Home page >  Ceremonie Jurken >  Feestjurken
1 tot 24 (van 301 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Spaghetti Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Organza Kleding

  Na veel mislukte proeven in diverse online jurkwinkels kwam mijn schoonzus over Bridesire en bestelde haar trouwjurk van hen na hun mooie online presentaties te zien. Zij waardeerde de uitstekende en beleefde klantenservice van de verkopers en was tevreden over de aandacht die ze aan haar gaf. Bovendien gaf ze haar lichaamsmaten en koos de jurk van haar voorkeur tegen een klantvriendelijke prijs. De bedienden waren ook zeer nauwkeurig en snel bij het beantwoorden van haar vragen in volledige details. Bij de levering was de jurk erg prachtig en het lijkt mooi zoals in de gepresenteerde foto. Bijna elke dame bij haar bruiloft kon niet vermijden om een ??kijkje te nemen en haar buitengewone jurk te halen.

  Klant: Jenna Datum:22-09-2017

 2. Schede/Kolom Open-Schouder Korte broek / Mini Korte mouw Chiffon Kleding

  Ik herinner me dat de huwelijksverjaardag van mijn moeder drie maanden na het nieuwe jaar gebeurde. Ik moest de beste jurk organiseren om mijn moeder te passen. Mijn vriend adviseerde om de beschikbare trouwjurk aanbieders in online te controleren. Ik kwam op de website van Bridesire e-commerce en voerde de steun over mijn bestelling uit. Ik heb verschillende ontwerpen getoond en ik bestelde een grote maat die mijn moeder past. Bovendien was de jurk goed formaat en passend. Het was de juiste zijdeachtige kleur die ik wilde. Ik adviseer kopers om deze site te bezoeken voor af en toe deals.

  Klant: Abdi Datum:28-09-2017

 3. Schede/Kolom Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Organza Kleding

  Ik hoorde niet eens over Bridesire tot voor kort. Ik vroeg mijn vriend waar ze haar trouwjurk had, en ze noemde 'Bridesire'. Ik ben echt blij dat ik haar vroeg! Dit is een van de beste online winkels die ik ooit heb gezien!

  Klant: Kyle Datum:13-10-2017

 4. Schede/Kolom Liefje Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Ik wilde de beste prom jurk ooit, en ik wilde dat ik er langer uitzag. Mijn vriendje is een reus! Ik kon de perfecte jurk vinden in Bridesire! Dit is echt de winkel voor mij.

  Klant: fedele Datum:28-10-2017

 5. Schede/Kolom Een schouder Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik wilde perfect voor mijn trouwjurk kijken en had geen tijd om persoonlijk naar verschillende winkels te gaan als gevolg van een drukke agenda. Gelukkig, mijn assistent vroeg me om Bridesire te proberen en inderdaad was het gewoon geweldig. Ik heb de perfecte jurk en het is tijdig geleverd, ik ben zo dankbaar voor zowel mijn assistent als Bridesire.

  Klant: Jule Datum:12-11-2017

Beste Deals