Home page >  Bruids Partij >  Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2017 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. ❤ Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 24 (van 85 artikelen)

1  234

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. A-Lijn Taf Vloer Lengte Open-Schouder Avondjurk

  Ik wens dat ik wist van deze website terug toen ik op zoek was naar een prom jurk! In ieder geval waren ze er voor mij toen ik voor mijn bruiloft winkelde! Ik ga zeker terug naar deze website als ik een avondjurk nodig heb.

  Klant: Angelina Datum:05-10-2017

 2. A-Lijn Een schouder Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik vond de groottegids voor Bridesire echt makkelijk te volgen, en ik heb veel problemen gehad met groottegeleiders in het verleden. Ze hebben eigenlijk zin gehad, en het maakte het makkelijker om de jurk te krijgen die ik wilde.

  Klant: Lauren Datum:20-10-2017

 3. Schede/Kolom Scoop Korte broek / Mini Lange mouw 3/4-length Mouw Stretch Satijn Kleding

  Bridesire heeft bruidsjurken die zo mooi zijn dat het me laat huilen. Ik wou deze tweede bruiloft deze keer echt vieren, nadat ik een schitterende eerste bruiloft had, en Bridesire was perfect voor dat.

  Klant: Annette Datum:04-11-2017

 4. Schede/Kolom Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Lovertjes Kleding

  Het is echt moeilijk voor mij om jurken te vinden die ik leuk vind. Ik ben vrij kieskeurig over de soort jurken die ik draag. Bridesire had een hoop avondjurken die ik leuk vond, dus ik denk dat ik daar in de toekomst zal winkelen.

  Klant: laetitia Datum:19-11-2017

 5. Schede/ Column Chiffon V-hals Vloer Lengte Korte mouw Avondjurk

  Het was de verjaardag van mijn tweelingzus en ik moest haar een adembenemend cadeau kopen. Ik heb een bestelling voor een prom jurk geplaatst en bad dat het zou komen zoals ik wou. Toen het werd verzonden moest ik het dragen om te bevestigen of de metingen goed waren. In feite was het een geweldige jurk die perfect gemaakt was. Dank u Bridesire voor het goede werk en houd het altijd op!

  Klant: Nancy Datum:04-12-2017

Beste Deals