Home page >  Bruids Partij >  Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2018 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. ❤ Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 24 (van 68 artikelen)

1  23

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  23

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Bandjes Korte broek / Mini Mouwloos Chiffon Lovertjes Kleding

  Het is echt moeilijk voor mij om jurken te vinden die ik leuk vind. Ik ben vrij kieskeurig over de soort jurken die ik draag. Bridesire had een hoop avondjurken die ik leuk vond, dus ik denk dat ik daar in de toekomst zal winkelen.

  Klant: laetitia Datum:19-11-2017

 2. Schede/ Column Chiffon V-hals Vloer Lengte Korte mouw Avondjurk

  Het was de verjaardag van mijn tweelingzus en ik moest haar een adembenemend cadeau kopen. Ik heb een bestelling voor een prom jurk geplaatst en bad dat het zou komen zoals ik wou. Toen het werd verzonden moest ik het dragen om te bevestigen of de metingen goed waren. In feite was het een geweldige jurk die perfect gemaakt was. Dank u Bridesire voor het goede werk en houd het altijd op!

  Klant: Nancy Datum:04-12-2017

 3. A-Lijn Satijn Vloer Lengte Scoop Avondjurk inspired by Jennifer Lawrence at the 83rd Oscar

  Ik heb geleerd dat als je een kwaliteitsjurk tegen een goede prijs wilt hebben, dan door Bridesire gaan. Er zijn veel jurken om van te kiezen, en ik hield van elk van hen. Ik heb lang geleden geprobeerd te beslissen welke ik meer wilde, maar dat is een verliezende strijd. Ik ben van plan om alles wat ik hier kan, te krijgen.

  Klant: Jesicah Datum:19-12-2017

 4. Schede/Kolom Chiffon Vloer Lengte Strapless Mother Of The Bride Kleding With A Wrap

  Het vinden van een trouwjurk was een echt probleem voor mij. Ik had bijna overal gekeken en mijn verwachtingen om de beste jurk te vinden waren dood. Mijn beste vriend adviseerde me echter om Bridesire uit te proberen en we keken de collectie jurken samen. Eindelijk vond ik de perfecte jurk en ik ben zo blij met de diensten.

  Klant: Rosemarie Datum:03-01-2018

 5. Schede/Kolom Chiffon Vloer Lengte Een schouder Bruidsmoederjurk

  Mijn dochter was 18 jaar en we moesten haar gelukkig maken. Ik ging online en zocht naar een website die een unieke prom jurk zou maken die geschikt zou zijn. Mijn instincten hebben me ervoor gekozen Bridesire te kiezen, en ik heb een bestelling geplaatst met de metingen inbegrepen. Binnen twee dagen werd de prom jurk bezorgd en verrassend genoeg, geen veranderingen nodig. Kudos Bridesire voor de geweldige jurk!

  Klant: Helena Datum:18-01-2018

Beste Deals