Home page >  Bruids partij jurken >  Bruidsmoederjurken
Kopen Bruidsmoederjurken 2017 van Bridesire, enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. ❤ Controleer onze categorie Jurken Voor Moeder Van De Bruid!
1 tot 24 (van 334 artikelen)

1  234567891011

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  234567891011

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/ Column Stretch Satijn Knielengte Vierkant Coktail jurk inspired by Jennifer Westfeldt at Emmy Award

  Mijn eerste date ooit met mijn toekomstige echtgenoot was om in een week tijd. Dus nam ik mijn specifieke metingen en een bestelling geplaatst voor een prom jurk op Bridesire. Ik kon de vreugde niet verbergen toen de kleding kwamen aan, een dag eerder dan verwacht. Maar het beste deel was toen ik moest dat pakket te openen en probeer het uit. Inderdaad het was gemaakt volgens mijn metingen, letterlijk spreken; Ik zag nooit een fout op. Goed werk Bridesire, en ga zo door!

  Klant: LOVENIA Datum:20-04-2017

 2. A-Lijn Halster Vloer Lengte Mouwloos Satijn Chiffon Kleding

  Mijn ervaring met bridesire is ronduit geweldig. Ik was in een paniekerige manier van het vinden van de perfecte cocktail jurken vorige maand toen ik in de website door het toeval. De site was erg gebruiksvriendelijk en alle jurken waren echt prachtig. Ik kreeg het zicht van een parel roze asymmetrische sweetheart knie lengte cocktailjurk. Het was echt prachtig en het feit dat de stof was chiffon geeft mij de verzekering dat ik niet zou zorgen te maken met mijn ongewenste kleine uitstulpingen in de buik. Ik plaatste mijn bestelling onmiddellijk en de vertegenwoordiger die mijn oproep kreeg vermaakt me heel goed, het bouwen rapport langs de weg. Toen de jurk aangekomen, het lijfje is heel krap, dus ik moest het terug te sturen. Het bedrijf verscheept het perfecte product om me in vier dagen en het was echt prachtig en het maakte me erg blij dat ik u aanbevelen bridesire aan mijn vrienden en familie.

  Klant: Nadine Datum:29-04-2017

 3. Schede/Kolom Een schouder Vloer Lengte Mouwloos Chiffon Kleding

  Ik was op zoek naar een bestemming trouwjurk vorige maand. Ik en mijn verloofde zijn trouwen in Honolulu, Hawaii in juni, en ik was op zoek naar dat perfecte strand klaar jurk. Ik heb nooit echt meegemaakt kopen van Bridesire, maar ik heb een officemate hoorde zeggen dat het een goed bedrijf. Ik probeerde het controleren van de site en ik was verbijsterd door zijn brede scala van bestemming trouwjurk. Ik vond dit asymmetrische baljurk organza jurk met liefje hals en ik kon mijn ogen niet op te stijgen. Ik belde het bedrijf onmiddellijk en een zacht sprekende vertegenwoordiger beantwoord mijn oproep. Ze was zo beleefd en vriendelijk, het nemen van me door de transactie met gemak. Ik gaf haar mijn behoeften en voorkeuren en ze verzekerde me dat de jurk zal worden geleverd in een maand. Zeker, de jurk kwam in een maand, maar het lijfje was een beetje los, dus ik stuurde het terug naar hen en eiste ze hebben om het schip voor mij in minder dan een week. Nogmaals, de jurk kwam in minder dan een week en deze keer zijn ze beviel me, want het is al perfect en ze gaf me ook een bijpassende zakdoek!

  Klant: Debra Datum:08-05-2017

 4. Trompet/zeemeermin Vierkant Vloer Lengte Halfe Mouw Satijn Kleding

  Wat een prachtige avondjurk !!! Perfect gemaakt en zeker de kleur die ik wilde; rood. Op die avond, was ik op zoek als een Barbie, had ik maat 36 besteld te worden gemaakt met e licht materiaal. De waarheid is dat wanneer ik dat pakket opende, ik onrustig omdat ik dacht dat er zou een fout zijn, maar wat denk je? Het was van de kleur, materiaal en grootte ik had besteld. Iedereen die behoefte hebben aan een nachtjapon moet bezoeken Bridesire, en ik beloof dat ze zal er geen spijt!

  Klant: Stephanie Datum:17-05-2017

 5. Schede/Kolom Chiffon Vloer Lengte Scoop Bruidsmoederjurk With A Wrap

  Tijdens de bruiloft van mijn zoon, ik een bestelling geplaatst in Bridesire voor een jurk. Ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aangepaste dimensionering te bestellen. Ik gebruikte mijn beste maat om mijn metingen goed gedaan. Vervolgens heb ik stuurde de metingen om Bridesire en mijn jurk kwam het aanbrengen als een handschoen. Klanten moeten deze optie vooral die onveilig met maten te proberen. De lengte en was ook zo perfect. Ze zijn ook beschikbaar om te chatten één op één tijdens het bestellen. Ik hou Bridesire en het is uit ken mijn online winkel.

  Klant: Erica Datum:26-05-2017

Beste Deals