Home page >  Ceremonie Jurken >  Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 24 (van 707 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Satijn Knielengte Halster Bruidsmeisjesjurk

  Het vinden van een prom jurk werd hectisch totdat ik eindelijk op Bridesire landde. Ik was onder de indruk van uw grote collectie mooie prom jurken. Ik ben erg dankbaar omdat mijn jurk op tijd kwam en het lijkt precies zoals geadverteerd. Ik was de mooiste meid in het teken van je jurk. Dank u, Bridesire.

  Klant: Joanne Datum:28-10-2017

 2. Schede/Kolom V-hals Knielengte Korte mouw Chiffon Kleding

  Ik heb een avondjurk online gekocht via Zolando. Het had een redelijk eerlijke prijs en werd eerder geleverd dan verwacht. Het lijkt beter en helderder dan de foto's en voelt geweldig. Ik stel graag voor dat mijn vrienden hierheen gaan.

  Klant: Giulia Datum:03-11-2017

 3. A-Lijn Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Bridesire werd me een paar keer voorgesteld, maar ik heb nooit echt een behoefte gevonden om het uit te proberen. Toen ik werd uitgenodigd voor een opening gala, dacht ik dat het de perfecte kans zou zijn om er doorheen te kijken. Ik vond een zwarte kantcocktailjurk die echt de indruk maakte die ik wilde geven. Het was perfect.

  Klant: Katrin Datum:09-11-2017

 4. Schede/ Column Satijn Kort/ Mini Vierkant Bruidsmeisjesjurk

  Mijn dochter was gek omdat de promkleding die ze wilde niet meer beschikbaar was in de winkel, het was al gekocht. Ze begon te acteren en ik wist niet wat ik moest doen tot mijn buurvrouw mij heeft geadviseerd Bridesire te proberen. Dankzij Bridesire zijn mijn dochter's promdromen vervuld.

  Klant: Conny Datum:15-11-2017

 5. Schede/Kolom Chiffon Knielengte V-hals Coktail jurk

  Ik heb van dromen gedroomd sinds mijn grote zus vijf jaar geleden prom queen werd gestemd. Ik droomde van haar leiding te volgen en de volgende zoon van Matherson te zijn voor deze menigte op te staan ??en ik wilde er goed uitzien. Nou, ik heb een jurk van Bridesire gekocht en ik ben er zeker van dat ik daarmee zal winnen.

  Klant: Bobby Datum:21-11-2017

Beste Deals