jurk erg prachtig en het lijkt mooi zoals in de gepresenteerde foto. Bijna elke dame bij haar bruiloft kon niet vermijden om een ??kijkje te nemen en haar buitengewone jurk te halen.

  Klant: Jenna Datum:22-09-2017

Beste Deals