Home page >  Jurken voor speciale gelegenheden >  Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 24 (van 580 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Spaghetti Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Tule Taf Kleding

  De hot pink prom jurk is meer dan fantastisch! De kanten details en de applicaties zijn adembenemend evenals de tule rok. Zeer mooie jurk. Hartelijk bedankt.

  Klant: Marge Datum:05-04-2017

 2. Schede/Kolom Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Taf Kleding

  Bridesire misschien niet erg populair zijn als een bruidswinkel deze dagen, maar het is zeker wordt steeds beter in het houden van haar klanten tevreden. Vijf orders van hen voor het laatst de afgelopen twee jaar en ik zal nog steeds bestellen van hen in de toekomst.

  Klant: Madelyn Datum:09-04-2017

 3. Schede/Kolom Strapless Knielengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Vanaf de eerste keer dat ik uitgecheckt uw site, werd ik automatisch geplakt door de grote collectie jurken die je hebt. Ik aarzelde niet om een ??prachtige champagne wrap around chiffon jurk bestellen voor mijn thuiskomst partij. Ik was een beetje ongerust toen het niet op tijd aankomen. Gelukkig is gisteren aangekomen en het was perfect net als hoe ik gedacht. Hoewel je me nerveus ik wil toch zeggen dat je bedanken.

  Klant: Elena Datum:13-04-2017

 4. A-Lijn V-hals Korte broek / Mini Mouwloos Elastic Silk-like Satijn Kleding

  Van alle online bedrijven die ik heb gemaakt transacties met, heeft Bridesire altijd geweldig in het omgaan met transacties van stap 1 tot en met de laatste stap geweest. Kudos!

  Klant: Sara Datum:17-04-2017

 5. Schede/Kolom Chiffon Knielengte Een schouder Mother Of The Bride Kleding

  Hallo! Ik bestelde twee junior bruidsmeisjekleding vorige maand. Ik ben echt niet in online winkelen en ik heb altijd gedacht dat de producten die worden verkocht bij online winkels zijn ondermaats en trashy, maar bleek mij verkeerd toen ik de orders. Alle items zijn uitstekend gemaakt en zelfs de versieringen zijn uiteraard gestikt met zorg. De jurken zijn zelfs op gelijke voet met een aantal van de high-end stukken die gevonden werden in boetieks. De items zijn alles wat ik kijk ernaar uit om mijn meisjes om te dragen op de trouwdag van mijn nicht in Hawaii. Ik zou ook graag uw medewerkers bedanken voor het suggereren me om het poeder blauwe kleur in plaats van de royal blue kiezen. Mijn meisjes vond hen. Ontzettend bedankt.

  Klant: DREMA Datum:21-04-2017

Beste Deals