Home page >  Verzending en Levering >  Hoe lang duurt het om te maken en te leveren mijn jurk?

Kennisbank

Hoe lang duurt het om te maken en te leveren mijn jurk?

Of u nu kiest voor een standaard formaat of geef ons uw aangepaste metingen, zijn al onze jurken persoonlijk op maat voor u vanaf nul. Vanwege dit, levertijd en onze terugkeerbeleid zijn verschillend voor deze bijzondere posten.

Levertijd
Totaal levertijd is gebaseerd op de tijd die nodig is om op maat uw jurken de tijd genomen voor de afgewerkte jurk te worden naar u verzonden.

Formele Jurken
Het zal 12-15 werken daysto maat nemen uw jurken door professionele naaister. Het zal dan ongeveer 3-8 werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, wordt de exacte levertijd op basis van de rederij (UPS, DHL, TNT, etc) standaard.


Trouwjurken
Het zal 15-17 werkdagen duren om op maat van uw jurken door professionele naaister. Ook duurt het ongeveer 3-8 werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, wordt de exacte levertijd op basis van de rederij (UPS, DHL, TNT, etc) standaard.


What Do Our Customers Say?
"Got my dress and am very pleased with it. I received it in a reasonable amount of time and the quality of dress I got really surprised me.... "

EnglishDebbie


Meer getuigenissen