Home page >  Bruidsjurken >  Eenvoudig
Bridesire biedt meer dan 1.000 stijlen van jurken eenvoudig om uit te kiezen. Enorme selectie van jurken eenvoudig. Waarschijnlijk de grootste collectie op het internet.
1 tot 24 (van 50 artikelen)

1  23

 Gaan naar 

  •   Uitzicht:  
  • Lijst Net Galerij
  • Alle Gratis verzending
  • Gesorteerd op:
  • Tonen:

1  23

 Gaan naar 

Eenvoudige jurken zijn een optisch hoogtepunt met verfijning

Zelfs als de zogenaamd mooiste dag in het leven van een bruid de jurk op de voorgrond is, betekent dat niet dat dit pompeus en overdreven ontworpen moet zijn. Afhankelijk van het motto van de bruiloft kiezen veel vrouwen ook een model dat als eenvoudig kan worden beschouwd. Niettemin, ze zijn zeker aandacht op de trouwdag, omdat alleen zulke bruidsjurken de natuurlijke schoonheid en charme van de bruid benadrukken. Ze zijn ook geschikt voor dames die niet helemaal voor het altaar stappen.

Eenvoudig ontwerp, nobele stoffen

Jurken hebben hoe dan ook de claim dat ze van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Maar wanneer een bruid een eenvoudig model kiest, is de aandacht nog meer gericht op het materiaal. Daarom wordt dikwijls hoogwaardige en zware vallende zijde of satijn gebruikt. Voor bruiloften die terloops worden gevierd op het strand of worden omringd door bloeiende natuur, zijn dergelijke jurken zeer geschikt. Zelfs voor de stijlvolle uitstraling op het registratiekantoor, een bruid beslist correct als ze kiest voor een eenvoudig model. Eerder elegante en discreet gestileerde bruiden kunnen overtuigen, als ze niet willen kiezen voor de bruiloft wit. Omdat klassieke crèmekleurige of eierschaalkleuren er nog eleganter uitzien in eenvoudig vakmanschap en elke bruid een ongekroonde prinses maken op haar gelukkigste dag.

Levendige accessoires onderstrepen effect

Vrouwen die online hun jurken kiezen, vinden in de talloze winkels vele modellen in verschillende lengtes en uitvoeringen. Of het nu gaat om een halflange mouw of een trendy schouderstuk, met een lange strakke of korte en brede zwaaiende rok, de verbeeldingskracht en verfijning van discrete bruidsmeisjes zijn vrijwel onbeperkt. Het model is gestileerd volgens de richting van de bruiloft. Als u een natuurminnendeviering met vrienden en familie wilt vieren, vindt u de bijpassende bloemensteun in delicate bloemen zoals madeliefjes, viooltjes of madeliefjes. Huwelijksceremonies aan de oever van het meer of zelfs op het strand kunnen ook worden uitgewerkt met uitgebreide bloemcreaties.

Onderstreep de elegantie van sieraden en kapsel

Als een bruid kiest voor een eenvoudige jurk, kan ze visuele accenten leggen in termen van styling en haarstijl. Voor lang haar, natuurlijke golven en krullen, die nonchalant over de schouder gaan, een echte blikvanger. Als u iets eleganters wilt, kunt u een knotje zetten en enkele strengen uittrekken om het los te maken. Bruiden. die kort haar hebben, deze kunnen de gezichtskaders zacht inlijsten en zo de vrouwelijkheid onderstrepen. Schoenen moeten de hele dag comfortabel zitten, maar ook de look afmaken. Voor eenvoudige jurken zijn elegante sandalen met bandjes goed geschikt, die geen open schoenen willen dragen, die ook hakken met kittenhielen kunnen dragen, dus kies een kleine cent hiel. Al met al onderstreept dit de terughoudende uitstraling, die ook sieraden eerder klassiek maakt met een korte parelketting of een niet al te volumineuze gouden ketting.