Home page >  Ceremonie Jurken >  Cocktailjurken
Kopen Cocktailkleiding van Bridesire vandaag om geld te besparen. We hebben meer dan 1000 stijlen van Cocktailjurken om uit te kiezen. Hoge kwaliteit maar lage prijs.
1 tot 24 (van 707 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Scoop Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kant Kleding

  Ik was een beetje aarzelend om mijn trouwjurk online te kopen, door de vorige problemen met online aankopen waar kleding gewoon niet was zoals verwacht. Maar ik vond een jurk die ik echt van Bridesire hield en ik was het de perfecte look voor mijn bruiloft. De maat op de jurk was spot-on toen ik het kreeg en het past alsof ik het wilde. Ik ben zo blij dat ik mijn droomjurk heb gevonden zonder dat ik al de stress heb die vaak meegaat met trouwjurken. Ik ben van plan Bridesire aan te bevelen aan al mijn vrienden die op zoek zijn naar hun droomjurk.

  Klant: Yasmin Datum:05-07-2017

 2. A-Lijn Liefje Korte broek / Mini Mouwloos Taf Kleding

  Ik vind niets veel meer dan online winkelen. Over het algemeen kocht ik al mijn prom, avond en trouwjurken bij Bridesire. Hier krijgt u niets minder dan perfectie. Bijvoorbeeld, er is deze keer dat ik met mijn ouders zou moeten avondeten hebben die me reisden om me te bezoeken. Ik had daarom een ??mooie avondjurk nodig en mijn enige optie was Bridesire. Je hebt geen idee hoe mijn moeder tijdens mijn avond mijn jurk heeft bewonderd. Ik heb gewoon met haar mijn geheim, Bridesire, gedeeld.

  Klant: Leyla Datum:10-07-2017

 3. Schede/Kolom Een schouder Knielengte Mouwloos Satijn Kleding

  Na de ervaring die ik eerder heb gehad met online winkelwebsites, beloofde ik me nooit opnieuw een uit te proberen. Het heeft daarom veel overtuiging gedaan van mijn beste vriend om Bridesire uit te proberen. Aangezien ze soms kan zweren, gaf ik in en besloot het een laatste proberen te geven. In tegenstelling tot mijn verwachtingen was Bridesire niet zoals elke andere winkelplaats. Ze zijn zeer georganiseerd in de manier waarop ze hun klanten behandelen, hun producten leveren en hun prijzen zijn zakvriendelijk. Ik kan niet geloven dat ik een authentieke avondjurk kocht tegen een prijs die ik niet eens zou kunnen denken. Het was zo'n koopje. Dank u, Bridesire.

  Klant: Janice Datum:15-07-2017

 4. A-Lijn Imperium Chiffon Knielengte Strapless Coktail jurk

  Winkelen voor bruids kleding en andere soorten jurken is nooit zo makkelijk geweest sinds ik Bridesire ontdekte. Ik herinner me de laatste avondjurk die ik heb besteld. Wauw! Ik kan er niet naar kijken. Bridesire lijkt te begrijpen wat voor mij juist is. De vertegenwoordigers zijn er erg beleefd en begrip. De verpakking van hun producten is geweldig en hun bezorging is erg snel. Wat kan ik nog meer vragen?

  Klant: Fritz Datum:20-07-2017

 5. Schede/ Column Taf Knielengte V-hals Bruidsmeisjesjurk

  Ik heb al lang op zoek gegaan naar een online winkel die mijn behoeften voor het eerst niet in gebruik stelt. Echter, ik heb onlangs ontdekt over Bridesire van een vriend en ik kan aantonen dat ik me nooit heb meegemaakt en verzorgd voordat. Het was natuurlijk veel overtuigend van mijn vriend maar zo snel als ik met mijn eerste bestelling van een prom jurk probeerde, werd ik direct verliefd op deze online winkel. Niet alleen was de levering snel maar ook de verpakking en de prijsbepaling.

  Klant: Esti Datum:25-07-2017

Beste Deals