Home page >  Bruids partij jurken >  Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2017 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 24 (van 295 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/Kolom Chiffon Vloer Lengte Capuchon Bruidsmoederjurk

  Ik ben even langs om te zeggen dank u voor mijn prachtige bestelling. Ik verwachtte niet een uitstekend stuk vanwege de goedkope prijs. Dit is waarschijnlijk de eerste jurk die ik gekocht met een zeer goedkope prijs, maar vol met prachtige detaillering. Bedankt!

  Klant: Christin Datum:02-04-2017

 2. A-Lijn Taf Vloer Lengte Open-Schouder Avondjurk

  Ik was in vreselijke behoefte aan een nieuwe LBD twee maanden geleden, want ik had om indruk te maken een datum. Ik kon het niet vinden van een goed dat mijn vorm van het lichaam streelt. U ziet, ik heb grotere torso's en kleinere heupen, maar ik droom van het dragen van een nauwsluitende LBD dat niet mijn mannelijke vorm heeft overdrijven. Goede zaak dat ik luisterde naar mijn beste vriend toen ze vertelde me om ernaar te zoeken in Bridesire. Ik koos voor een prachtige één en vertelde hen om te doen wat ze kunnen om mijn mannelijke vorm te verbergen te doen. Ik was verbaasd toen ze een subtiele trein, die subtiel verberg mijn mannelijke vorm toegevoegd, maar streelt mijn fit buik. Ik had een geweldige ervaring met u, jongens. Laat me je vertellen dat mijn date eigenlijk zei ik ben de meest sexy vrouw die hij ooit in 2 jaar is gedateerd! Mijn beste vriend vertelde me ook dat ik keek ultra sexy in. Ik voelde me gevleid en happy ‘coz de jurk alleen werd verkocht op $ 250 als gevolg van de verkoop. Oh, en voordat ik het vergeet, een aantal van mijn neven keek naar de jurk en ze zijn erg onder de indruk, vooral toen ik vertelde hen over de prijs en hoe ik heb het van jou. Ze zeiden dat ze zullen bestellen van je volgende maand voor hun aanstaande homecoming partij. Bedankt!

  Klant: birgitte Datum:11-04-2017

 3. Schede/ Column Stretch Satijn Knielengte Vierkant Coktail jurk inspired by Jennifer Westfeldt at Emmy Award

  Mijn eerste date ooit met mijn toekomstige echtgenoot was om in een week tijd. Dus nam ik mijn specifieke metingen en een bestelling geplaatst voor een prom jurk op Bridesire. Ik kon de vreugde niet verbergen toen de kleding kwamen aan, een dag eerder dan verwacht. Maar het beste deel was toen ik moest dat pakket te openen en probeer het uit. Inderdaad het was gemaakt volgens mijn metingen, letterlijk spreken; Ik zag nooit een fout op. Goed werk Bridesire, en ga zo door!

  Klant: LOVENIA Datum:20-04-2017

Beste Deals