Home page >  FAQ >  Kan ik vertrouwen Bridesire?

Kennisbank

Kan ik vertrouwen Bridesire?

Bridesire is een professionele kleding ontwerpen en maatwerk te slaan. Jurken worden wereldwijd geleverd door de lucht vracht-en koeriers zoals USPS, UPS, DHL en Fedex.

Wat maakt Bridesire anders dan andere bruids winkel?

- In tegenstelling tot andere bruids winkel, wij garanderen klanttevredenheid door het aanbieden van restitutie beleid. Bestellingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling. We zijn trots dat we de beste kwaliteit op maat jurken kunnen in de hele VS. Wij zijn ervan overtuigd dat u onze jurken en dat is waarom we hebben terugkeerbeleid andere bridals winkel niet hebben.

Waarom u kunt ons vertrouwen?

- U kunt betalen met creditcard via Google, die totaal koper bescherming biedt en voorkomt dat u een van uw financiële informatie te delen.

- Uw jurken worden zorgvuldig verpakt, en de pakketten worden correct geëtiketteerd en vergezeld van al het papierwerk die nodig is voor een snelle levering.

-Je wordt ondersteund door onze vriendelijke klantenservice medewerkers voor en na het plaatsen van een bestelling, en u kunt de volledige product informatie en ondersteuning krijgen, zelfs vóór de aankoop;

- Wanneer je betaalt voor orders op Bridesire je niet nodig hebt om uw vertrouwelijke financiële gegevens delen met Bridesire en je bent beschermd door Google's geld terug garantie.

- Bridesire is een officieel geregistreerd bedrijf in de VS.

- Alle persoonlijke informatie die u invoert op Bridesire.com website zijn gecodeerd met de meest betrouwbare SSL-technologie die door Verisign Uw gegevens worden niet bekendgemaakt aan andere partijen.

What Do Our Customers Say?
"Got my dress and am very pleased with it. I received it in a reasonable amount of time and the quality of dress I got really surprised me.... "

EnglishDebbie


Meer getuigenissen