Home page >  Bruids Partij >  Bruidsmeisjes Jurken
Kopen Bruidsmeisjes Jurken 2017 van Bridesire. ❤ Enorme keuze, lage prijzen en hoge kwaliteit. Check onze sales op Bruidsmeisjes Jurken
1 tot 24 (van 56 artikelen)

1  23

 Gaan naar 

 •   Uitzicht:  
 • Lijst Net Galerij
 • Alle Gratis verzending
 • Gesorteerd op:
 • Tonen:

1  23

 Gaan naar 

Klantenreviews
 1. Schede/ Column Chiffon Strapless Side-Gedrapeerde Vloer Lengte Bruidsmeisjesjurk

  Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteitskleding die Bridesire aanbiedt, en ik kan niet stoppen met staren naar mijn mooie promkleding die ze veilig van mij leverden vanuit hun winkels. De bloemenjurk was goed passend en het verbeterde mijn curven daarbij ook. Mijn prom date was ook zo onder de indruk van mijn unieke uitstraling, en kon niet weerstaan ??en staren en glimlachte naar mij. Ik moet ook zeggen dat de jurk mij het hart van mijn datum heeft gewonnen, omdat hij niet zal stoppen met het praten over hoe prachtig ik heb gekeken. Hij is trots op mij en we zijn zo dicht bij elkaar als voorheen. Ik zal altijd in Bridesire winkelen.

  Klant: Jabs Datum:24-09-2017

 2. A-Lijn Chiffon Vloer Lengte Halster Bruidsmeisjesjurk

  Tot slot, online winkelen met geweldige verpakking! U wilt een grote verpakking voor een trouwjurk hebben. De jurk zag er zo goed uit als de verpakking.

  Klant: Billi Datum:30-09-2017

 3. A-Lijn Imperium Chiffon Knielengte Strapless Coktail jurk

  Bridesire heeft zoveel mooie kleding die ik echt wens dat ik daar de hele tijd kon winkelen. Dit is een van de beste online kledingwinkels die ik ooit heb bezocht.

  Klant: Bernice Datum:06-10-2017

 4. A-Lijn Chiffon V-hals Vloer Lengte Mouwloos Bridesmaid/ Bruidsmoederjurk

  Bridesire heeft enkele van de beste jurken die ik ooit heb gezien. Ik hou echt van jurken die een meer vintage gevoel hebben voor hen, en deze winkel had jurken die zowel modern als traditioneel lijken.

  Klant: Camilla Datum:12-10-2017

 5. Schede/Kolom Strapless Korte broek / Mini Mouwloos Satijn Kleding

  Bridesire is een van die online winkelwinkels, of in ieder geval het voelde me zo. Veel van de mensen die ik ontmoet heb er nog nooit van gehoord, maar ik denk dat dit snel verandert.

  Klant: Duygu Datum:18-10-2017

Beste Deals