Home page >  Ceremonie Jurken >  Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 24 (van 78 artikelen)

1  234

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Chiffon Korte broek / Mini Een schouder Bruidsmoederjurk

  Dames, dit is de beste online winkel om te winkelen voor je avondjurk, promkleding en trouwjurk. Als u een drukke agenda hebt, hoeft u alleen maar de kleur van de jurk die u wilt en uw maat te vertellen en te wachten om u te laten kiezen. Dat heb ik gedaan en ik kreeg de beste jurk dan verwacht. Deze mannen maken nooit teleur. Mijn avondjurk keek me zo mooi uit en mijn vriend hield het nog meer van. Laat niemand je ontmoedigen dat ze geen echte jongens zijn, maar als ze dat ervaren, is het misschien omdat ze hun bericht nooit zo goed hebben doorgegeven. Weet wat je wilt en neem direct contact met hen op en ik wed dat je van je bruiloft, avonddatum of evenement zal genieten die je in die jurk zou willen bijwonen. Naar Bridesire Ik hield van hoe bezorgd jouw team was, ze maakte me ontspannen.

  Klant: maria luisa Datum:03-09-2017

 2. A-Lijn Halster Korte broek / Mini Mouwloos Taf Kleding

  Zeker, ik had mijn twijfels over Bridesire, maar tot mijn verbazing kwam je verbazingwekkend door. Dank je wel, ik vond mijn beste avondjurk tot op heden. Bij aankomst kon ik niet geloven dat de bestelling die ik op een roze jurk had geplaatst eigenlijk van mij was. In het verleden heb ik problemen gehad met het kiezen van een avondjurk die op mijn lichaamstype past. Vaak waren de verzonden artikelen niet goed op mij, maar ik moest enkele veranderingen doen om de perfecte pasvorm te maken. Het gebruik van uw website is echter gebruiksvriendelijk waardoor het ideaal is om een ??ideale jurk te optimaliseren. Ik kon gewoon niet ophouden met mijn jurk te verwonderen. In feite staar ik er nu op.

  Klant: Terri Datum:08-09-2017

 3. A-Lijn Een schouder Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Planning voor mijn bruiloft was misschien mijn meest stressvolle moment in het leven. Het was moeilijk om te jongleren tussen werk, verplichtingen en een strak budget. Bij verwijzing door een vriend nam ik een enorme gok op een heel schattige trouwjurk. Raad eens? Ze leverden mijn jurk op tijd en tot mijn verbazing was de kwaliteit meer dan verwacht. Ik had een goede klantenervaring met snelle support feedback op mijn pestering vragen. Mijn trouwjurk heeft de menigte vermoord en een extra schittering toegevoegd aan onze gracieuze dag. Wij zijn voor altijd dankbaar. Ik kan gewoon niet wachten om je toekomstige product lineup jurken te proeven.

  Klant: audrey Datum:13-09-2017

 4. A-Lijn Knielengte Liefje Satijn en Chiffon Bruidsmeisjesjurk with Removale Bandjes

  Ik zal niet aarzelen om volgende aankopen van Bridesire te maken en aan te bevelen aan hen die hun jurken willen kopen vanwege hun kwaliteitsproducten. Om hieraan toe te voegen, zijn de productprijzen van Bridesire relatief laag in vergelijking met andere winkels die aan dezelfde lijn van producten bezighouden. Goed gedaan!!

  Klant: Lena Datum:18-09-2017

 5. A-Lijn Taf Knielengte V-hals Mother Of The Bride Kleding

  Mijn nicht stelde voor dat ik op deze website kijk voor de doek van mijn dochter. Ik was een beetje bezorgd over het bestellen van e-commerce, maar Bridesire was een geweldige keuze. Mijn dochter kocht eigenlijk iets waar we elkaar mee eens kunnen zijn. Alles kwam op tijd en in perfecte staat. Ik zou Bridesire aan iedereen aanraden die een avondjurk nodig heeft. De klantenservice-rep waar ik mee gesproken heb, ging verder om te helpen.

  Klant: DANIELA Datum:23-09-2017

Beste Deals