Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Feestjurken
1 tot 24 (van 301 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Scoop Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik ben een corporate gal, dus ik heb geen tijd om te winkelen voor een jurk te hebben. Toen mijn zus me koos als peettante van haar dochter, kon ik geen nee zeggen en moest mijn secretaresse vragen om online te winkelen voor een jurk voor mij. Ze deed het winkelen bij Bridesire en laat me kies de kleding die zij hebben voor mij op basis van mijn gegeven voorkeuren. Van de 10 jurken, koos ik 6 omdat de meeste van hen zijn echt prachtig. Wanneer de jurken aankwam, ik was de eerste om ze te controleren en onmiddellijk te passen hen. De gegevens waren echt adembenemend en ik kan zien dat ze zo veel moeite hebben gezet toen ze de kleding gemaakt. Ik ben een zeer zorgvuldige persoon en soms sommige merken niet mijn normen passeren, maar ik moet zeggen dat de stukken die ik kreeg van het bedrijf zijn A-OK!

  Klant: Jamie Datum:09-05-2017

 2. A-Lijn Scoop Knielengte Mouwloos Satijn Kleding

  Ik kocht een aangepaste moeder van de bruid jurk voor mijn tante twee weken geleden. Het was donker violet en ik dacht dat ze echt graag het. Het kwam in twee weken geleden en alles ging goed tijdens de montage. Hoewel ze houdt niet van de gegolfde ontwerp, zei ze dat ze houdt van de stof, alsmede de algehele comfort dat ze geniet terwijl het dragen van het. Oef! Ik dacht echt dat de jurk zuigt voor haar. Hoe dan ook, bedankt bridesire voor de mooie kleding.

  Klant: Katharina Datum:13-05-2017

 3. A-Lijn Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Tule Kleding

  Mijn moeder is nooit het type vrouw die houdt van haar benen te pronken bij het dragen van jurken in speciale gelegenheden, maar ik heb echt genoten van de tan knie lengte moeder van de bruid jurk. Ik bestelde het voor en toen het aankwam, was ik nogal bang dat ze misschien niet leuk vinden. Ze ingepast, en ze zag er geweldig in het zoals het haar perfect uitgerust. Ze hield ook van het? huls en het vierkant ontwerp aangezien het een silhouet kleinere taille. Op het einde, ze vond het heerlijk.

  Klant: Dario Datum:17-05-2017

 4. Schede/Kolom Liefje Spaghetti Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Hi Bridesire! Ik ben nogal druk als gevolg van mijn aanstaande debuut, dus ik heb maar één woord te zeggen over uw product - Fabulous .ik kon niet denken aan een betere site om online te kopen.

  Klant: Emina Datum:21-05-2017

 5. Galajurk Kant en Tule Knielengte Liefje Cocktail/ Homecoming-jurk

  Ik ben niet echt dol op beschietingen uit $ 500 tot jurken voor speciale gelegenheden, tenzij het is mijn trouwjurk, dus toen mijn collega vertelde me dat ze al het kopen van haar kleding uit Bridesire, heb ik besloten om het eens te proberen vorige maand. Ik was op zoek naar een koraal schede mini-jurk voor de partij van het bureau op mei, en toen ik zag een een schouder schede chiffon koraalkleding in Bridesire, heb ik niet aarzelen om te bellen en plaats mijn bestelling op de lijn. Omdat het niet een op maat gemaakte jurk, de volgorde aangekomen in ongeveer een week. Nou, het is een beetje los op de buik, maar zijn ok omdat ik mijn enorme buik kan verbergen. LOL! Hoe dan ook, ik ben gewoon blij dat mijn collega vertelde me over het bedrijf ‘coz Ik heb een prachtige jurk voor slechts $ 72.99!

  Klant: Christian Datum:25-05-2017

Beste Deals