Home page >  Bruids Partij >  Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2017 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. ❤ Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 24 (van 71 artikelen)

1  23

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  23

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Taf Knielengte Boot Bruidsmoederjurk

  Ik zal nooit meer mijn andere jurken kopen. Ik kwam per ongeluk door de Bridesire-site en ik ben zo blij dat ik deed. Ik heb tot nu toe twee jurken besteld ... beide waren prachtig en stonden echt op een podium gevuld met prachtige jurken. Ik ben nu klant voor het leven. BTW, mijn ouders hebben gezegd ook bedankt voor de betaalbare prijzen.

  Klant: Dara Datum:18-08-2017

 2. Trompet/zeemeermin Chiffon Vloer Lengte Een schouder Bruidsmoederjurk

  OMG! Waar ben je al mijn leven geweest? Ik kijk niet uit naar ons jaarlijkse eindjaar feest coz, ik had niets te dragen. Ik weet het lol. Meisje probs. Maar een vriend van mij kocht een paar jurken voor haar dochter's prom van jou en vertelde me om het uit te checken. Ik was niet teleurgesteld! Yay voor eindjaar feesten!

  Klant: Rachel Datum:29-08-2017

 3. Schede/ Column Chiffon Knielengte V-hals Bruidsmoederjurk

  Hallo. Mijn vriendinnen en ik hadden identieke jurken nodig voor een kippenfeest en we hebben allemaal onze maten. De winkel ging er zelfs mee akkoord om een ??van de jurken uit te wisselen die voor ons een beetje klein bleek te zijn. Dat was een zeer goede klantenservice en het voelde me zo gewaardeerd als klant. Ik ben zo blij en ik hoop dat jullie allemaal je droomjurken vinden.

  Klant: natacha Datum:09-09-2017

 4. Schede/Kolom Taf Vloer Lengte V-hals Bruidsmoederjurk

  Mijn dochter had drie maanden een bruiloft toen ik besloot om te kijken naar een cadeau om tijdens de trouwdag te presenteren. Ik werd geadviseerd door mijn vrienden om de Bridesire e-commerce site te controleren. Ik kon verschillende ontwerpen voor verschillende gelegenheden vinden. Ik heb bij de trouwjurk gecontroleerd en een kort zijdeachtige gouden jurk besteld. De klantenservice dame was vriendelijk en bereid om mij te overtuigen om te kopen. Later heb ik de trouwjurk besteld, en ik werd op de hoogte gebracht van de nieuwe jurk enkele dagen van het verzoek. Ik waardeer de snelle service en de kwaliteit van de jurk die ik kreeg. Het is een goede site om goederen te bestellen.

  Klant: Kari Datum:20-09-2017

 5. A-Lijn Taf Vloer Lengte Open-Schouder Avondjurk

  Ik wens dat ik wist van deze website terug toen ik op zoek was naar een prom jurk! In ieder geval waren ze er voor mij toen ik voor mijn bruiloft winkelde! Ik ga zeker terug naar deze website als ik een avondjurk nodig heb.

  Klant: Angelina Datum:05-10-2017

Beste Deals