Home page >  Ceremonie Jurken >  Feestjurken
1 tot 24 (van 301 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Knielengte Bandjes Satijn Chiffon Coktail jurk

  Ik hou niet echt van het riskeren om online te winkelen door veel klachten van de klanten. Maar ik moet Bridesire bedanken voor de jurk die ze bezorgden. Ik had een prom jurk besteld voor een functie die ik zou bijwonen. De jurk was prachtig, met een hogere kwaliteit en een uitstekende maatwerk. De levering was in tijd en geen aanpassingen nodig. Ik adviseer Bridesire, en ik denk niet tweemaal als ik een jurk van hen moet kopen!

  Klant: Naime Datum:30-06-2017

 2. Schede/Kolom Scoop Korte broek / Mini Mouwloos Kant Stretch Satijn Kleding

  Bridesire is een van de beste online retail websites die ik heb meegemaakt in het recente verleden. In termen van feestdagen of speciale gelegenheden is de website een one-stop shop die in staat is om al mijn benodigdheden te behandelen. Ik heb al de jurken die ik nodig had voor mijn bruiloftteam zonder de moeite die ik vaak heb geholpen om deze taak te voltooien, verworven. Bridesire bood trouwfeestjurken, receptiekleding, en speciale gelegenheid jurken voor mijn bruidsmeisjes naast mijn trouwjurk. Het andere wat ik leuk vond over deze website is dat ze zijn uitgerust met verschillende stijlen van trouwjurken om elke instelling en seizoen aan te passen.

  Klant: Evelina Datum:06-07-2017

 3. Schede/Kolom Een schouder Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Vele zijn de tijden die ik teleurgesteld ben met online winkelen, vooral voor elk soort jurk. Toen ik over Bridesire hoorde, besloot ik het maar een laatste keer te proberen. Tot mijn verbazing zijn niet alle online winkels gemeen, duur of langzaam om te leveren. Als dat iets is, is Bridesire het tegenovergestelde hiervan. Ik heb een trouwjurk besteld die mij een levenstijdgeheugen gaf. De jurk was de exacte die ik koos, de levering op tijd en de prijs was vriendelijk. Hartelijk dank, Bridesire.

  Klant: Jasmin Datum:12-07-2017

 4. A-Lijn Spaghetti Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Tule Taf Kleding

  Bridesire is een van die websites die niet in mijn bladwijzers missen. Vanaf de eerste keer heb ik zaken met hen, werd ik meteen verliefd. Voor een vrouw die online winkelt, vooral voor elk soort jurk, is Bridesire de plek om te bezoeken. Hun prijzen zijn zakvriendelijk, hun levering is tijdig en vooral, ze zijn erg vriendelijk voor hun klanten. Dit doet me denken dat ik mijn avondjurkbestelling moet plaatsen. Bezoek ze vandaag ook en beleef de veelbelovende winkelervaring.

  Klant: Drós Datum:18-07-2017

 5. Schede/Kolom V-hals Korte broek / Mini Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Dankzij Bridesire, heb ik het beste geheugen van mijn bruiloft. Lang geleden had mijn man en ik problemen gehad met het vinden van de beste online winkel om een ??trouwjurk te kopen. Gelukkig hebben we voor ons een know-it-all-vriend die stelde voor dat we Bridesire zouden moeten uitproberen. Zoals het bleek, was dat de beste suggestie die ze ooit had verstrekt. De verpakking van de trouwjurk tijdens de levering was geweldig, de prijs was eerlijk en het was fijn. Ik heb uiteindelijk een blast voor mijn bruiloft gehad.

  Klant: noelzine Datum:24-07-2017

Beste Deals