Home page >  Ceremonie Jurken >  Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 24 (van 707 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Prinses Liefje Thee lengte Mouwloos Satijn Kleding

  Mijn man en ik werden uitgenodigd voor een feest, iets dat ik moest bijwonen in een nieuwe prom jurk. Kort op een lijst van websites, eindigde ik eindelijk met Bridesire, waar ik een bestelling plaatste. Ik werd bezorgd of het mij zou passen, maar toen het pakje aankwam en ik het probeerde, was ik de gelukkigste vrouw ooit. Ik kan niet voor het weekend wachten, zodat ik erin kan zijn!

  Klant: Araseli Datum:21-12-2017

 2. Schede/ Column Vloer Lengte Liefje Lovertjes Chiffon Avondjurk

  Wat een ongelofelijke deal was het voor mij om een ??trouwjurk van Bridesire te kopen! Ik had een unieke trouwjurk nodig en waar ik van droomde, werd een realiteit toen ik het pakje dat de jurk bevatte leverde. Het was passend en het ontwerp was uniek. Ik wou dat de bruidsmeisjes hadden gekocht van dezelfde plaats die ik deed!

  Klant: Connie Datum:27-12-2017

 3. Schede/ Column Charmeuse Knielengte Een schouder Bruidsmeisjesjurk

  Als erevoorzitter vertelde ik mijn zus over Bridesire toen ze op zoek was naar een trouwjurk. Ze hield absoluut van alle jurken die hier waren en ze zag er prachtig uit op de dag!

  Klant: Odai Datum:02-01-2018

 4. A-Lijn Liefje Knielengte Mouwloos Stretch Satijn Kleding

  Wat een prom jurk geweldig aangepast door Bridesire. Ik verwachtte nooit zo'n hoge kwaliteit van hen, aangezien veel online sites teleurstellend zijn. Ook de levering was snel gedaan en het pakket dat het bevatte was goed ontworpen. Wauw! Ik zal nooit een jurk kopen van een andere site, behalve Bridesire!

  Klant: Lara Datum:08-01-2018

 5. Schede/Kolom Satijn Thee lengte Scoop Bruidsmeisjesjurk

  Ik had voor het eerst een trouwjurk van Bridesire besteld voor mijn zus. Toen mijn tijd om te wedden ging, ging ik terug naar Bridesire en bestelde een met mijn metingen. Wat een deal! De jurk was een kopie en plakt met een van de foto's die op de website waren. Ik paste er perfect in, en wat ik alleen aan denk, is de dag dat mijn trouwdag zo zal zijn dat ik erin kan zijn!

  Klant: Michelle Datum:14-01-2018

Beste Deals

Cocktailjurken

Wanneer ze ons uitnodigen voor een feest of een gala, moeten we gelijk hebben wanneer we kiezen wat we willen dragen. De twijfels liggen, fundamenteel, tussen het kiezen van korte galajurken, lange jurken of cocktailjurken. Het is niet altijd gemakkelijk om een beslissing te nemen, hoewel over het algemeen de stelregel die we moeten overwegen, comfortabel, natuurlijk en veilig is. Op deze manier zullen we een volledig omhullende schoonheid uitstralen.

Of het nu avondjurken of dagjurken zijn, de keuze voor een cocktailmodel kan zeer succesvol zijn. Het is over het algemeen een elegant en sensueel alternatief dat wordt gekenmerkt door een knip ter hoogte van de knie, of een paar centimeters eronder of erboven. De geboden mogelijkheden zijn enorm, of je nu naar een labelfeestje moet gaan of een vergadering of een feestje van welke aard dan ook.

Tips om cocktail jurken te dragen

We raden je aan om je bewust te zijn van mode en huidige trends, maar geen slaaf van ze te zijn. Je kunt beter dan wie dan ook weten hoe je lichaam is en op deze manier kun je beslissingen nemen over de uitspraak van de halslijn, de taille, de wondjes aangepast aan de taille, de vluchten, enz. afhankelijk van de kenmerken van uw fysiognomie. Selecteer het model vooral, rekening houdend met hoe je past, niet alleen om trendy te zijn. En vergeet natuurlijk niet dat elegantie essentieel is in dit soort evenementen, dus vermijd onnodige excessen.

Midi-jurken, discreet en verfijnd, zijn een geschikt alternatief als u naar een vergadering gaat waarin u gezond wilt zijn, zonder afstand te doen van discretie. De vliegers kunnen heel goed opschieten: ze brengen originaliteit en charisma en, handig gekozen, kunnen ze je helpen je figuur te verfraaien. Bovendien zijn de asymmetrische sneden ook een uitstekend alternatief, omdat ze de aandacht trekken en een creatief en grensoverschrijdend karakter overbrengen dat altijd gunstig is.

Met betrekking tot kleuren zijn zowel wit als zwart tijdloze en veilige weddenschappen, altijd in overeenstemming met de protocolnormen van deze evenementen. Op dit moment nemen ze echter de rode, de groene munt en de blauwe, vooral cobaltos.

Wanneer het secundaire hoofdprogramma is

Wanneer u deze speciale outfits maakt, moet u goed opletten bij het kiezen van de accessoires en accessoires die u gaat gebruiken. Slaan met de juwelen en vooral met de schoenen en de handtas is essentieel om dat bewonderenswaardige beeld te projecteren dat je wilt.

Het basisadvies is om te kiezen voor een kleine tas, hoewel aantrekkelijk, het liefst in contrast met de toon van de jurk. Momenteel is de box-bag - star en vierkant - een van de meest gebruikte door beroemdheden en modereferenties.